17

МАЛОУМНИК

преди 3 години

Станишев взе да се прави на бибитко, вторият безсрамник в БСП след Гергов! Този не видяли кой участва в протесните. А той къде беше от петък ? На топло! Няма право да критикува. Много от протестиращиту ну хяресват БСП заради него. Той донесе много беди на пяртията. Крайно време е да замълчи, защото не е далеч деня,когато ще му се иска и на него сметка за много знайни и незнайни деяние!

16

Анонимен

преди 3 години

Тез пък какво се готвят... това, че не искаме Бойко на власт не значи, че искаме БСПВие във файтона, кого искате или не никой не интересува. Не може да преминете 4%-та граница, взели да искат! Боже!!

15

Късно е

преди 3 години

Излишна е опозицията в БСП. След падането на бибитко на кой ще слугува опозицията? Явно опозицията е опозиция, защото е свързана с курупцията на бибитко. Но след падането на бибитко нещата ще тръгнат и към тях! Гергов да се засрами, защото хората много са му набрали!

14

Анонимен

преди 3 години

Старите, изтъркани муцуни от БСП се събраха да решат Боко и Пеевски ли да подкрепят или да се борят да се докопат пак до властта.

13

Добро заглавие,

преди 3 години

но по-добро би било:Вместо "БСП с национален съвет без Корнелия Нинова" да бъде "БСП без Корнелия Нинова".Тя е параноично властолюбиво арогантножив.отно.

12

Анонимен

преди 3 години

Призовавам всички пенсионери от БСП масово да подкрепят митинга! И никакви маски за да можете по-силно да крещите!! Венсеренос!

11

Sichtpunkt

преди 3 години

Kypнeлa не може да оправи вътрешнопартийните разпри, тръгнала да оправя държавата! Изразни партийната каса сега иска да изразни и държавната!

10

Анонимен

преди 3 години

Тез пък какво се готвят... това, че не искаме Бойко на власт не значи, че искаме БСП. По принцип за мен няма значение кой е на власт стига да си върши работата и народа да живее добре ама сме го яли и вашия.

9

Анонимен

преди 3 години

Миналия път когато протестиращи се събраха да искат промяна на системата, не искаме никакви партии, долу ГЕРБ, не на страха и други такива алабализми, БСП и ДПС направиха правителство и сложиха Пеевски за шеф на ДАНС. Сега същите полезни идикомпоти повтарят същите мантри на Радеф и червената лелка само че в пандемия.

8

Анонимен

преди 3 години

Герберите в БСП се събрали на спешна сбирка, как да помогнат на Борисов в тежката криза.

7

гост

преди 3 години

Нинова не е алтернатива. Дружки са с Боко и Костов по линия Кремъл. Нови лица требват.

6

Кратък коментар

преди 3 години

Тия май поумняха:)

5

Решетника

преди 3 години

Замириса им на власт. Ама желаещите този път са повечко:]

4

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Старите...муцуни от БСП-то се...активизираха.Те сигурно не знаят,но много са ги видели и...чули,да...*** в едно гърне с Боко Тиквунов Банкянски.

3

Радев

преди 3 години

Да се борим за свобода, не на страха, мутри вън, събирайте се на площада че Гешев натисна мене и олигарсите и само неадекватни протестиращи могат да се нагъчкат заедно в пандемията да ни защитят и да помагат на БСП и Слави. Благодаря ви мили сънародници лъвове.

2

Уво

преди 3 години

Ей *** никой не ви иска и вас. Ако си мислите, че ще управявате, ще видите тогава какво е "мирен" протест

1

Анонимен

преди 3 години

Хаха тези се надъхаха че има хаос и може да облажят нещо и сега ще се избият.