165

Gorskio

преди 4 години

TUI откога са руснаци ве ***?

164

Аристократ Патриот

преди 4 години

Въобще не се опитвай да вменяваш чувства на вина. От години си правите оглушкиза безобразията на бетономорието, *** нали ДПС-то и близките фирми трябва да взематедни пари. Сега плащате цената, гласувам с портфейла си и те пращам при ***.

163

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

Бъларският турист иска безплатен плаж, бира за левче, хотел за по 10-15 лв и цаца за 2.50 порция.============Колегата е прав донякъде - отнася се за шопите тарикати.Искат почивка за без пари.Гоуеми тарикати бате, те искат да си продадат стоката на високи цени, а като им обясниш, че така е после непродаваема, вдигат вой до небето !!

162

За съсипията

преди 4 години

на туризма най-много допринасят руските туристи. Защото тях ги водят верно като стадо, защото пътуват само с визи и ги струпват на едно, за да могат службите да ги следят да не избягат това води до строителство на големи грозни и пренаселени комплекси и ликвидация на всякаква природа и качество. Напоследък забелязах такава тенденция и в Гърция. Едно прекресно зелено място с уникален плаж беше тотално изринато, заградено и беше започнал строеж на сгради една до друга. Оператора е TUI.

161

Анонимен

преди 4 години

Българина много мрази всичко българско.

160

Анонимен

преди 4 години

160 това, че ти си мислиш, че някой иска тези неща си е твоя работа. Никой не отива на курорт да си брои стотинките, освен ако не е от боята и социално слаб.Хората искат подобаващо качество, висока хигиена, отлично третиране (добро отношение), липса на престъпност и приятна среда за почивка, а не да слушат до сутринта тътен на чалга и без да го тормозят простаци.Хората искат хубави зелени паркове с цветя и чисто море, а не бетон до водата и шезлонги по 70 лв.Ето това искат хората умнико.

159

Димо

преди 4 години

Когато видя Ангелкова с детето си да гази в морето през глава ей тъй 10 дена някъде където е пълно с хотели ... ще се уверя че е чисто.Нямало е случай да си заведа децата и да не вдигнат температура с повръщане.Дежурния отговор на доктора...прегрели били.Прегрели ама друг път...ешерихия коли инфекции,т.е. от фекални води...знаете в какво се къпем!Седем години по гръцко как пък веднъж не прегряха?!?Паркинга ми без пари..мутри няма!

158

One

преди 4 години

Имам вила на морето, майка ми и баща ми са там и мога да им оставям детето и да ходим с жената по живот и познайте какво, пак не ми се ходи на нашето море. Влизаш във водата и се молиш само да се просереш.

157

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

Не плачете на гроба на Бг Туризма !Той не е само мутрински, засега.И слава Богу.Паркинга в градчето е сега безплатен, а също е почти пълен.

156

Анонимен

преди 4 години

Аз правих два опита да подкрепя и т.н. ... така наречения "български туризъм" на "родното" (?!?) мутроморие.Не благодаря сега и насила не отивам там повече, да ме правят на ***, да ми сипват отпадъците от вчерашното ядене преработени в днешното ядене и да ме изнудват къде и как да си паркирам колата и за какви пари.Не искам да плащам в скапаните заведения по най-висока тарифа, а те да ме хранят с помия. Не искам докато влизам във водата, покрай мен да плуват лай*а.

155

АНТИ

преди 4 години

Когато пияният швед ритна българката в главата---------------------------------------------------------------------Ами другаря Рагин се издъни с призива си и излъга, че ще скочи от 3-тия етаж !Ей тва стана ... и чакаме промяна ... промяна няма !!

154

Математик

преди 4 години

Бъларският турист иска безплатен плаж, бира за левче, хотел за по 10-15 лв и цаца за 2.50 порция. Въпросът ми е по какъв начин това би помогнало на българският туризъм и съответно на българската икономика?

153

Турист

преди 4 години

И тази година нашите хотелиери ще чоплят семки-)

152

Балкантурист

преди 4 години

Нищо против нямам нито против Германи, нито против Гърция или българите почиващи там. Исках просто да обясня, че с български туристи или не по нашето черноморие разлика няма за хората заети в отрасла.

151

само питам

преди 4 години

Туризма в България само на морето ли е? До кога ще циврят тия мошеници с хотелите, дето обезобразиха цялото черноморие? Да им помагам - НИКОГА! Криха нощувки години наред, крият данъци, манипулират водомери и електромери - КРАДЯХА ГОДИНИ НАРЕД КАТО ЗА СВЕТОВНО! СЕГА РЕВНАЛИ - *** БЕ, МАСКАРИ!!!

150

Анонимен

преди 4 години

На Шофьорския плаж ще стане един хубав хотел според думите на министър Зоро. РевиЗоро! Пише го в съседната статия.Имам конкретно предложение - да не ходим в този хотел. Нека да го запазим чисто нов за бъдещите поколения!

149

Точка

преди 4 години

За мен Черно море НЕ съществува!Истината е в чужбина.

148

българин

преди 4 години

За да подкрепят хората родното черноморие , НА ПЪРВО МЯСТО ТРЯБВА ДА ОСВОБОДЯТ ПЛАЖОВЕТЕ ОТ КРАЙ ДО КРАЙ !!!!!!!! НИКОЙ НЕ ТРЯБВА ДА ЗАГРАЖДА И СПИРА ДОСТЪП ДО ПЛАЖ !!!!!! ВТОРО - инвестиране в ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТНЦИИ НАВСЯКЪДЕ !!!! С това трябва да се започне !

147

Анонимен

преди 4 години

До БалкантуристКакво точно имаш против Германия? Кога ще си по-доволен: ако отидем в Гърция и там не пазаруваме от ЛИДЛ или летуваме в България и пазаруваме от ЛИДЛ (или пък КАУФЛАНД и МЕТРО)?

146

Балкантурист

преди 4 години

Българите вливат парите си основно в немската икономика посещавайки Гърция, да не забравяме че Лидъл са немска верига.