11

Хемус

преди 3 години

На леваците,дърветата около пътя им пречат!Виждал съм жени,които ще сложат много мъже в задния си джоб!Стара английска поговорка гласи,че никой мъж няма да си признае,че е лош шофьор и любовник!

10

Анонимен

преди 3 години

До Цецо 21 смА на ромите кой им дава книжка без да са карали курса - инструктора и изпитващия - българи

9

Сократис

преди 3 години

Няма стара кола! Всеки автомобил, независимо от годините, минава ежегоден технически преглед.Всеки автомобил, независимо от годините си, периодично влиза в сервиз и му се подменя всичко, което е износено, със нови части.Един "стар" автомобил е стар само по регистрация.Редовен технически преглед, платен пътен данък, редовна Гражданска отговорност-това са критериите, а не лобистко говорене и пробване на обществените нагласи!Ако някой ви насажда вина, че имате такъв автомобил можете да го осъдите!

8

Анонимен

преди 3 години

До Бирено мечеКоментарът ви не е политкоректен

7

1234

преди 3 години

От пътищата е не от колите. У нас са най стари, в германия най бързи пък са с най ниска смъртност! А да, там няма път без маркировка, мантинели, неосветени градски участъци, шубраци и дървета стесняващи пътя, дупки, шахти една педя нагоре и надолу от пътя и.н тук нищо от това го няма и няма намерение да се прави от ШАЙКАТА

6

Хемус

преди 3 години

Преди няколко дена свалих един пиян *** от БМВ!Вечер да караш из Варна си е руска рулетка!Свидетел съм,как полицаите прибират дваисетачки от Пияни и дрогирани лапещаци нощем!Какво значение има възрастта на автомобила,след като водача няма мозък!А по друга тема старите автомобили са правени с качествени части и затова са трън в очите,на автопроизводители,вносители и търговци!

5

Факт

преди 3 години

Много жени седнаха зад волана , влачи се в лева лента с 30 , предпоставки за ПТП. Жените не трябва да карат !

4

Йебре

преди 3 години

Навремето само жиги и молери карахме, нема Asc , Dsc тракшъни,камери ABS , спорачния път беше пословично дълаг. А зимната гума не беше измислена. И пак карахме и не бехме такива левации !

3

Анонимен

преди 3 години

И старите и новите коли имат ФАРОВЕ. Те пазят от катастрофи.

2

Пффф

преди 3 години

Това не е защото колите са стари айде да не се лъжем ! Карат пияни комплеексарчета дето идея си немат от шофиране, останалите знаците незнаят, сега колите Ви виновни

1

Анонимен

преди 3 години

И това откога е новина?