233

до 257

преди 4 години

ами аз сланинка за топене нямам - при мен след глад следва смърт, верно в българия има като тебе, дето сланинката ще им стигне за 1 година поне и после вадят европачките и кюлчетата злато!

232

Анонимен

преди 4 години

322ма лекувани С коравирус общо в болниците (от 55 000 легла) и някои изпушиха от тревога и притеснение. 6 починали с коронавирус (евентуално, но не сигурно) от 300-350, които умират всеки ден, и някои зачакаха Апокалипсиса. Тъжно.

231

Златена

преди 4 години

Неуките недесцеплинирани нахални нагли безсъвестни безотговорни безмозъчни безчовечни роми в България докато не ни унищожат нас Българите с коварната болест коронавирус няма да мирясат и няма да се успокоят след като ни унищожат завладяват България и си правят каквото си искат в нея заради тях страдаме ние нормалните

230

Анонимен

преди 4 години

Идвало рецесия. *** само за тумбака си мисли. То пък през другото време цъфти. Затова е последната дупка на кавала и в африканския свят.

229

пенсионер

преди 4 години

днес да пръв път купих свинско за тази година - килото минало 10 лева - това е геноцид!

228

Анонимен

преди 4 години

ке се мре!

227

Анонимен

преди 4 години

Това ще е дереджето, защото *** от дисциплина не разбира. При 30 заразени затвориха границите, окошариха ни с КПП, маски и т.н При над 100 заразени, мерките са премахнати. В коя друга страна така драстично бяха премахнати предпазните мерки? И как да вярва човек на това, което творят. И това го създават лекари? Къде е логиката?.

226

Иде рецесия, иде зло

преди 4 години

Заради бъзльовци като ваш, дето ги е страх да работят, нищо чудно догодина да живеем по пещерите, защото няма да можем да си платим данъците. Радвайте се докато можете.

225

Факт

преди 4 години

От този вирус има доста висока смъртност. Досега в Европа 8,2% от заразените са починали, 54,4% са се възстановили, а останалите все още са активни случаи. При това има държави, в които процентът на починалите е доста по-висок като Франция с 18,5% починали.

224

Вуте

преди 4 години

Короната чисти плявта. Лошо нема.

223

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Смъртността в България е изключително висока във всички възрасти със или без коронавирус.Така беше десетилетия наред, но никой не обръщаше внимание на това.Умираха млади хора. Умираха хора на средна възраст. Умираха и наглед енергични възрастни хора.Това го приемахме като даденост и не го обсъждахме.Информацията се свеждаше до съседски разговори от типа на: "Ей, ама, ти, знаеш ли, че еди кой си починал ?!" .. И толкоз !Сега цялата тази информация се вади на показ.Тенденциозно и с цел !

222

Пенционер

преди 4 години

Нито една умряла жена???Май времето дойде да си ходиме...

221

ЕвроПачкаЗлатноКюлче

преди 4 години

Трябва да се Работи! Доставките на Черен Хайвер в Столовата в Брюксел, трябва да се редовни!!

220

Срам

преди 4 години

Обаче на всички починали им е записана едва ли не анамнезата за да се чувства материала спокоен, а на тези без придружаващи заболявания се пише "няма данни", демек абе може и да е нямало, ама сигурно е имало, че иначе няма как да почине от ковид 19

219

СтудентОтВраца

преди 4 години

От месец съм отново на работа в така модерният офис в бизнес парка. Преди това 2 месеца бях от къщи. Интересно, когато случаите бяха по 30-40-50, в къщи, когато са 2-3 пъти повече - хайде в офиса. Пътувам с метрото. Първоначално бяха малко хората и с маски. Сега метрото постепенно се пълни, както преди карантината и вече има хорица без маски.Някой да има учуден, че броя на заразените расте?

218

Анонимен

преди 4 години

Никъде по света нямаше такова драстично разпускане на мерки, като у нас. Имаха план и фази за преминаването към по-либерални мерки.До момента никъде не са преминали към фазата, която е у нас. Тотално премахване на ограниченията.

217

Факт - ти четеш ли?

преди 4 години

В твоите данни пише, че смъртността се е ПОНИЖИЛА. Явно хората като ги е шубето, живеят. Затова през комунизма сме били толкова много. Еврика.

216

Факт

преди 4 години

Починали в България през 2019 и 2020 по седмици.Преди вируса през януари през третата седмица на годината през 2019 починали 2710 човека, а тази година 2143 човека. Разлината е гомяма. Подобно е положението през целия януари. През една от седмиците след средата на април през 2019 има 1995 починали, а тази година са 1978 починали. Разликата е малка. Подобно е положението през април, май и юни.Явно вирусът повиши броя на починалите.

215

Горещо!

преди 4 години

При това топло време, ще стана на препечена филийка, ако не изляза навън!

214

Коментар

преди 4 години

Той бай *** вярва в чудеса и злото да мине покрай него ама обикновено тази стратегия не работи!С никаквото ни здравеопазване и преобладаващото ни *** и опърпано население нищо добро не ни очаква!