18

До 2 часа ли?

преди 3 години

Вместо изобщо да не ги отварят в тази епидемия нахалните кръчмари настояват и за повече...Веднага ги затваряйте тези инкубатори на наркотици и зарази.

17

MaйMyнaтa

преди 3 години

Аохх...заведенията вече не са на мoдa, и всяка реклама като тази ги спасява.

16

Анонимен

преди 3 години

Тиквун много хубаво им го нахлузи на кръчмари и хотелиери. Изхарчиха сума пара да спазят тиквените мерки и да отворят. Намалиха им ддс то. И днес им разказа играта.Ддс при 0 клиенти мухаха. Сори но цялата държава е впрегната да спасява Баце. Че и Валерката ги чакали кръчмарите. За бранша остава супата. Мухаха

15

Анонимен

преди 3 години

До АнгелА ти НИКОГА няма и да минеш през коридора на някоя институция. (може би през затвора)

14

Анонимен

преди 3 години

Никой нормален човек няма да отиде да "почива" със семейството си на място, където ще бъде принуден да слуша маанета да 2.00 ч. през нощта!!!

13

Анонимен

преди 3 години

Валерката леко преева закона до 23 часа е много, от 22 до 7 си беше добре.

12

Анонимен

преди 3 години

До ЩерюАми ще си вдигат шум на себе си. Простаците в БГ останаха малко (имам предвид измежду хората, които могат да си позволят да платят за море)Шашкъните си вдигат гюрултия по кошатите по селата. На козите им е все тая. Само дават по-малко мляко :))))

11

Ангел

преди 3 години

Валери Симеонов скоро няма да бъде в парламента ти никой няма да се интересува с какво е съгласен и с какво не е

10

мак

преди 3 години

Не се предават наглеците уро.дливи. Не стига смешното ддс само за тях, сега искат да вдигат врява посред нощ, уж това ще привлече клиенти, ама друг път. Ако това мине по курортите, оттам е само 1 крачка до приемане и в градовете, бъдете сигурни. Градските кръчмари и те ще искат шум уж заради клиенти. Пък и не е нормално шепа хора да дивеят безспир, а останалите, които са повече, да не могат да спят. Има си наредби, ама кой ги спазва? Ако някой знае, да се обади.

9

Анонимен

преди 3 години

И в морето да си вкарате хотелите - туризъм вече няма по морето. Идея нямате колко народ разочаровахте с мерака си за бързи печалби.И колко кандидат-клиенти отказаха разочарованите.Ето затова сега Гърция ще печели. Защото не само сте ***, а чак сте вдлъбнати.

8

аз-ът

преди 3 години

аре пак кръчмаджийски номерца... Ясно е, че като кажат 02:00 часа ще имат впредвид 03:00 03:30. Еми те в 04:00 и без това затварят. Намалиха им ДДС то, още кво ще правим да мирясат тия. Сега цялата държава кръчмари и дискотеки ли ще поддържа. Оставихте артистите и художниците си ядат к.. от глад, ама за кръчмите много милеете :))))

7

Анонимен

преди 3 години

Прав е Симеонов в случая. Никой не е длъжен да слуша кючеци и пияндурници до 2 през ноща. Даже до 22 трява да са данданиите. Второ, кой чакат да дойде, не ми е ясно. Днес Вожда ги закопа. Туризъм това лято няма да има!

6

Анонимен

преди 3 години

Ей го и тоя мазния мутрафон на Рафи, който все някой му пречи да е баш бизнесмен. То не бяха дървета, не бяха пейки, не беше вирус, не бяха ДДС.Жив да го ожали човек. Все нещо го спъва и го дърпа към фалит...Как така не го дръпна веднъж да си изкъпе мръсната косица, тоя български wanna-be Съли от д-р Куин Мъчителката...

5

Анонимен

преди 3 години

Ей затова няма да стъпя на нашето море. В бетонираната *** сега трябва да се търпят изцепките на алкохолните извратеняци, подкрепени от чалгариите, осигурени от *** собственици на кръчмите. Честито на печелившите.Аз няма да плащам на простаци, за да ме тормозят пияните им клиенти.Да не говорим, че в никой крайбрежен хотел не искат да кажат дали имат пречиствателна станция. Всичко се излива в морето. Да ти е сладка морската вода (вече и минерализирана)

4

Анонимен

преди 3 години

Заради някви комплексирани говeда и леки жени, цели курорти не могат да почиват.

3

Връмугу

преди 3 години

Някой иска заведенията му да печелят от селяния и простотия. Какъвто шефа - такива и идеите.

2

Анонимен

преди 3 години

Ходя на почивка на Слънчев бряг,трябва да разберете,че когато има шум е ужасно и това не оставя туристите на мира,нито може да се отпочива,нито да се спи,нито да има тишина на плажаВалери е прав!!

1

Подкрепете

преди 3 години

Българският туризъм