75

До:Диагноза

преди 3 години

Пускайте прожекторите, Гешев, пускай и осветявай , че то от паралелници ,комунисти, предатели , не можем да се разминем по улиците на родината !!!================Медицината е безпомощна с твоята ДИАГНОЗА!Как коммуниста ГешеФ ще пусне "прожекторите" за да вкара в затвора коммунистите от ГЕРП? По-добре се включи в ГЕНГ БЕНГа, който ТУЛУПА си спретна с Евгени Минчев!

74

до 71

преди 3 години

Не, няма да е в нито една от двете. Тук си останете само програмисти и телефонисти да робувате на шефове-паралутисти (шефът ми в един кол център беше от Ушевите и сам си каза, че не е бил телефонист никога). *** пожарникар да ти е премиер!

73

Анонимен

преди 3 години

До ТиквунландияЗащото да правят мръсотия на България и партиите,да използват чужди институции,за натиск върху България и злепоставяне,не е патент на ГЕРБ,а на опонентите им!

72

Анонимен

преди 3 години

Просто ни е бедна фантазията за какви кражби става въпрос. Ако Цветанов проговори за далаверите на Борисов, тези пълни чекмеджета ще ни се видят, като кокошкарска история.

71

я виж ти

преди 3 години

Абе честната Свекърва дето иска да се разследват всички компромати срещу Борисов що се е скрил като бит еееераз когато стане дума за неговия съветник непомнещия Узунов.Ех че лесно така

70

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Боко бил...политик? Това ВИЦ ли е,или поредната...шутка на Шкумбата.Факт е че е...премиер,спящ върху пачки с хилядарки и кюлчета злато и пистолет с който да ги...пази.Така е,с труд ги е...спечелил и няма да му ги отнемат...лесно;кръв ще се...лее.Такива са нашенските...политици,оформени в...криминалния преход.

69

Тиквунландия

преди 3 години

Някой който знае езици що не пише до премиерите на Бавария, Полша и Унгария и да им каже как техния "приятел" ББ се изказва за тях и да ги попита какво мислят за тулупа?

68

Русомраз

преди 3 години

Фaтмaкът с 50% доверие...Галъп, вземете и завpeте това изследване в зaдникa на ***!

67

Анонимен

преди 3 години

30 % харесвали БокоХаресват му шакфчето самоА как ги бе събрал на пресконференцията.. до края се чудех кого погребват !! поГЕРБват!! Или на понен ли бяха!! Едни тъжни тъжниМи нормално де , вожда не дели Събирал за себе сиАбе тия пачки от търкане на талинчета ли са ??

66

Анонимен

преди 3 години

50% одобрявали нищоправеца? Смях, това обяснява защо тази държава никога няма да се оправи.

65

Анонимен

преди 3 години

Най ме кефи записа в който Борисов описва простотията на Караянчева. Ха сега де. Кой е по *** от двамата?!

64

до бъдещия емигрант

преди 3 години

ааа емигрирай бе.ама към масква макар че те влече да чистиш кокошки в някоя кланница в германия с индийци

63

До:бизнесмен

преди 3 години

Г-н президент, трябва ми една бланка от интернет, може ли да я изтеглите и да ми я изпратите :)==========ТУЛУПА щеше да ти я изтегли, ама няма "кирилица" в телефончето!

62

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГледай си работата ,на нас ни харесват и Радев и Бойко,но не и Нинова,сега просто Цветанов го няма в ГЕРБ и откакто го няма ,започнаха яростни атаки срещу ГЕРБ.Не,че не харесвам и БСП,напротив,крайно симпатични са ми,но не и с Нинова начело.

61

Анонимен

преди 3 години

Парите в чекмеджетата са дадени от Божков, а златото е от канадците, собственици на златните мини. Благодарят на Борисов. Човещинка. Няма как.

60

бъдещ емигрант

преди 3 години

Единият скуга на САЩ, другият на Русия. А няма ли някой който да служи на България? Няма да чакам 5 години да се махнат Герб и БСП да си намерят свестен председател, емиграция се очертава, а не ми се иска.

59

Анонимен

преди 3 години

Минчев...е...двоен..( агент де )..Ревност по...оста софия- симитлиБачев...лека му пръст....имаше пръст

58

Анонимен

преди 3 години

Има прилика. На бай Тошо в стаята намериха пробити чорапи, а на Борисов в спалнята има пробити от злато и пари чекмеджета.

57

Анонимен

преди 3 години

Заслужаваме си съдбата. Не народ а пасмина! Де е Орбан, де са ББ и РР.

56

Анонимен

преди 3 години

Минчев......Хммм От коя страна е бил ???