192

Алтернатива има

преди 3 години

До пияница мистик: След избори без манипулации пак ще са ГЕРБ? Прекалил си с мастиката. Да не се заричаме, но ако мнозинството изберат пак Бойко, значи него си и заслужават. Но ако президента Радев организира изборите, наистина ще имаме право на избор.

191

Анонимен

преди 3 години

До АнонименРумен Гадев. Оставка, импийчмънт. Никой президент досега не е вдигал юмрук срещу институциите, срещу държавата. Имаше и други преди в президентството, които ги разследваха, знаехме за тях, но никой не си позволи такава дързост. Срам и позор.

190

Тодар Правешки

преди 3 години

До анонимен 165Като обичаш крепостните и комунизма и не харесваш Европа - марш в Рассия, там да се радваш на братството и равенството!П. С. Поне бояришника е евтин!

189

До да ама не

преди 3 години

Ти пък откога взе да разбираш от политика гледай си там плетката лелче!

188

Да ама не

преди 3 години

Другарката Нинова не дава властта да е в някой друг освен нея, така че заглавието е подвеждащо.

187

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен176 Такава ни я оставиха комунистите от БКП/БСП.Години ще трябват да поправим щетите от тях. Кой подпса неизгодните енергийни договори с руската стана,по които пащаме над 3 мииарда? Кой фалира КТБ и сега се укрива в Белград,с помоща на Москва,за което плащаме 4 милиарда? Ето,затова се бедни.

186

пияница мистик

преди 3 години

До Алтернатива имаАми те пак ще са ГЕРБ бе, другарю пенсионер :)))

185

Анонимен

преди 3 години

ХАхахахахаха, аве, дрогарчета-жалкарчета. 100 човека сте пред Парламента. Ай чиститу! Парите на Черепа свършиха. Няма вече за вас петдесетарки, да пиете ракия, водка и бира само за да викате и седите увити със знамена....Хахахахаха

184

Алтернатива има

преди 3 години

Да дадем възможност на президента Радев да проведе честни избори без гербаджийски манипулации. След това ще управляват тези, които получат по-голяма подкрепа. Само така можем да започнем на чисто.

183

Честно

преди 3 години

Президентът според нашата конституция е с ограничена власт. Не може едно вето да наложи и го отменят. Какво му е комплексираното, не стана ясно. ГЕРБ цели само да обижда наред.

182

Анонимен

преди 3 години

И Бойко като братовчеда ми негов фен казаКой си има ще си цоцаНай важното за ГЕРБ е БюджетаКопанката от която лочат

181

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен193 Комунистите това си знаят,здигнат юмрук,палежи,разстрели...1944 завзеха власта с насилие и помощта на Съветската ,окупаторска армия,сега манипулизат хората,уморени от пандемия и световната икономическа криза, срещу законноизбраната власт.

180

Анонимен

преди 3 години

До Анониментрупове не ни трябват. Нека почиват в мир при Господ. Имате двоен аршин и вие, търсите справедливост, пък мъртви в листите...

179

анонимен

преди 3 години

Радев да каже защо орева орталъка, като не му разрешиха да закупи Грипен.Грипен е обвинен в подкуп от 12.6 милиона евро за покупка на 8 изтребителя от Чехия. Също и на Унгария.Протестите трябва да са пред президентството. Мутра вън.

178

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен191 Не Борисов вдигна юмрук ,призова към протести и палежи,както феновете на БСП и руския агент Гумен Радев.

177

Анонимен

преди 3 години

-Публикувайки коментар в Dnes.bg, Вие се съгласявате, че няма да публикувате текстове с порнографски характер, подтикващи към насилие, етническа и/или религиозна нетърпимост, думи с обидно съдържание и всякакви материали, които са в разрез с българското законодателство ------------------Голяма част от постовете под публикациите са откровено погазване на закона. Да не говорим, че обидни квалификации и призив за насилие, са израз на безсилие и липса на аргументи. Админите къде са?

176

Анонимен

преди 3 години

До Тикволандия183 Червените мутри,създадени от БКП/БСП успяваха да работят срещу държавата и в полза на Русия,дори и по времето на Филип Димитров. Дори и днес клатят държавата,както виждаш.

175

Анонимен

преди 3 години

В името на Партията си и в свое име Борисов е готов да заложи всчко.Този човек е опасен.

174

Анонимен

преди 3 години

Тези протести са толкова измислени колкото и вируса. Последни напъни на бсп да вземе властта уви няма да се получи...

173

Анонимен

преди 3 години

По думите му депутатите от ГЕРБ имат отговорности към избирателите си и с гласуването си в пленарната зала трябва да защитават интересите им................Мислех че в народното събрание се защитават интересите на цялата държава а не само на 10% от нея.Борисов се е ангажирал само с част от българите, така ли? тогава предлагам избирателите му да му плащат заплатата и всичките му разходи от собственият си джоб. когато говорим за държавност това не е ГЕРБ. Вие върнахте чл1 на страта конституция.