33

12966

преди 3 години

KALEKO ALEKO ТИ КОГА ПОСЛЕДНО БЕШЕ НА ПСИХИАТЪР? КОЛКО ТИ Е ХОНОРАРА ЗАСТОТО КАТО ГЛЕДАМ ТУК СИ ПОСТОЯНЕН.

32

До 16

преди 3 години

Ами оплачете се на вашата съгражданка,кметицата на София,тя ще ви ходатайства пред вожда.Защо мълчите?

31

Бг гражданин

преди 3 години

Фирмата няма разрешителни. Простаци. ДПС отново.

30

Инвалид

преди 3 години

Когато си купувам домат,хляб или кисело мляко, плащам ток или вода, аз ПЛАЩАМ на държавата! Поне при мен, не винаги съм бил инвалид. 30 години съм си плащал осигуровки! И някой си Борисов, решава да ми спре достъпа до територия на държавата ??? Ами, инвалид съм. Очевидно имам свободно време. Защо да не го запълня с правни дела.

29

Анонимен

преди 3 години

Ха ха управили са това с "помпането" на лайкове! Браво

28

Анонимен

преди 3 години

А пък жената на личния лекар на ББ-Лъчо мозъка във фирма на Цеките,(с един милион лева капитал)а пък синът му-наркоман.А пък тоя не спря да нарежда-няма ли министри нещо да свършат или те са безгласни пионки???

27

Поручик Ржевски

преди 3 години

Предлагам да спрем парите на всички министерства и агенции.Слагаме една корона на Борисов и да се знае.То по комунизма не е било толкова централизирано. Едва ли бай Тошо щеше да се занимава с некакъв си багер. Просто имаше ред...

26

Тарикат

преди 3 години

Сезона умре !! --Ау Ау !! немам сили да рева!!!

25

Анонимен

преди 3 години

По тея пътеки какво плануват да минава, че им трябва "оформяне"?

24

Анонимен

преди 3 години

"спира дейността на багерите на Седемте рилски езера."........., отдавна са о*с_рани езерата - също като Черноморието ни. Ще ги застроят - няма мърдане!

23

f

преди 3 години

Ако от Гугъла крадат логиката от най-умната глава, защо логиката им толкова дефектна?

22

Sichtpunkt

преди 3 години

В тая държава има ли изобщо държавни или местни органи, министерства, министри, разделение на властите и прочие, или всичко се случва въз основа на "нарежданията" на един вездесъщ и всемогъщ самодържец? Направо сме си абсолютна монархия, Луи XIV пасти да яде.Кажи на тези които го избират! Излез в центъра на София и кажи:"Не гласувайте за ГЕРБ, защото Борисов управлява еднолично"! Като кажеш това отиди на църква и кажи три пъти Амин!

21

:)

преди 3 години

... избори идват трябва да се прави "пи ар" реклама демек...

20

Поручик Ржевски

преди 3 години

Преди като нямаше европейско финансиране нямаше нужда да се строят пътеки. Но сега има нужда...да се финансират герберски бизнисмени.Може ли едно европейско финансиране да науча славеите в Пирин да чуроликат?

19

Тъп

преди 3 години

В България необходими ли са министерства, агенции, след като всичко се решава от един човек.

18

Ко? Не!

преди 3 години

Кой е Борисов, че да ми спира каквото и да е!!! Абе ние Монархия ли сме ???

17

Анонимен

преди 3 години

Управлението на Бойко може да има много косути но управлението на БСП/БКП беше още по-зле! И то в пъти! За това ГЕРБ стои вече 3 ти мандат на власт и най-вероятно още ще стои. Защото на практика няма опозиция която да не е контролирана от Русия!

16

Анонимен

преди 3 години

Борисов поканил гугъла да извършат преврат на властите с невидимите гугълски слушалки, например на повечето свещенници защо изобщо им се плащат такива огромни суми и заплати, след като всеки може да е на тяхно място с гугълските невидими слушалки, гугълската им логика дава дефекти дори и ръсят предимно простотии, повечето по властите също са така и делят парите с гугъла, тоя Гугъл крадливия го фалирайте с нещо и го изгонете от България!

15

ДДРОнег

преди 3 години

В нашата държава нищо не става, ако не се намеси тик-воча !!!Нищо не работи, а ако работи, то е за лошо ...

14

Анонимен

преди 3 години

елате да видите как ежедневно ромите в самоков изсипват тонове смет директно в искъра,замърсявайки основния водоизточник на софия с всевъзможна смрад.това е от десетилетия и никой не реагира.