10

Анонимен

преди 3 години

Глупости, протестират млади, образовани и културни хора.Всичко това, което Тулупът не е!

9

Анонимен

преди 3 години

Само СДС !Времето винаги е наше !Gut bay kommunismus !

8

Щерю

преди 3 години

Иван Гешев подгони първите няколко червени милионери - и БСП, барабар с Президента, скочиха на яростни протести с лозунги "Мафия". Ами замислете се: - Защо и Кой протестира с/у действията на Главния Прокурор, който иска да окошари тия явни мафиоти? Как може разумни хора да негодуват с/у Прокурорът, който подгони Червената Мафия?!? Народът ни такъв Главен Прокурор чакаше 31 години...

7

Доктор

преди 3 години

Стига бе, Юруков ! Как няма да променят нищо? Все пак 50 лв. за 4 часа разходка по паветата и някоя и друга *** ,направо си е дющеш и кеф ! Заработваш! Като си безработен и некадърен , падне ти 50-толевка, как няма да я вземеш! Пък и малко сеир пада. Променя се облика на работническата класа - става платена протестърска класа .

6

Мисирки

преди 3 години

Ще променят , Шехерезада къде скри крадливия БиБи. Гербери дойде Видов ден - за страх си е. Ще ви бъде много зле.

5

хах

преди 3 години

ккучеттата лаят , кервана си върви .

4

Анонимен

преди 3 години

Много е удобно, ное е обидно да кажеш че някой стои зад протестите. Просто търпението на хората има край. И не е вярно, че протестите нищо няма да променят.

3

Анонимен

преди 3 години

Ще променят. За известно време - мимикрия. После - пак същото. Мафията си е мафия.

2

Лумпенът Радев

преди 3 години

Президентът Радев - ще вдига заплашително юмрук нагоре и ще призовава за бунтове и метежи!?! - Какъв си ти, бе - партизан ли си, шумкар ли си, терорист ли си, Че Гевара ли си?! Твоето място е в затвора! Престъпник! Червено допотопно създание!

1

Защо да е странно?

преди 3 години

Хр.Иванов и Май Манолова са от едно котило.Това, че са представители на различни политически сили, е лесно обяснимо - кой където е успял да се захлеби.