106

Зрителите

преди 4 години

Къде е Мутафчийски,или не ви харесва какво ви съветва?

105

Анонимен

преди 4 години

СМЕЕШ ЛИ ДА ВЪРНЕШ КАРАНТИНАТА...КАКТО ТИ СЕ Е НАСЪБРАЛО...КАТО НИЩИ ЩЕ НАПЪЛНИМ ПЛОЩАДИТЕ...

104

до к.109

преди 4 години

Какъв *ур.вал.ък? Втасал е Баце с неговите 61 години. Нали видя като целуна Цвета К. по главата, тя каква гримаса направи: все едно му каза "Само ти ми липсваше!" Един дрон го спохожда, но той е от мъжки род.

103

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаМного използваш запетайките, понамали ги малко. И едно усмихнато лице стига, има бутон Escape.

102

БиБи

преди 4 години

Г-н премиер, преди казахте, че получат ли се 3 дни с над 100 зарЗени, връщате ИП. БгГ стигна до 113 заразени, а вие махате още ограничения. Сетне да не съжалявате и дронът да не понесе лозунг "От пожарникар качествен премиер не става".

101

Тонката

преди 4 години

ГЕРБ-ПОБЕДА:):):)Е сега да има едни избори направо тази жалка опозиция ше я направим на дробсърма:):):)Но избори ше има догодина,така,че малко ше поотложим тази гимнастика:):):):)Заведенията фраш,на Кулата денонощни километрични опашки от кандидат курортисти,горивата без пари,кой да ходи да протестира и защо?:):):)Аз пиша само факти:):):)Са,че некви монтират звукозаписи и снимки на Бойко кой им се вързва?:):):)Никой:):):)

100

2+2=?

преди 4 години

ПРАВЯ ВРЪЗКА МЕЖДУ ИЗВЛЕЧЕНИЯТА НА ЧЕРЕПА И ЧЕКМЕДЖЕТО НА ТИКВАТА....БОКИ, И НА ТЕБ .УРВАЛЪКА ТИ ИЗЯДЕ ГЛАВАТА....

99

Анонимен

преди 4 години

Ние казахме "Мутро, чао", само че Мутрата продължава да върлува в държавата вече 10 години.

98

Анонимен

преди 4 години

Но сме казали Борисов чао, айде чао.

97

За земеделието

преди 4 години

За зеленчуци, само декларираш, че отгледаш и евромилиардите текат.Не за крайно произведен продукт - както е в цял свят!Затова БГ една година стана номер едно по производство на ти#кви.

96

БОКО,

преди 4 години

ЩО СЕ ПРАИШ НА НИ ЛУК ЯЛ??МИСЛИШ, ЧЕ ЩЕ ТИ СЕ РАЗМИНЕ?

95

Решение ВАС

преди 4 години

30 милиона профука за Перник тръба - оказа се ненужна и дефектна.75 милиона на частно ЧСИ.20 милиарда несъбрани данъци.140 милиона налени в частна банка, за да получиш милиардите в чакалнята от ЕК - да си ги делката от пътища, саниране и др., а кой ще ги плаща България, те не ги даряват ей така.Изброени са ти последните Херойства.

94

Анонимен

преди 4 години

Сезона напредва. Хотелиерите чакат. Вървят и рекламите за почивка в бг, платените медии се надпреварват да рекламират черноморието ни. И така

93

Христофор

преди 4 години

Кога са изборите? 10 години бях пас, но вече не. Точно днес си промених мнението.

92

Решение чу#ма ВАС

преди 4 години

Петрова е спечелила дело срещу БАБХ. Тя не допусна стадото й да бъде умъртвено миналата година, когато масово властите унищожаваха стада от животни заради чума по дребните и преживни животни.Нещо дело за избити десетки хиляди, и икономически щети.Съмненията, че заради семейни интереси ББ унищожи цял отрасъл.Цял отрасъл е затрит от ГЕРБ.Управлението на ГЕРБ минус 80 МИЛИАРДА в хазната.Как ще се оправдаеш сега, ВАС е фалшив, сви#нска болест не е имало, роднината ти нама ДОГОВОРи внос месо!

91

Анонимен

преди 4 години

Първа лъжа - Вирусът в момента е по-слаб - статистиката в целия свят говори другоВтора лъжа - Болниците са с по-голям капацитет - няма такова нещо, вижда се с просто око Трета лъжа - Подготвени сме с медикаменти, които към момента дават някакви резултати - целият свят не е подготвен и се чуди, даже някои от лекарствата ги отхвърлиха - този бил подготвен. Няма никакво основание за спокойствие, както март и април нямаше основание за всяване на такава паника. Просто си имаме работа с Тиква

90

отврат

преди 4 години

Не го е срам Радев.С дрон да му пуска пачки и злато в шкафчето,та да го компроментира...

89

Анонимен

преди 4 години

СТИГА СТЕ ПЛАШИЛИ ХОРАТА С МНЕНИЯ НА ВСЯКАКВИ ИЗМИСЛЕНИ ГЕРОИ ТЪРСЕЩИ МИНУТА СЛАВА НА НАШ ГРЪБ!!! ИМАЙТЕ МАЛКО СТРАХ ОТ БОГА!!! ИМАМ ПРЕДВИД И ВСИЧКИ ТАКА НАРЕЧЕНИ ЖУРНАЛИСТИ!!!

88

Бау

преди 4 години

Едно и също нещо се повтаря и потретва "като имаше малко, затворихте всичко!" Да обясня ... преди няколко месеца вируса беше нещо напълно ново и ЦЕЛИЯТ свят се панира. Всички затвориха всичко и България преписа ... Сега има малко повече информация и света се отпусна и България пак преписа ...

87

САВЕЦКА USA

преди 4 години

............БАЦО КОТУ СПИШ НЕ ЛАЖЕШ......СПИ СПИ.....