132

Анонимен

преди 3 години

Днешната полиция не бие, ама вчерашната как налагаше. Ако бяха осъдили Доганчо, нямаше да има и протести( за убийството на детенцето, лека му пръст!). Дано да имат ефект протестите, иначе ще изчезнем като нация!

131

Анонимен

преди 3 години

един месец ще разкатават случая...че то главорезите ги има заснети и се знаят кои са...ето затова няма да спрат протестите ,а ще продължат докато има възмездие за тези гаври...

130

Анонимен

преди 3 години

момчетата са пребити от полицаите...а шефът им казва,че не знае кой ги е бил и щял да прегледа камерите в районното и тогава ще прецени...във всеки случай те не са се самонабили...именно заради тези случаи, никакво спиране на протестите и газ до дупка...и после след оставката, нека да ритат така Младен Маринов и да видим как ще се чувства неговото семейство...и самият той...

129

Ф.С.В.

преди 3 години

Полицията в София трябва много внимателно да бъде проверена и всички БИЯЧИ с празни Кратуни да бъдат отстранени от работа -Утре ще убиете някое момче и тогава Народът ще ВИ потопи в КРЪВ !! ОТ МВР няма да остане НИЩО! и от Бандата наричаща се Правителство!! Нямате право 2020г да хвърляте в суплез човек които е припаднал и ритан ! Нямате ПРАВО да се гаврите с млади момичета и ТО зад КОЛОНИТЕ на МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ!! КОЛОНИТЕ на МАФИЯТА!! Всички НИЕ искаме да кажем -СТИГА ТОЛКОВА!! ДОКОГА???

128

Анонимен

преди 3 години

Наркомана не знаел къде се намира и къде е бил, като учиш в Хага задължително се връщаш нарко.

127

Анонимен

преди 3 години

Стига глупости бе, карате хората да въдворяват ред, сега пък ще ги наказвате и гоните. Това на нищо не прилича. Пълна перверзия към полицията. Абе къде полицията по света е школа за балетисти бе. Не е сериозно това. Какво трябва да прави полицая, вероятно да казва, не така мойто момче, ще кажа на *** да ти дърпа ушите, защото не слушаш.

126

обективната истина

преди 3 години

БОРИСОВ В ЗАТВОР

125

Хи - хи

преди 3 години

До един месец....след Нова година ще стане ясно дали.....Ама надали...

124

мдаа

преди 3 години

"Той апелира да бъде дадено време, за да се намери обективната истина."Ами обективната истина се вижда на клипа - милиционерите бият хора изпаднали в безсъзнание от бой!Но вие сте факири, може и друга обективна истина да изкарате, като някоя лоша пчела, а полицаите с палки, юмруци и ритници са се опитвали да прогонят насекомото.

123

рублофилия

преди 3 години

Искаш ли гендер за една нощ? Влез в русофили...

122

Промяна

преди 3 години

След завършилите право в Благоевград,сега наред са да ни учат и съдят тези учещи в Хага!Може и да ни научат да "шмъркаме"Овой е градация!

121

ист

преди 3 години

Уважавам всички мирно протестиращи. Но не и платени провокатори.Не посягайте на полицаите. Те са като вас - някой доволни, някой недоволни. Не ги провокирайте. Те са обучени да се справят с провокатори.Полицията е силова структура. ПОЛИЦИЯТА НЕ Е ЧЕРВЕН КРЪСТ.

120

Един

преди 3 години

Малко им е боя ! За такива освен бой - затвор и солидна глоба , да видим как ще удря полицай или ще заплашва живота на други - хвърляйки камъни !

119

баце

преди 3 години

И какво очаквате от МВР с мутра начело. Главния прокурор мутрата Гешев да се самосезира ли? МВР да се гордее с постъпката си защото нямат срам и също така да чакат овации от Брюксел. Клипа с насилие идеално допълва чекмеджено на мутрата Борисов. ЕС явно са били слепи за тоя.

118

Ко40

преди 3 години

Когато ме показват в ютюб, как карам в града със 120км ми нарушават личното пространство, още повече, че са ме снимали с дрон, нали бойко ?

117

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

Милиционерите няма да бъдат накаани. Така им е заповядано, да пребият няколко от младежите, за да респектират. Вие видяхте от клиповете, колко много милиционери бяха зад колоните на зданието. Всички те ще свидетелстват, че младежите са се дърпали и сами са се ударили по този начин в колоните и причинили въпросните контузии. Районният прокурор веднага ще постулира в тяхна полза, в това бъдете убедени. И съдът ще ги оневини.

116

баба мара

преди 3 години

оставете проверката на служебния кабинет сега всичко ще се покрие и в мври в Пирогов всичко ще се замете още малко търпение

115

Скоро

преди 3 години

Споко в нета има хора който са разпознали биачите, и ще последва истинска справедливост. Скоро ще им побликувате имената и адресите, следете фейсбук.

114

Ko40

преди 3 години

Мирни протести, леле !!! С мирни протести французите още пасти щяха да ядат.

113

Случаен

преди 3 години

Импийчмант кога ?