134

до 22

преди 4 години

"Просто тренировка, колко може да се Гаврят с робите. След тва глад и веселба, за да излезе тиквата спасител. Всичко е точно"Да, сигурен съм, че цял свят се изпозарази (или съответно се преструва на заразен) специално, за да се изкара Бойко най-великия, и специално с тебе лично да се гаврят...Пийте си хапчетата, хора!

133

Анонимен

преди 4 години

До пак азБългаринът не вярва, защото много е лъган!Включително и в момента - хем страшно, заразно, смъртоносно и т.н., хем властта гледа да си натъпче хотелите с туристи. Нали трябва дистанция, без събиране на много хора на едно място....? На кое да вярва българинът?

132

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 145От тези дето ги описвам къде видя средна класа? Аз съм свободна професия и съм на пазара. 5К месечно. От никой не завися. Да опонирам на инат ли? За кое? Да махнат полоския данък? Диференцирана ставка на ДДС? Да увеличат преките данъци?Държавата да се меси повече в икономиката? Това май не са искания на средната класа?Да няма ред и сигурност?Съседните ни страни въведоха полицейски час! Тук се опитаха само да ни ограничат да не шарим из цяла България без повод! На какво да пъча?

131

Анонимен

преди 4 години

Българите не им се вързаха на глупостите, защото в България историята в зашита с бели конци. В други държави, поне са се постарали да звучи малко по-правдоподобно от към факти. Тук разчитаха само на слепия страх. Признавам, че и мен ме бяха уплашили яко в началото, но беше за два дни. а щастие са останали по няколко съвестни лекари и журналисти във всяка страна. А и така рязко лъснаха келеметата и шубетата около нас.

130

До 151

преди 4 години

Не е точно така, виж че вече 5 месеца мненията постоянно се сменят. Ако беше просто вирус отдавна да са му хванали спатиите. Има много неизвестни .

129

Реалист 26 27 2

преди 4 години

Даже искат той да няма приятелка и "други хубави неща от живота" !Истинските манипулации, които са се извършвали върху ориста на "еди кой си", те са ги правили / правят само и само да няма истински живот за "човекът от Варна" !!!За да има рай в живота на този живот, няма нужда хора да умират и др !

128

Сата НАТО

преди 4 години

Последните научни публикации, че придобития имунитет срещу COVID 19 не е стабилен, няма как да разклатят мангъровщината ти. И приложимоста на стадния имунитет в случая. Нито свински, нито птичи грипове имат такава устойчивост и способност да се разпространяват.Както и да мутират толкова бързо.-------- Нищо от казаното дотук не е вярно. Нито толкова бързо мутира, нито има някаква специална устойчивост, нито може да се очаква някакъв специален имунитет. Просто вирус като вирус.

127

Реалист 26 27

преди 4 години

Кога ще се спре с това - проблеми в живота, хора да настройват хора срещу "еди кой си" ?Кога ще има смислен и красив живот за "еди кой си" , както всеки друг ?Кога България и "друга" ще сме си "не на себе си" в "еди кой си смисъл" ?Хора, които искат да изкарат "еди кой си" - престъпник, който да се "разхожда все на майната си за да му е зле" те първо да се занимават със себе си, какви са ги вършили, после да гледат какво да правят !Хора, които твърдят, че "еди кой си" не може да се излекува напълно, те така казват, защото така им се иска ! Даже искат той да няма приятелка и "други хуб

126

Факт

преди 4 години

От нация, която си изхвърля парите през прозореца какво да се очаква ;)

125

Анонимен

преди 4 години

Не вярват в корона вируса тези, които сега изнемогват финансово.. и за да не си признаят, че сами са си виновни за собственото си лентяйство и неспособност да заделят някаква пара за черни дни, трябва да има външен враг, който да ги е прекарал.Видиш ли, нямало страшно заразен вирус, който погубва по-крехките и по-възрастните, с който няма здравна система на планетата, която да може да поеме всички болни едновременно;Бил Гейтс искал да ги чипира като *** и да го облъчва с 5г.

124

Анонимен

преди 4 години

Българинът не вярва защото е мега гига ***.

123

Анонимен

преди 4 години

От 142О какво? Не ти харесва? Истината не ти харесва? Без развита средна класа, която да опонира на уоравляващата такава, нищо не става.

122

Анонимен

преди 4 години

Тоя сайт само такива статии пробутва...Кажете си го направо бе - Сорос и Бил Гейтс са го занесли в куфарчета в Китай... Сега Бил пробутва и чипове на китайците.

121

Анонимен

преди 4 години

За съжаление, малко от вас имаме каквито и да е стойностни аргументи, подкрепени с доказуеми факти. Безмислени е, да с е чете повече от тази словесна диария.

120

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 136Да, бе! Кажи, че ще раздаваш безплатни лаптопи. Че ще вдигнеш пенсиите с 40%! Че ще го Оправиш за 200дни. Че ще лежи и няма да работи. Че като намалиш ДДС-то цените ще паднат. И т.н., и т.н. Кажи му някоя глупост и веднага ще повярва. На дивотийте на Мангъров вярва ли? Вярва! Българина не се е уморил да бъде глупав.

119

Анонимен

преди 4 години

До 139На никой народ не му е идвало. Грешното схващане, че едва ли не случайни селяни са свалили френската монархия е направи комично. Същото важи и за любовта ти руска узурпаторска революция.

118

стая 101

преди 4 години

Българина вярва на очите си, а не на телевизора.

117

Анонимен

преди 4 години

До 131За 1 път?Пред братле липсва запетая!Не вярвам, че в спор за интелект, твоята подкрепа и съгласие има някаква измерима стойност.

116

Анонимен

преди 4 години

За това и българите са оцелели до сега. Вярват на собствения си опит. С този вирус опита им каза, че няма нищо вярно в тази медийна пропаганда. Всеки си казва: аз не съм болен, общувам с 50-100 човека, от които също няма болни, те пък също познават по 50-100 всеки и също не познават болни. Следователно няма пандемия, дори обикновена сезонна зараза няма.

115

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 120Ох на батко интЕлИгнетното! О,о! Последното изказване на шведския главен епидемиолог няма как да разклати желеподобната ти интИлИгентност. Последните научни публикации, че придобития имунитет срещу COVID 19 не е стабилен, няма как да разклатят мангъровщината ти. И приложимоста на стадния имунитет в случая. Нито свински, нито птичи грипове имат такава устойчивост и способност да се разпространяват.Както и да мутират толкова бързо.Ех,тези 90%интИлИгенти дето не можеш да ги метна!