284

komitata

преди 3 години

нова партия и и перспектива за нова коолиция и разсейване на гласове-все стари номера -пример ВМРО,Воля Атака ,Валерката и т.н важното е да сме в играта

283

Анонимен

преди 3 години

Бойко направи грешка,че удря по президента,а и по БСП,защото половината хора от БСП го подкрепяха,сега може остане сам,а реално няма кой да изберем,освен ГЕРБ в момента, както каза президента - вървим към пропаст!Освен ако не сменят Нинова и тогава да гласуваме за БСП.

282

Анонимен

преди 3 години

Аз ще гласувам за Цветанов!! Той ще изгони Бойко!

281

цитат

преди 3 години

Предупреждение към Борисов: видиш ли Цветанов по Нова или БНТ, очаквай прокурорите вкъщиРумен Петков

280

Анонимен

преди 3 години

Искрено се надявам да не е сред живите до изборите! Чекмеджето също!

279

Нищо ново

преди 3 години

До Анонимен 296: Хайде сега, не се изсилвай. И кои ме ние, дето летим надолу. ГЕРБ? Може и да си прав, но гербаджиите да му мислят.А Цецо освен това ще се бори и срещу строителството на АЕЦ "Белене" и срещу доставките на руски газ. Правилно се е ориентирал - за американските интереси се плаща с долари. Но и конкуренцията за тях е голяма.

278

Анонимен

преди 3 години

До Нищо новоПо полека,че пяна ти излиза от устата!Ама цифрите говорят друго,факт е че летите с бясна скорост надолу!Тъгувай!А за Цветанов той е бита карта!

277

Анонимен

преди 3 години

От кой град ще започне предизборната кампания на Цветанов? Политическата ти игра без съмнения изигра блестящо както винаги губещият е българския народ,парите по- между си са разпределени за няколко поколения нататък. Българските мозъци се оценяват само в чужбина. В България ги смазват и подтискат.

276

УНСП

преди 3 години

Партийката ще е УНСП.Умора нема, само пот.

275

Оркестър.Тaшaкларъ

преди 3 години

Ако съм пропуснал ДПС ша *** извинявате те са в основата на цялата схема!

274

Анонимен

преди 3 години

Има такива хора, те се наричат безскрупулни.В службите е пълно с такива н агли индивиди с цел доживот да вземат високи заплати от данъкоплатеца.Основната им цел е привилегии и наглост.

273

Оркестър.Тaшaкларъ

преди 3 години

И кючека да продължава с най новия кючек ...държавна сигурност. За всички от ГДБОБ МВР ГЕРБ БСП ДОС ДОС И КМЕТОВЕТЕ НА РАЙОНИ И ОБЩИНИ ЩЯХ ДА ЗАБРАВЯ И СЪВЕТНИЦИТЕ И ТЕ ДА МИ ЯДЪЪТ ЗНАЕТЕ КОЕ.

272

АмчъмдейвиС

преди 3 години

Само гьoтвepeни правят партиите на напоследък ,хм и аз съм такъв ама не мога няма гръб;)))

271

Илиев

преди 3 години

Г-н Цветанов,намеренията Ви ще получат подкрепа дори от по възрастната прослойка от българите русофили,ако намалите до минимум нападките срещу Русия! Истинския фактор който докара държавата до най бедното стъпало е пред ВАС! ВИЕ го познавате като петте си пръста на ръката.BG е по бедна от т. нар. наши братя македонци,много по-бедна от северната ни съседка Румъния,за Унгария и Словения няма да говорим.Дали партията ви ще бъде забелязана на"сцената",зависи с кои хора ще я представлявате! Успех

270

Анонимен

преди 3 години

Приемам Цветанов да е в ГЕРБ,но отделно от ГЕРБ,не знам как ще управлява,страхувам се,че хората пак ще треперят от страх от Цветанов и за живота си,Цветанов ако обича поне малко България,трябва да се занимава с неговия си атлантически център или нещо друго,а не да прави партия,защото ще е трагедия за хората и България.Хората много се страхуват от него.

269

смях

преди 3 години

Добре че се евакуирах на време от територията на която бях роден.По добре да бера ягоди в чужбина от колкотода бера ядове в Бг

268

Анонимен

преди 3 години

Цветанов злоупотреби с доверието на Борисов. В същност историята и политиката от преди 1989г.се повтарят. И знаете ли, че ненавиждат защото разчитате само на отвратителната пропаганда, лъжите докато измамите избирателите. Така се прави само ялова политика и като изядохте всичко хубаво което беше направено в България,изнесохте националния капитал, банките се превърнаха в пералня на мръсни пари.

267

Анонимен

преди 3 години

Цветанов,купуваше или изнудваше гласове за ГЕРБ,но това не е проблема,проблема е,че четох интервю с хора,които умират от страх и чийто бинес се е сринал или е отнет, заради Цветанов и са ходили да молят Бойко да се спре с натиска върху хората,също и хора,които са умрели,защото са казвали истината или са критикували.Приемам Цветанов да е в ГЕРБ,но отделно от ГЕРБ,не знам как ще управлява,страхувам се,че хората пак ще треперят от страх от Цветанов,Цветанов ако обича поне малко България,трябва да

266

Анонимен

преди 3 години

Горе на снимката виждаме нещо уникално в политиката - един политик, който е политически труп още преди да е започнал проекта си. В светлината на гореспоменатото предвиждам коалиция Цветан Цветанов - Лютви Местан.

265

Тодоров

преди 3 години

Цецо, изключи емоциите, запази достойнство.Тодор, твой пиятел