68

Йорданов

преди 3 години

Чакайте да ни сложат карантина още държави засега са 3-4 но с тоя пик ще станат повече много скоро.

67

българин

преди 3 години

Е какво значи дали ме е страх от коронавируса?Колкото ме е страх от грипа, толкова ме е страх и от коронавируса.Навремето докато не се изпоразболеят 50% от учениците викат няма условия за епидемиологична обстановка.Когато във всяка паралелка има куп деца болни, тогава казват, обявяваме грипна ваканция.Сега да сте чули за болен ученик?Е, има заразени деца в няколко детски градини. Ама болни ли са?И колко са? А от грип се умира ако сте забравили.

66

До 100 % от починали

преди 3 години

100 % от починалите може и да смятат опастността за реална, но починалите от коронавирус са около 0,00000001 % от общия брой починали. Останалите починали не я смятат за реална.

65

СоцМин

преди 3 години

Сачева :Хората, които създават работни места се оплакват и още едно измерение на соцпопулизма на ГЕРБ така наречените почивни дни по 6 накуп, които често стават 10, понеже много хора си вземат отпуск. Отпуск, който както знаете благодарение на ГЕРБ е обект на двойна администрация едни са датите, които се подават в инспекцията по труда, съвсем други са тези, в които хората реално излизат в отпуска.

64

Анонимен

преди 3 години

Я кажете италианската мафия по колко е плащала на ковчег.

63

Анонимен

преди 3 години

Световният звук пък е най-могъщият енергиен Господ, а световната гравитация, най-могъщият Свети дух, образуващи с Бог светлина, троицата. На тях се молете. Не всичкият звук се чува от ушите ни, има и инфразвук което е топлината и ултразвук, което е хладинката и омразата. А точно положителната омраза най-много лекува, ходете на видеозон да ви пуснат басов звук да хладнее приятно,как всичко лекува, да се мрази е християнско,има и положителна омраза,вие какво,със злото и болестите ли ще сте приятел

62

народна мъдрост

преди 3 години

Пилците се Броят на Есен, същото Важи и За Труповете Убите от Китайска Чума Ухан!

61

СоцМин

преди 3 години

Сачева :Така наречената подкрепа за ГЕРБ се основава на страх от репресии. В кабинета на един човек имаше снимка на ББ, а той ми казва Ще помагам ви помагам с всичко, с което мога. А защо е тази снимка на бюрото ти?, попитах аз. За камуфлаж, да ме оставят на мира, каза ми той. Възрастен мъж ми каза: Не искам да загубя и сина си, дъщеря ми вече е емигрант.

60

Анонимен

преди 3 години

100 % от починалите смятат, че заплахата е съвсем реална, но са подминали мнението им...

59

СоцМин

преди 3 години

Ето я нашата какво казваТака наречената подкрепа за ГЕРБ се основава на страх от репресии. В кабинета на един човек имаше снимка на ББ, а той ми казва Ще помагам ви помагам с всичко, с което мога. А защо е тази снимка на бюрото ти?, попитах аз. За камуфлаж, да ме оставят на мира, каза ми той. Възрастен мъж ми каза: Не искам да загубя и сина си, дъщеря ми вече е емигрант.

58

Анонимен

преди 3 години

Религиозната тема винаги е важна, днес , оставете това да се чете:Молете се на световната светлина и светлината отвъд този свят, въпреки че има и фалшива светлина която заслепява и поробена светлина, светлината световна е най-могъщият енергиен Бог и цялото добро, на цялото добро се молете, най-могъщият Бог е само част от цялото добро и той не може всичко, просто може най-много като отделна личност.И на добрите хора се молете, за какво са тия свещенници, да помагат и служат на доброто.

57

Анонимен

преди 3 години

Я ми припомнете колко резултата от избори познаха Галъп последните 13 години?

56

Нормален

преди 3 години

До Анонимен 54- от все повече близки хора чувам, че болниците предлагат 1500-2000лвХубаво е, че посочвате, че инициатор на такова плащане са болниците.Лекарите правят врътки със здравната каса.Истински престъпници!Бюджета за здравеопазване вече е 5,2 милиарда а не стига за нищо благодарение на крадливите доктори.Вината не е изцяло в политиците.Дайте да си кажем нещата както трябва.

55

Анонимен

преди 3 години

Даже повече са процентите

54

Тома НеверниК

преди 3 години

А другите 41% са или заразени, или умрели от Covid-19, или са техни близки. Сметката е точна. Българинът докато лично не пострада-не вярва на нищо!

53

Анонимен

преди 3 години

Сачева ми е малко странна за този пост.Доста хулеше герб. Явно парите променят човека.А и се падна най ящното министерство. Там се краде. Яко се краде. Как така стана дружка с Боко, не е ясно.

52

Релеф

преди 3 години

Не само преувеличена, а много силно преувеличена. Стралихвци и *** на запад, гледай заради тях кви глупости ни карат сега тук в България да вършим.

51

Анонимен

преди 3 години

Гумен Гадев беше прав.Глада победи страха и изплашения гладен народ тръгна към Гърция да се наяде безплатно вместо да свали правителството.

50

Анонимен

преди 3 години

Бил Гейтс е велик, затвори цялата планета по домовете им. Има - няма вирус, седяхте ли затворени - седяхте, излъгаха ли ви - излъгаха ви, сега те били знаели. A бе вече сте прекарани бе всезнайковци, будали със будали прости

49

Алергичен съм

преди 3 години

Имам и синузит и носа ми яко тече - иначе щеше да ме е страх от короната, *** нали така и така ми тече носа - няма да разбера разликата.