22

Анонимен

преди 3 години

Ако продължава така, съвсем скоро американските полицаи няма да смеят да арестуват чернокожи...Тогава протестиращите умници, ще разберат какво е анархия и вандалщина, и ще се молят на полицията да ги защити

21

хаха

преди 3 години

Тексас е с големината на Франция, смехоран

20

Анонимен

преди 3 години

А бе мозък само Тексас е по-голям от цяла Европа.Ако живееш във ферма на мили от най-близкият участък как ще защитиш имота си.Да в Сащ полиция има но българите си мислят че това е Трявна или Троян и ще дойде полиция.В Сащ размерите са огромни и полицията не може да огрее навсякъде бързо.А едно престъпление става бързо

19

Край

преди 3 години

Преди да се подреди света ще се разбърка.

18

АнонимеН

преди 3 години

ЛЪЖАТБИЛ Е НА ПАРКИНГА ПРЕД ЗАВЕДЕНИЕТО И ЕДИН ОТ РАБОТЕЩИТЕ ГО ИЗПОРТИЛ, ЧЕ СПИ В КОЛАТА СИ И ДА ГО РАЗКАРАТ ОТ ПАРКИНГА ИМ , ЗАЩОТО ТОВА БИЛО МЯСТО ЗА СПИРАНЕ НА КЛИЕНТИ!!!И КАТО ДОШЛА ПОЛИЦИЯТА СИ ИЗКАРАЛА ЦЕЛИЯ ГНЯВ ЩОТО ГИ Е РАЗКАРАЛ!---ИЗВОДА Е: НЕ СПИРАЙТЕ ПРЕД ЗАВЕДЕНИЕ ЗА БЪРЗО ХРАНЕНЕ НА ПАРКИНГА ИМ С ЦЕЛ ДА СИ ПОЧИНЕТЕ В КОЛАТА ЩОТО ПОЛИЦИЯТА КАТО ДОЙДЕ ЩЕ ВИ СТРОШИ ГЛАВАТА!

17

гледах видеото

преди 3 години

Той си го търсеше - бори се с двамата полицаи, после отне пистолета на единия и едва го измъкнаха от ръцете му. Накрая побягна и го застреляха. А в момента ресторанта от веригата Уенди е изпепелен от братята. Там няма да се оправят. Лошото е, че нашите прiмитиви гледат и се учат...

16

Анонимен

преди 3 години

Мирно седял , чудо не видял . А те буистват , нормално е да играят палките

15

Анонимен

преди 3 години

Опитват се да арестуват някой който ВЕРОЯТНО е в нетрезво състояние, ами ако се окаже, че е бил трезвен догава какво извинявай, че те застреляхме ли ще му кажат.

14

Sichtpunkt

преди 3 години

Трябва да има оръжие всеки за да се защитава.Ми тогава щом всеки ще се защитава да махат тая полиция, защото тя не е нужна. Каква е тази държава в която нема върховенство на закона? Ако държавата не може да защити своите граждани, кой тогава - селският шериф?

13

Stol S

преди 3 години

Corona viruse covid 19

12

Анонимен

преди 3 години

Трябва да има оръжие всеки за да се защитава.Нова Зеландия до 1970-та както и Австралия е имало закон в който имигранти различни от бели не са били допускани.Второ НЗ няма много търговия с нелегално оръжие в Сащ черният пазар на оръжия процъфтява.

11

Sichtpunkt

преди 3 години

Политиката на Тръмп е изначално сгрешена. Разрешава носенето на оръжие и в същото време увеличава полицаите. Т. ест. въоръжава нацията вместо да въведе ред и законност. В Нова Зеландия като иззеха оръжия с какво ще се гърмят? Като няма закононарушители естествено ще се намали и броят на полицаите. На Тръмп президентското му кресло изстива!

10

Кекави

преди 3 години

Много кекави тия въглени

9

Анонимен

преди 3 години

То сигурно има и случаи и с бели, обаче те не са проблемни за терористите от антифа и други демоНкратски трористични организации.

8

Анти Анти Анти Анти

преди 3 години

Трябва да се отприщи насилие срещу насилието.

7

Алекс2

преди 3 години

В Сиятъл е обявена автономна република и всичко било официално обявено за "обществена собственост". А жените и те ли са обществена собственост ? Аху иху и като им огладнее г-за ще утихнат бърже бърже !

6

eve1

преди 3 години

Не на расизма!Да съгласен съм,но също така и Не на черен терор над белите!

5

Анонимен

преди 3 години

Нов герой ли ще ни показват по медиите?

4

Анонимен

преди 3 години

Да, трябва да ги оставят да им се качат на главите както ние направихме с лилaвите. Това се било казвало демокрация и било хубаво.

3

Баровеца-СФ

преди 3 години

Що им се връзват на тези протестиращи целящи анархия и бандитизъм!