380

lol

преди 4 години

минимална заплата в победителката Русия: 11 280 рубли (282 лв.)минимална заплата в победена Германия: 1480 eur (2891 лв.)

379

гербедян

преди 4 години

"Дръжте спестяванията си само в рубли и юани, че долара и еврото няма да ги бъде скоро!"ако Италия излезе, може да се окажеш пророк ;)

378

Тонката

преди 4 години

"Украйна е самостоятелна, да не би да трябеа да пита Путин какво да прави и какво не?"така де, затова пита американски сенатори:):):)

377

Зозо

преди 4 години

"ако сравниш как живеят в победена Германия"видяхме миналата седмица, предпочитам ако може да не живея с беснеeщи чeрнилки по улиците :))))))) па ако ще да не карам мерцедес, а рено 301 :)))))

376

Тодар Правешки

преди 4 години

Другари!Държа да ви напомня -Дръжте спестяванията си само в рубли и юани, че долара и еврото няма да ги бъде скоро!

375

lol

преди 4 години

ако сравниш как живеят в победена Германия и как в СССР, пардон, в Русия, не знам на какво се радват :)

374

lol

преди 4 години

айде пак паради... изостанала работа и много пропаганда.Тези си тъпчат на едно място, докато цивилизованите държави си живеят живота и си вдигат стандарта на живот

373

Анонимен

преди 4 години

До ЗозоСкрий се. Какви украинци набъркваш. За Руската конституция говоря. Да не би Сорос да ви е съветвал?

372

Анонимен

преди 4 години

До Скоти ПипанТи на това доказателства ли му викаш? Вземи се скрий и не плещи общи приказки. Примера с Украйна си го заври където искаш. Украйна е самостоятелна, да не би да трябеа да пита Путин какво да прави и какво не? Сами си правите врагове с поведението си на слон в стъкларски магазин, а после плачете.

371

Зозо

преди 4 години

"Американците ви промениха конституцията, та дребния да може вечно да ви го слага."пич, излязоха записи на разговори между Сорос и висши украински държавници, сега се съдят за измяна. Хайде първо да четем, после да тропаме

370

Анонимен

преди 4 години

До ЗозоИ на тоя американците все му виновни. Абе вие един път няма ли да се погледнете в огледалото и да помислите какво виждате. Американците ви промениха конституцията, та дребния да може вечно да ви го слага. Американците ви накараха да се сбиете с Украйна, американците са ви виновни за коронавируса и , ихната мама, за това, че Ваня е пил етилов алкохол и е ослепял, американците ви пратиха девойките да проституират по Европа....

369

Анонимен

преди 4 години

То все си наближава това време дежурно под всяка статия за Путин и Русия. И за комунистическите деца в САЩ - това е, толкова въображение.

368

Анонимен

преди 4 години

`Наближава времето, когато китайските другари ще присъединят Сибир към КНР`внуците ти може и да се смеят, но ти ще си тор тогава :))))))))

367

Тодар Правешки

преди 4 години

Наближава времето, когато китайските другари ще присъединят Сибир към КНР, та тогава ще се смея на глас, четейки коментарите на петолъчниците!Ще бъде забавно!

366

Скоти Пипан

преди 4 години

"Я покажи някакви доказателства, че американците например, сега точно това искат"виж им базите на американците, пък разсъди сам. Ако руснаците не се бяха усетили за играта в Украйна, сега там щяха да се мъдрят американски кораби. Стопляш ли или още ти трябва?

365

Анонимен

преди 4 години

До до анонимен 343Малее, вас все някой иска да ви превземе за два дена. Я покажи някакви доказателства, че американците например, сега точно това искат. Притрябвали сте им. Вие плашите с хиперзвукови ракети и нам кви си други недоправени железа, някой друг да прави така?Пък после се чудите защо не ви обичат. Я погледни колко от съседите ви ви вярват? Има ли такива или всички имат едно наум?

364

Лора

преди 4 години

Ние българите,не само през Втората световна,а и през годините назад,сме от еб..ната и на..руганата страна.Това едва ли е геополитически отенък на Великите сили!Днес и без война,пак сме от еб..наруганата страна.Крадлива ни е семката и винаги по-вече и по -много!Пустите ни политици и днес крадат с...каруци!Колкото до парада-скромен!

363

Анонимен

преди 4 години

Странна логика е това - ако руснаците са ни сторили зло, значи сме си го заслужили. Значи ние сме виновни за руското отношение към нас, според господата русофили. Ами не мога да се съглася, съжалявам.

362

членът355

преди 4 години

До Анонимен355..Добре лъскаш кожляка умникооо!Такива като тебе се радвахте при откриването на паметника на американските орли бомбандирали София,Враца,Русе..Очевидно пълният член отдавна те е посетил от към гърба

361

Анонимен

преди 4 години

"умиращите от коронавирус те приветстват!"американците имат други грижи сега, не им е до Путин:):):)