153

До 167

преди 3 години

Само не и на когото трябва.

152

Moocku_

преди 3 години

До Джингиби.Никакви схеми не е развалил Гешев. Нарича се пренареждане на схемите, най-вече участниците,

151

Анонимен

преди 3 години

Добрутро!Народа одавна го знае,а и някои медии непрекъснато пишат,ама кой да чуе.

150

Анонимен

преди 3 години

Не ме интересува! Важното е, че на Сл.Бряг кацнаха първите холандски туристи. В заведенията пак ще се предлага белия прах.

149

Mopcku_

преди 3 години

Хич да не ми се прави Гешев на много потресен. 99-те години вероятно заедно са си делили парсата с въпросния. Въпросът е кога ше бъде закопчан и Буда, който е реалния покровител на всичката контрабанда в страната? Ясно на всички е, че това е пореден ПР в следствие на думите на Президента, както и за раздухване на странични теми след изтеклите аудио записи и снимки с Буда.

148

Факт

преди 3 години

Бизнеса с дрога е един от най- гъвкавите. И е голям проблем е по- целия свят. Много пари играят. Най - сигурната защита е недопускането му да се развива и сериозни мерки . Това е възможно само ако се осъществява е на всички нива ..и тука вече е проблема. Поне на индивидуално ниво не позволявайте да припарва до вас и децата ви.

147

D

преди 3 години

Чадърът, обаче е от още по-високо ниво.

146

Анонимен

преди 3 години

За първолаци. Шиши взима канала от мутрата. Кое не е ясно? Сеир да е.

145

Джингиби

преди 3 години

Кой каквото ще да казва за Гешев, обаче тоя на доста хора развали схемите

144

Наблюдатели от ЕU

преди 3 години

Министърът на вътрешните работи носи политическа отговорност и трябва незабавно да подаде оставка.Така би било в цивилизована страна.

143

Анонимен

преди 3 години

Имаше и едно сиропче Димекс. И то, по спомени, съдържаше това-онова.

142

Анонимен

преди 3 години

Така се прави с чадърите - когато стария чадър овехтее или се пробие, се изхвърля и се сменя с нов чадър.

141

Анонимен

преди 3 години

ГешеФТ, щом е свършило времето на недосегаемите, вземи и го докажи!Арестувайте Кратун, Шиши, Дуган ага, Домуз ага, Менда и В.Г. и ще ти повярваме....

140

Анонимен

преди 3 години

А добро утро.Паднахме от Марс...

139

А по Тошово време...

преди 3 години

Понеже нравите при социализма бяха много строги, през 80-те години в аптеките се появи препарат с невинното име "Биокаптон". Без рецепта. Чист амфетамин, баце. Не знам експеримент ли си правеха или зарибяваха предварително заради неизбежните "рИформи", ама можеха да се видят доста любители да го съчетават с бира, които седяха недодвижно в градинките с оцъклени очи. А на колко мързеливи студенти взе изпитите с денонощно четене само през сесиите... Носталгия... Който помни, да каже лъжа ли.

138

АЗ СКОРПИОНА

преди 3 години

Повече от ясно е, че сте платени съветски т ролчета. Отврат сте просто. Как спите нощем, или нощните ви шкафчета бъкат от рубли и копейки , а ?????????????? Хах

137

Анонимен

преди 3 години

Затова ще подкрепим всякакъв опит за сваляне на Мафията ГЕРБ .Защото 11 години тровят децата ни с дрога ...при тяхното на ГЕРБ и ДПС Правителството !

136

Анонимен

преди 3 години

"От най-високо място е имало чадър над наркоразпространението у нас, това обяви главният прокурор Иван Гешев на извънреден брифинг."Знаем, чекмеджето не се пълни само.

135

Анонимен

преди 3 години

Предполагам ви е ясно, че бизнесът с дрога ще си продължи съвсем необезпокоявано.

134

А-Я

преди 3 години

От време едно..от моите набори в мвр отидоха почти безнадежните- бездарници. Служба с 55 хил щат( маша на властта- гласувачи) само те имат право на 20 заплати, ранно пенсиниране и куп привилегии ( извинявам се за читавите хора там- респект има и такива)..!! Синьо зелена аморфна дебела маса, интелект на..тиква, управлввани от компроментирани шефове! Щом Румянка бе министър,значи може и без! ...срам и печал