39

Коко

преди 3 години

Аве пич къв ти е проблема кой каква храна носи и каква бира пие от лидала бе ? Всеки си избира за себе си според възможностите. Ти едва ли си милионер и почиваш на Сен Тропе.

38

Цоко

преди 3 години

Как ще плачкат наесен много мутрохотелиери, ох не ми се мисли! Ама добре, че Гърция е наблизо, че да може дори и най-бедния и изстрадал българин да разбере колко много са го драли и лъгали през годините. Дойде ви Видов ден, неуважаеми господа, превзели родното ни море, а? Дано се намери и някой държавник с големи топки да ви подкара наред да ви пита от къде имате пари за толкова много бетон и защо не сте си плащали данъците.

37

Анонимен

преди 3 години

Насе, ако и на жената вземеш едно фрапе, колко ти е чадъра? Щото тука 10 лв. са ти много..........................

36

Ф.С.В.

преди 3 години

Най ми е смешно когато всички се питат--Защо катастрофира нашият Летен Черноморски Туризъм??-- и всички много добре знаят отговора -но като някоя буца в гърлото, им е заседнал ))хахахах

35

Тони

преди 3 години

И аз не мога да понасям бедняците дето ходят у Грьцко....цял ден лижат едно фрапе, с големите торби от Лидъл на плажа, мажат филии с пастет и шпек салам, бира пият директно от двулитровите галони, парад на селянията , комплексарщината и балканиадата....за мен това са туморни образования, колкото повече такива хора напуснат пределите на родината толкова по бързо ще се оправим и благоденстваме като нация !

34

Krom

преди 3 години

До Факт - ти гъркиня виждал ли си бе?! Изумен съм от простотията ти. Няма по грубо, шумно, нагло и невъзпитано женско същество от гъркинята! Фани се застреляй, честно.

33

Анонимен

преди 3 години

До KromЕвала ***. Напиши нещо смислено по-добре вместо да обиждаш. Ама не можеш понеже си елементарен.

32

Експерт анализатор

преди 3 години

До Факт Ами не знам дали са по хубави -ама определено са по космати гъркините ахаххахаха даже на гърбът си имат косми хахахаха

31

До 32

преди 3 години

Не вярвам това да помогне. В кръвчицата ни е да се крадем и мамим .

30

българин

преди 3 години

Не че ще стане, но има начин как да се оправи българския туризъм.Просто трябва да се инвестират пари. Яко да се инвестира.Да се премахнат всякакви бетони.Да се подобри обслужването.Това означава, заплатите на персонала трябва да станат европейски.Невъзможно е по друг начин. Не да ми наемат молдовци, украинци и афганистанци да работят за без пари.И тогава цените за туристите просто ще се вдигнат.Защото те са ниски. Затова те цакат с такси "барбарон", "лилипут", "Пинокио" и какво ли не.

29

Факт

преди 3 години

И гъркините са по- хубави от наще свраки ! Няма в тази пошлост !

28

Krom

преди 3 години

До Наско - евала ***. В Гърция си на "почивка" и от 10 сутринта дращиш по клавиатулрата?! Баси и почивката драскач платен!

27

българин

преди 3 години

До: Наско (номер 22)За тъмнокожите с царевицата те подкрепям с двете си ръце (и двата крака ако бих могъл)!Това е нещото, което със сигурност ще ме откаже от родното ни черноморие.Надува ми главата един който всяко лято крещи: "Царевичкяяя, топличкяяя!" С характерен гърлен (и мйек) акцент.За цените в Гърция не съм съгласен че е евтино.Моя колежка е там и за 2 фрапета и 2 води са дали 10 евро.Обаче пък - безплатен паркинг, безплатни чадъри и шезлонги на плажа.Определено си струва!

26

Избирам

преди 3 години

Гърция по много причини. Една от тях е и риболова, който на черно море го няма никакъв. Водата е кристална, риба има всякаква, цените са ок, обслужването е 6+ .

25

Анонимен

преди 3 години

до 22 НаскоВ момента си в Гърция на море и в същото време пак си тука и пишеш!!!??? Толко ли си е скучно там в пущинака, че пак си в днес..бг хахаха Я не лъжи, а си кажи че си в панелката ти в Люлин 10 на Деветия етаж и си драскаш да ти мине времето!??

24

Анонимен

преди 3 години

Аз знам че няма да ходя в гърция, и това е всичко което трябва да знам.

23

българин

преди 3 години

До: "До 21" (номер 23)Да, всеки има право на избор къде да почива.Обаче сега се замислям за тези които подмятаха иронично по повод това, че Бойко така и не успя да "вкара" България в Шенген.Ми представете си ако бяхме в Шенген.Никакво висене по границата. Минаваш си от нашата магистрала на гръцката магистрала.Даже изобщо няма да разбереш, че си минал държавна граница.Може би ще разбереш по павилионите и бариерите за тол такси.Само по това. Е, по-готино ли е да висиш 3 часа?

22

Елементарен Шоп

преди 3 години

Язи одим на Греке варим лютеница на плажа и тъпчем в буркани -хем море хем зимнина- целата челяд в колата и отзад едно ремарке с дърва -Печем ядем и плажуваме-Две седмици кеф -научихме и гръцки -Ясо значи Здравей -Евхаристо значи- ще станем на кълбо-и все таквизи работи -Аиде Наздраве с узаки от Лидли и после насертаки!!!

21

До 21

преди 3 години

Чак толкова не се виси по границата , а доста хора са с резервации от миналата година още. Иначе за селото и планината си прав, ама кой както го влече в крайна сметка.

20

Наско

преди 3 години

В момента съм в Гърция на почивка. Няма нищо общо с мизерията на бетономорието. Тук не плащаш нито шезлонг, нито чадър, нито паркинг (взимаш едно фрапе за 3 евро и си готов за цял ден). Наехме къща с 3 спални и гледка към морето с климатик и барбекю за 90 евро на вечер... Пътя от София с чакането на границата ми беше точно 3 часа и 40мин. Плажовете са чисти с хубав пясък и без тъмнокожите с царевицата. Изобщо няма база за сравнение. Ако искате да храните мутрите ходете на бетономорието!