50

Абе Кире

преди 4 години

Има ли още от марките,или ги обърна во юро?И да не турлявиш,че тате от това даде фира!

49

изнервен

преди 4 години

Хе-хе, точно ти ли?

48

Анонимен

преди 4 години

Този път ми е правилен.Главното , което исках да споделя е, че някои огладняха и им замириса на власт.Второ- винаги има почтени хора във всички партии, о те са измествани от непочтени и брутални хора.Трето - говори се от отговрни за състоянието на партията от хора, които имат принос за това.Надявам се кодът да е верен.

47

Анонимен

преди 4 години

Не ми публикувахтенаписаното под предлог, че ми е грешен кода.Не харесвам подобни хора като кирил добрев.

46

Росица

преди 4 години

Не, не можеш! Нямаш харизма! А и от километър си личи, че искаш далавера!

45

Анонимен

преди 4 години

БСП и ДПС на власт по време на световна криза - това вече ще е краят на БГ ...

44

mdaa

преди 4 години

герберите като няма с какво да дъвчат Нинова и все си пишат за техноимпекс, само дето не щат да говорят за безумните злоупотреби на Вожда си. С милиардите дето наливаме той си купува власт - налива на дпс-то - джамии, стадиони, кметове, половината държава си я управляват те - държава в държавата, налива в медии, институции, бизнеси на приятелчета, работи и за чуждите бизнеси и купува безумно скъпи самолети, и всичко с една цел да го крепят вечно.Що ли си траете какво става сега и къде са ни парите сега.

43

егати!

преди 4 години

По-добре пак ГЕРБ и Бойко.

42

Анонимен

преди 4 години

Да я закриват тази крадлива партия, че да миряса България.

41

true

преди 4 години

той кирето не ще да вкара 80 депутата, това е и целта на занятието, това е поверената му задача от герб, за да може герб да си прокарва на спокойствие всички закончета. Така че не се заблуждавайте че кирчо иска да вкара повече дупетатина, стига му ядрото на шайката да влезе и да крепи останалата част от шайката им. Прозрачно и ясно. А Нинова само затова че успя да спре редица закончета и то на такава висока цена, при такъв натиск, без да се поддаде е герой, но вече нямаме вече такива хора да правят такива жертви,броят се на пръсти, един по един предават фронта,жива и здрава да е, дано издържи

40

Анонимен

преди 4 години

Моше Ник

39

Шефа

преди 4 години

Този младеж ,който има над 30 фирми, май се бори за властта с користни цели.Проблема е икономиката на държавата ,а не увеличаване фирмите на Добрев.Нинова те издигна ,а ти?

38

давай

преди 4 години

Кире,с теб сме,ти ще загробиш окончателно ОПГ-бсп,и после ще станем Швейцария на Балканите

37

Bad Company

преди 4 години

Приватизаторката на Техноимпекс в люта битка за кокала с приватизаторите на ВЕЦ Топлика и Пловдивския панаир. Това е то "социалната" партия! Ххаха!

36

yyyyyyf

преди 4 години

поредната герберска патеричка.И да го заплюеш не става, толкова е жалък, ама като си с продажна душица така се "обединява", вместо да е гръб и опора на Нинова искал "лидер" да става.Не сте по-различни от патриотите, единствената им роля в управлението е да крепят герб. Първанката и той спаси хотелите и далаверите си като разцепи БСП, така изпълни задачата на герб, на гърба на бсп си направи далаверите и на гърба на бсп спаси бизнесите си, така се оцелява в БГ на нечий гръб, нищо ново, и тоя филм сме го гледали.

35

Илиев

преди 4 години

Когато имаш нещо закачено на ревера,макар и да са минали години,тя "брошката" си стои там.Мога да обединя партията ако ми са даде възможност.казваш ти.Това че влезе в компанията на пловдивския животновъд,ти носи негативи от часът в който сте си стиснали ръцете.Другарю,едно е да желаеш както виждаме,съвсем друго е да можеш до консолидираш разнебитената от теб и още 5-6 готованци партията.От 35 депутати в 43-тото НС,Корнелия вкара 80 в 44-тото НС.Ти Кирчо,дори не можеш да си го помечтаеш това.

34

Гражданин

преди 4 години

Престанете да ни навирате в очите този корумпиран и комплексиран човек. Той няма нито авторитет, нито интелект, нито тежест, за да управлява себе си, камо ли партия или България! Аман от агресивна посредственост, която залива страната отвсякъде. Що за морал е това до вчера да работи с Нинова, днес да й забива нож в гърба. Предател веднъж, предател завинаги! България има нужда от образовани, авторитетни и достойни хора-професионалист, а не от аматьори!

33

Отвратен

преди 4 години

Днес е ден на Св. Наум. В болницата на 4-ти километър в София, носеща името на светеца, работят прекрасни специалисти по психични разстройства и болести на мозъка. Няма да върнат никого, ще окажат нужната помощ. А това ще е помощ за партиите, за цялата страна и нейните граждани. Желаещите да се доберат до властта на всяка цена, без значение, че не стават за това, там ще получат възможност да се превъплътят в Наполеон, Хитлер

32

Анонимен

преди 4 години

Баща му, бог да го прости, беше голям мъж, ама този ми е малко мътен???

31

Анонимен

преди 4 години

Има една в ИК на БСП казва се Ленко Николов Петканин. Като Петкан! Всички в БСП-то са диваци като него!