106

Анонимен

преди 3 години

До лили"Да, някои намират бала. мурници и ги гледат като писани яйца"Ясно какъв ти е проблема. Не можеш да си намериш мъж.

105

Анонимен

преди 3 години

Дон1378ми век ВН викали османци, бе тард.

104

Анонимен

преди 3 години

И кой е казал, че трябва да има равно заплащане? Това в кой закон го пише? Абсолютни секта феминистки манипулации!

103

Анонимен

преди 3 години

Никога няма д аима равенство.Ниииииикога! Ще бачкате за тези, които са повече и нас вас, а когато дойде автоматизацията и това няма да правите.Ще настане НОВ СВЕТОВЕН РЕЕЕД!ахахахаххахайхахахйахахахаИ богатите ше оставят всички КИ да умрем от глад.... който не слуша, ще го гърмят и толкоз. За съжаление, наближава края на цивилизацията, каквато я знаем ...

102

Анонимен

преди 3 години

До kenef 138Били са араби а не османци но иначе си прав.

101

kenef

преди 3 години

***?! Супер е усещането, и двамата Хитлер и Тръмп са можели/могат да направят света по-добро място. Тръмп не е започнал ни една война( освен търговските де, които са си протекторат) за разлика от черната *** Обонго и Бушмена. Освен това съм горд потомък на хан Тервел, който е 8-ми век е интегрирал десетки хиляди османските бежанци 2 метра под земята.

100

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 129Същото като усещането да съм съъщия пол със Никола Тесла, Исак Нютон, Вернер фрон браун и та ка нататък. Най-великите учени откриватели, изобртатели и литдери са били мъже но също еи едни от най лошите. Това не се отразява нито добре нито зле наме. Дали аз съм добър или лош завис от мен а не от други хора с моя пол.PS Хитлер е най-великия лидер.

99

до 129

преди 3 години

А как е да си от същия пол като Лукреция Борджия или *** фон Браун?

98

ДДРОнег

преди 3 години

До Анонименба и си и нискомисления коментар !!!Вие сериозно ли го написахте това или просто се опитвате да тролите !!!???Ако сте го написали сериозно, не сте наред !!!Абе то и ако тролите, пак не сте наред !!!

97

Анонимен

преди 3 години

За различен труд се заплаща... различно, шокиращо, знам. От статията не стана въобще ясно след като се твърди, че независимо от законовата мярка има разминаване в заплащането при еднаква работа къде е това разминаване. Посочват се точно противоположни данни, че заплащането по сектори е различно, като такова и заплащането е подобно. Опитват се да ни правят чужда трансплантация на несъществуващи конфликти.

96

Анонимен

преди 3 години

Най-големи разлики в средното месечно заплащане по пол има в сектора хуманно здравеопазване и социалната работа 27%, където жените преобладават и са наети на по-нископлатена работа - медицински сестри и социални работници.===Ами извинете, но медицинска сестра или социален работник в здравно заведение е нормално да получава по-ниско заплащане от един лекар. Говорим за различна квалификация все пак.

95

Анонимен

преди 3 години

Мъже? Как р усещането, да сте от същия пол като Тръмп и Хитлер?

94

Анонимен

преди 3 години

Дрън-дрън,та пляс. Сравняват ама общо. Сравнявайте еднакви професии в еднакви предприятия. Реално няма разлика. Не може да сравняваш заплатите в коробоплаване и тирове,където са предимно мъже и заплатите на учителки и чиновници,където са предимно жени /щото е леко и меко/. В предприятието където работя няма такава разлика, даже има жени получаващи повече от мъжете.

93

Е браво

преди 3 години

До лилиИ какво, ако мъжа се грижи за жената е баламурник според теб. Хвала, дал бог всеки му такава жена, като тебе...

92

Анонимен

преди 3 години

Само дето няма сила, която да ме убеди, че една жена върши толкова работа и носи толкова тежест на раменете си, колкото един мъж.Да не говорим, че повечето жени са откровени ***.

91

Анонимен

преди 3 години

До лилиДа бе, крепостния ***, който не може да излезе от селото без да пита местния феодал е бил много независим. Нали си по историята погледни малко по-общо какво гледаш само в женската паница.

90

До анонимна

преди 3 години

Хайде сега готвене всеки ден. Ами сготви като за три ден бре, на четвъртия поръчай от някой ресторант, и ето половин седмица няма да готвиш!

89

Анонимен

преди 3 години

Е то щом свършената работа няма значение, може да изравним заплатите и на ромите метачи с тези на докторите.

88

Анонимен

преди 3 години

До анонимна 116Аз като си готвя сам някой плаща ли ми? Не. Аз готвя за себе си. Ти ако готвиш за семйството си правиш го за своето семейство, не за чужд човек. Кой тогава искаш да ти плати труда? май трябва ти да си го платиш.

87

kenef

преди 3 години

лили, ти си живото доказателство защо вземате по-малко. Щото повечето се тъпички, мила.