89

Анонимен

преди 3 години

Гешев да вероятно е от средния пол ?

88

Анонимен

преди 3 години

"Ами точно това го прави по-опасен. Защото е образован юрист и знае как се правят далаверите."Прав си. Той Сталин затова е вкарвал учените хора в лагери. Ама ха...ще ми учат, образования ще имат!

87

Анонимен

преди 3 години

Как ли се поти празната глава с тоя каскет в жегите?

86

Гледна точка

преди 3 години

До адвокат. Ами точно това го прави по-опасен. Защото е образован юрист и знае как се правят далаверите.

85

Анонимен

преди 3 години

Направиха експертиза и се оказа,.че снимките са истински и неманипулирани.Пачките са факт.Мислете друго оправдание за Мутрата!

84

изнервен

преди 3 години

До 83. Стига с тези пачки и кюлчета. Мисля, че дори ти не си толкова глу.пав да повярваш, че Боко ще си държи такива неща в ДЪРЖАВНАТА РЕЗИДЕНЦИЯ, където щъкат на радефф копоите, и то с удобно отворено за снимка чекмедже. Не си,нали?

83

Тони

преди 3 години

Борисов направи простотията държавна доктрина. Гешев е фен на Борисов и негово творение. А българинът гледа все така тъпо

82

Адвокат

преди 3 години

Просто исках да кажа, че Бобоков е истински юрист и вероятно е по-запознат с правата си и със законите от господата милиционери.

81

гражданин

преди 3 години

До 76. Главните букви няма да направят лъжите ти истина.

80

Анонимен

преди 3 години

Гешев колко месеца ще ни занимавате с бобокови. Нее ли по важно да се самосезираш и да питаш оня слабичкия с жипарата откъде сее снабдил с пачките и кюлчетата злато. Попитай го и как ги такова с 200 у секунда. Попитай го защо читави фирми никога не печелят за да строят магистрали. Питай го колко милиарда открадна с неговите обръчи от фирми и как километър магистрала струва 6 600 000 лева. Какво влагат в този километър злато платина или сребро. Чакаме отговори Гн. Гешев.

79

Sichtpunkt

преди 3 години

За разлика от Гешев, Пламен Бобоков е завършил право в Юридическия факултет на Софийския университет.Бяхме в една група.И това оневинява ли го, кат сте били в една група право?

78

Анонимен

преди 3 години

Другари, каквото и да пишете все тая. Наред са Радев и Нинова за ареста и затвора. Не може цял живот БКП-БСП-ДС да избива и тормози невинни хора и да няма възмездие. Просто пишете и плюйте за успокоение на нервите, защото друго не можете да направите.

77

чичо Гошо

преди 3 години

Гешев чакам с нетърпение кога ще ти натиснат копчето от US амбасадата.Това че подгонихте и съсипахте бизнеса на хора от БСП и от старите дружки-мутри е много добре,защото после ще има ответен удар.За нас обикновените хора мога да кажа че колкото повече се гаврите Президента Радев,толкова повече подкрепа получава.

76

Анонимен

преди 3 години

Напоследк обмислям да се откажа от бълг. гражданство.. Идвам си веднъж годишно. - Лудостта е погълнала 95% от територията.. Простащина, мързел, арогантност, оглупяване, агресия, страх.. Отдавна е премината последната точка. Няма връщане хора! Но това не е всичко! Няма да е все така! Катастрофата е процес и той ще става все по-болезнен.. Не ми се стои, не знам как ще изкарам лятото тук. Не ви мразя, съжалявам ви! Съжалявам, че че сте в кома! Че живеете в богата страна, а сте бедни и мързеливи!

75

Адвокат

преди 3 години

За разлика от Гешев, Пламен Бобоков е завършил право в Юридическия факултет на Софийския университет. Бяхме в една група.

74

GFR

преди 3 години

ГЕШЕФ И БОРИСОФ СА НАИ МРАЗЕНИТЕ ПРЕСТАПНИЦИ У БУЛГАРИЯ !......

73

анонимен

преди 3 години

До Калеко Алеко СПОРЕД ТЕБ ОЧЕРТАВА ЛИ СЕ СКОРО РАЗСЛЕДВАНЕ НА БОРИСОВ КОЙТО СЪЩО Е В СХЕМАТА ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ. КАК МИСЛИШ ТИ ЗАЩО НЕГО НЕ ГО РАЗСЛЕДВАТ ОСОБЕНО ЗА ИСПАНИЯ. НИ ДУМА НИ ВОПЪЛ. НО ИСПАНСКАТА ПРОКУРАТУРА НЕ Е КАТО БЪЛГАРСКАТА ТАМ РАЗСЛЕДВАНЕТО ТЕЧЕ И НАКРАЯ ДА НЕ СЕ ОЗОВЕ В НЯКОЕ ШИКОЗНО МЯСТО КАТО СЗ.

72

Анонимен

преди 3 години

Знам другари червени каскети, че сте луди полудели от яд, че имаме истински гл. прокурор, а не като вашия *** професор *** кой си сега е в конст. съд , защото никой от БКП-БСП не пострада. Всички назначени капиталисти от БКП-БСП са в ареста и няма да излязат скоро, а след тях са Радев и Нинова.

71

Анонимен

преди 3 години

Когато бизнесмен пише на политически фигури това според прокуратурата е търговия с влияние / с изключение на Борисов и наместниците му/Когато обаче Борисов нарежда опраскване или получава СМС доноси от магистрати не е.

70

Анонимен

преди 3 години

ЧЕРВЕН КАСКЕТ ОТ БКП