118

Анонимен

преди 4 години

Е как без ракийка и без свински паржолки, нали за това е живота, да си хапваме, да си пийваме, да си лягаме да спим и да си угояваме тялото!

117

Хмм

преди 4 години

До 126,За жалост е вярно... но не е и твоя да не спазваш правилата. Ако не те кефи да живееш в общество, хващай гората и не се съобразявай с никой. Като си в общество ще се наложи да спазваш некви елементарни правила.

116

Анонимен

преди 4 години

Забранете свинското месо и ракията, ще спасите много повече животи

115

Факт

преди 4 години

Значи това с маската означава следното - ние насила те караме да пазиш другите, защoто акъла в *** им кратуни не стига да се пазят сами и да не се бутат като *** в магазините.

114

Анонимен

преди 4 години

Бразилия - 491 заразени на 100 хил, смъртни случаи 0.02% от населениетоИспания - заразени 565 на 100 хил, 0.06% смъртни случаиБелгия - заразени 525 на 100 хил, 0.08% смъртни случаиАнглия - заразени 448 на 100 хил, 0.06% смъртни случаи

113

Анонимен

преди 4 години

Всички държави които не спазваха мерките не са се опитвали никога да въвеждат мерки и пак имат същите цифри както тези които спазват мерки, при това по-добри.

112

Хмм

преди 4 години

До 114Пак ти казвам, е за тва сме последни в продължителността на живота, щото хората мислят като тебе. Което ми напомня за един много як виц: 50% от мъжете умирали след изречението "Брат гледай кво ще направя", а другите 50% с изречението "Не бе брат, е така се прави" Та и вие с маските сте по същия начин.

111

Анонимен

преди 4 години

Има статистика за броя на починалите пи седмици от началото на годината за тази година и за 2019. Преди да се появи вируса в България броя на починалите през тази година е много по-малък в сравнение с 2019. След като започнаха да умират хора от Ковид-19, броя на починалите почти се изравни, т.е. вируса увеличи смъртността в България. Разбира се да не забравяме, че населението на България намалява, а с това и броя на починалите.

110

Анонимен

преди 4 години

Бразилия е една от най-гъсто населените страни в света, повечето територия е джунгли и хората са съсредоточени в градове които са по 10-20 милиона, повече от цялото население на Белгия. Има квартели наречени фавели където живят буквално като сардели един до друг. И пак без да спазват мерки, при тази бедност и мизерия и окаяна здравна система имат по-добри показатели от богатата Белгия.

109

И още нещо

преди 4 години

Аз не искам да пазя другите - те са големи хора и всеки би трябвало да може сам да се пази.

108

Пази другите

преди 4 години

От какво ги пази маската другите като аз не съм болен и не кашлям? Това с маските е за парлама колкото да се каже, че правим нещо - сваляме, слагаме и пак и пак.

107

Анонимен

преди 4 години

Маската пази другите. Пак ли го забрави или не можеш да го разбереш?

106

Бай Х

преди 4 години

По данни на НСИ през 2019 г. в България са починали 108083 души или 296 души на ден. След този вирус броят на починалите увеличи ли се? Ако и тази година приблизително починат толкова хора, това означава, че този опасен и уж смъртоносен вирус е бил измислица за затваряне на много разбищите овце в кошарата...

105

Анонимен

преди 4 години

До ИстуканГнусен ***

104

До Хмм

преди 4 години

Пак ти казвам - ти като искаш си носи и не се опитвай да си позволяваш да задължаваш други хора! Особено пък когато става въпрос за здраве! Гледай си своя живот и му се наслаждавай.

103

Ужас

преди 4 години

Нещо не е както трябва. Каква е разликата между дискотека, мол, кафе, ресторант, магазин, стадион, че в половината може без маска? Направо да затварят дискотеките. Никоя държава в ЕС с подобни показатели на нашите, не е пуснала хората по дискотеки и стадиони! Проверете! Дискотеките и стадионите са едни от най-лошите места за разпространение. Давайте ми минусите.

102

До 106

преди 4 години

Ако ти си я носиш а аз не ти пак си предпазен,защо мен ще ме задължават. Здравето и тялото са си мой аз ще решавам кое е добре за мен, не ти, не държавата , не министъра. Факт е че много хора си ги носят това е тяхно решение. Не може щото пламнали некви катуни цялата страна да е на прицел. Да не говорим че тъмните пак ще правят каквото си искат и няма да има кой да ги глоби.

101

До 111

преди 4 години

е за тва сме на последно място по продължителност на живота в Европа.....Щото всички сте мъже, и за кво ви е да се грижите за здравето си превантивно!

100

До хмм

преди 4 години

Ми носи си я като си толкова изнежен, обаче защо си мислиш, че можеш да караш и другите да си ги слагат? Кой си ти?

99

До 100

преди 4 години

Гъстота на населениетоБразилия - 24,7 души на кв.кмБелгия - 374 души на кв.кмКазваш, че Бразилия била по-гъсто населена от Белгия...'