262

Анонимен

преди 3 години

Абе айде скривайте се вече с измислената си пандемия ве никой не ви вярва ако спрете да правите нагаласени тестове няма да се чуе повече за опасния "вирус" ...

261

Анонимен

преди 3 години

хм,а в бургас се носи слух,че ще има гражданска война през ноември,защо точно тогава незнам

260

П. резидента

преди 3 години

Не бойте се, ще поискам оставката на коронавируса !

259

one

преди 3 години

Кой го интересува това???Важното е да свиркат и да крякат без предпазни средства, въпреки, че не могат да отговорят какво точно искат.Милост към никого - нито към лекари, нито към рискови групи.

258

Пеевckи

преди 3 години

Мои хора са тия писарушки - виждате ли как се стараят!От "Протестите в София със сигурност ще доведат до ръст на случаите с коронавирус" се получи "Протестите в София ще доведат до бум от COVID"Кой може дфа загуби избори с такива жypнaляди?

257

Уха43

преди 3 години

Елате в Барселона . Днес 800 човека са заразени.Маските са задължителни 100е глобата без пр. с-ства.

256

Анонимен

преди 3 години

ГРИПЕН ЧЕРЕПОВ ОРГАНИЗИРА НА НАРОДА СИ ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА- РЪЧИЧКИ ГОРЕ!

255

ПроСоТо

преди 3 години

До До ПрОсТоТои как се лекуват пациентите в болниците,като повечето от тях просто са отпращани за домашно лечение?С антибиотици?..Хирургическа намеса?.."Цезарово сечение"?НЕ!..Те се лекуват СИМПТОМАТИЧНО!..С агенти за намаляване на температурата основно.За това и 90 процента от заболелите ги пращат да се "лекуват" у дома!!..Е,както казах,тия в интензивното правят изключение,но те са десетина процента от всички...а дали са невъведени..Вероятно..Но ще ги въведат,с предна дата,не се прите

254

Анонимен

преди 3 години

Гетата ще оцелеят. София ще е морга.

253

Анонимен

преди 3 години

Овчарчето да изчака 2 седмици.Гарантирам му над 1000 заразени дневно.

252

Факт

преди 3 години

Протестите в САЩ очевидно доста вдигнаха броя на заразените в САЩ. Сега заради избирателите на ГЕРБ от гетата, докарани с автобуси на площада, в България ще има нов пик, като че ли ни беше малко досегашния пик, заради липса на адекватни мерки.

251

До 279

преди 3 години

Там е друг контекста на протестът, тук никой не чупи виждате какво са немирни протести в гърция в сърбия в сащ. Те реват, че им метнали пластмасови бутилки и си изкарват комплексите по 5 човека върху обикновеннмладежи излези да кажат СТИГА ВЕЧЕ!!! Още 30 години ако продължат нещата така с тази имиграция и раждаемост няма да ни има !!

250

Анонимен

преди 3 години

Свети Петър ще се самосезира.Не можеш да налееш ум в главата на някой.Вакханалията на един умиращ етнос, какво да се прави умирането на народите не е едноактно действие.

249

лъжливото овчарче

преди 3 години

Лошото е, че от 4 месеца всякакви лекари излизат и обясняват колко е опасно, кво щяло да стане, а то нищо не става, кервана си върви, кучетата си лаят.Да не сеполучи като с лъжливото овчарче - толкова много пъти вдигат фалшива тревога, че като дойде момента за наистина сериозните мерки никой вече няма да им вярва. Щото като каже шефа на Пирогов - яко ще се мре, а 2 седмици по късно не се мре, как да му вярва човек, той може би има предвид, че ще се мре яко през ноември.

248

Анонимен

преди 3 години

A на протестите в америка как няма заразени? A като заразата е толкова голяма и границите са затворени как продължават лотките с мигранти без проблемно да вкарват африканци?

247

Анонимен

преди 3 години

До СддКато бяха милиони по площадите, нещо разумно направиха ли?Само глупости и пакости!

246

До ПрОсТоТо

преди 3 години

Лечението на Ковид струва на болниците няколко пъти повече от тези все още невъведени 1200 лева.

245

Сдд

преди 3 години

То и в сащ има яко корона пък бяха милиони по площадите хммм

244

Аман от комунисти!

преди 3 години

Комунистите измислиха още един начин да изтребят народа.Уж от любов към народа събират стотици на едно място в период на пандемия. Един да кихне, ще зарази стотина, а те докато се приберат и през следващите две седмици ще изпозаразят сума ти народ. Всеки ще е контактувал поне с по неколкостотин души.Главният прокурор да се самосезира и да даде под съд президента и националното ръководство на БСП заради опита им да осъществят геноцид!

243

Анонимен

преди 3 години

Натъпкаха ги в рейсовете под строй,и пр***стото гербаджийско племе се надиша с корона.Сега с тези 50 лв. си купете парацетамол.