51

Севда Арнаутска

преди 4 години

Няма милост за никой !! Глоба за неправилно носене на маска до 1000 лв.

50

Джеин Пепилкова

преди 4 години

Господин Ананиев искайте разрешение от господин Борисов да издадете заповед за затваряне на морето. Там вирусът живее по 25 дни под вода и е много агресивен.

49

Анонимен

преди 4 години

Защо на Ту лупа носа пак му е извън маската. Няма ли кой да му покаже как се слага. Или никой не смее ?

48

Яшко

преди 4 години

Бате, какво е това клъстер. Ти български знаеш по малко от мен. А дифузия знаеш ли какво е? Щото учих до 7 клас, ама знам. Беше нещо за равномерно разпределение от много към малко. Ама за парите не важи, да знаеш.

47

Handel

преди 4 години

Между другото забелязахте ли че тумата "тиkвoч" вече е цензурирана? Вместо нея е позволено да се изпозлва само "великия вожд".

46

Кирил Аннаниев

преди 4 години

Видяхте ли колко съм строг и справедлив. Какво като е Борисов, нали го глобих с 300 лв. без ДДС. Да му мислят и депутатите и Президента.

45

избирател

преди 4 години

Не знам,винаги съм критичен,към това правителство,но тоя човечец...,го съжалявам искрено!!!

44

До конспираторите

преди 4 години

Значи протести могат да се организират даже и да има въведени мерки. Някъде спазват препоръките за дистанция и предпазни средства, другаде не.Примери много, така че не оправдавайте овчедушието си с въведените здравни мерки.

43

Анонимен

преди 4 години

Разпит при Гейши, глоба от аНани нани, кво следва, да видим Боко да дава пример като се снима на почивка на Кафяво море, в хотела на Агнелка

42

Анонимен

преди 4 години

Стига сте го притеснявали Тиквата с тая маска, нека си ходи без маска, пък дано го тресне и да си замине завинаги заедно с шкофчето!

41

Анонимен

преди 4 години

Г-н министър,Много си забавен, като се правиш на строг! Точно на теб ама хич не ти отива!

40

Анонимен

преди 4 години

Браво дедо Анани,харесваш ми,че здраво държиш кормилото на Короната,и смело раздаваш яки финансови тупалки-Даже и Премиера не пожали!Пич голем си,да знаеш!

39

Анонимен

преди 4 години

Чичко *** пак направил пиар на шефчето си!

38

Handel

преди 4 години

Затворете турската граница, бре тиквочи! Какво се правите на нещипани моми! Цяла България страда заради ваште далавери с един колко висок, толквоа и широк "бизнесмен"!

37

Анонимен

преди 4 години

Аманиев и сие висши държавни служители живеят в друг свят. През прозореца на мерцедеса всичко е в розово. Да вземе да се разходи малко пеша из огнището на заразата София, да се повози на градски транспорт и метрото, да посети няколко квартални магазина и кръчмета. Тогава ще разбере, че мерките са главно телевизионни за пред камерите, нито се носят маски и предпазни средства, нито се дезинфекцират публичните пространства по няколко пъти дневно, така че увеличението на броя заразени е очакван.

36

Гого

преди 4 години

ОТ КЛЪСТЕРНО СТАНА ДИФУЗНО, ДИФУЗНО, ДИФУЗНО, ДИФУЗНО !Бойко Борисов и с това не можа да се справи! А бе дай те да му търсиме отговорност на тоя дерибей ! Тоя ни вкара в бразилския и индийския сценарий! Следете какво се случва в Индия, това ни чака и нас!

35

Анонимен

преди 4 години

Супер *** опит за пиар на Биби Кюлчето. Първо разпит при каскета, после глоба от тая слюнка. Трагично!

34

Анонимен

преди 4 години

Дори малка глоба може да разклати стола на лице по Закона за държавният служител.

33

ДДРОнег

преди 4 години

Аб не преиграваме ли много с тоя вирус ?!Що преди когато загиваха по двама човека дневно при ПТП, не налагахте такива мерки ?!Че има заразени - има, то всички имаме хиляди, да не кажа милиони вируса в себе си, но е правим такъв проблем...Болните не са толкова много, по-добре да пазим рисковите групи и да преигравмае с масовите мерки !!!Май на властимащите им е изгодно да говорят предимно за корона-вируса, а не за реалните проблеми на България - КОРУПЦИЯТА и кражбата на НАРОДНИ ПАРИ !!!

32

Ga

преди 4 години

Премиерът трябва да бъде глобен със задна дата, два пъти е бил с маска, като единият път си я беше сложил на очичките....