114

Mitaka

преди 3 години

И тука трябва да се стреля на месо по всеки който е без маска, също като в Америка през 1918 г.

113

Анонимен

преди 3 години

Ти да видиш,нашето"Слънце"отново ще го играе спасител! Един вид началник-Ш'табНаредил,дал,организирал,излекувал,проверил,наказал,на това се вика цар на Популизма!Само не знам къде ще се дяваш когато на зима се сговняса тотално ситуацията!

112

Патриот

преди 3 години

Лош пример. Виждате го на снимката. Вие ходете с маски, а онзи на снимката да ходи без маска, защото сте му дали власт и е над закона.

111

Анонимен

преди 3 години

НАЙ-ДОБРЕ Е ЯКО ДА ИЗМРЕМЕ ЩОТО Е МНОГО ГОТИНО

110

Mitaka

преди 3 години

При грипната епидемия 1918 ако полицията види някой без маска - директно СЕ СТРЕЛЯ НА МЕСО!В Америка има документирани случаи за убити от полицията отворковци, които не искали да ходят с маска.Това е за на открито, на закрито не знам.

109

Ачко

преди 3 години

Едни се презапасяват с маски други с пачки евра по шкафчетата

108

до 111

преди 3 години

Годжи, Годжи, но Годжи има кариера, семейство, възможности. Пък ти и един гол кренвирш не можеш да изкараш, както и аз. Къде си тръгнал да си мериш надениците с батковците?

107

до 111

преди 3 години

Годжи, Годжи, но Годжи има кариера, семейство, възможности. Пък ти и един гол кренвирш не можеш да изкараш. Къде си тръгнал да си мериш надениците с батковците?

106

Годжи

преди 3 години

Аз бях на Халкидики по служебни работи!

105

Аз

преди 3 години

"Няма специалист, който да каже, че този бич на съвремието ще отмине", освен Аз.

104

Анонимен

преди 3 години

абе Годжи кажи как е на Халкидики

103

Анонимен

преди 3 години

Много са жалки повечето на снимката горките.

102

Анонимен

преди 3 години

и по един Роял салют 21 годишно ;)

101

Анонимен

преди 3 години

Обяснете на хората колко е важно да се ходи със маски за да се пазят възрастните хора, тъй като това могат да бъдат нечии баба и дядо.Хората ще ви разберат и ще спазват дистанцията.

100

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 94Всички пазят премиера да не се зарази. Чак сега обърнах внимание.

99

разумен човек

преди 3 години

преди седмица имахме 30,000 легла, сега не стигат? преди две седмици вируса отслабвал, сега предстояло най-лошото? нощ ни благодари преди месец, сега началника на нощ ни се кара, че не сме искали твърди мерки? КАКВО СЕ СЛУЧВА В БЪЛГАРИЯ?

98

АЗ

преди 3 години

Наредих яко да се мре!

97

Умирай трудно

преди 3 години

Два месеца по домовете да може системата да заработи, сега в жегите с маски, просто това , което се подтисна в началото сега излиза наяве, три години ли да продължава всичко??? Това е една зараза през която минаваме, рано или късно.

96

Всичколог Ганев

преди 3 години

Как сте колеги? Тук ли се премести семинара по обща всичкология? Доколкото разбрах, в края на деня ще излъчим 10-те всезнайковци, които ще ни защитават на олимпиадата по всичкология, която тази година ще се проведе под надслов "Всезнайковци борят коронавируса с чесън и ракия". Понеже имаме много постъпили дисертации на тема масони, 5G, пари на ръка, то последвалите такива ще бъдат дисквалифицирани.

95

Анонимен

преди 3 години

До Анонименкак може един от най-уважаваните лекари в българия да каже подобна глупост:яко ще се мре!да знаем г-н мутафчийски,че рано или късно всички ще си отидем от този свят с или без лекарска помощ и без коронавируса.с тези думи и голяма част от действията българските лекари обезмислиха собственото си съществувание,милиардите изхарчени за здравеопазване и разбира се времето изгубено в учене и практика.