121

Анонимен

преди 4 години

СДС РАЗЧЛЕНИ ЧЕРВЕНАТА ЛАМЯ.

120

Анонимен

преди 4 години

Не се правете на улави,разграбихте и унищожихте икономиката,държавата,населението, всички демократични политици след 1989г.,а не умрялото БКП,което от 30 години го няма никакво и костите му вече изгниха!Да каже агента от ДС "Академик" на кого служи и как пуска статии в сайта си Фроггнюз срещу правителството и ГЕРБ, платени от Василев,за да смаже държавността и с цел да крадат и грабят българския народ,а слугата му агент от ДС "Огнян"(Осман Окрай) му слугува и се надява да получи пай от лапачка

119

Иван Козарев-Балкан

преди 4 години

СДС успя да заличи Българската Държавност и почти успя да ликвидира Българите чрез своите метастази като ГЕРБ, например. Само вижте логото им: едно ухилено либерално лъвче, вдигнало пръсти "Вива хипес" вместо извадило нокти и ръмжащо с див и кръвясал поглед;))) "Лъвчето" на СДС-то е едно пораснало,мъркащо котенце, нящо като котетата на жените ни, м-да;))) Дурчко си е Великият Урус Бабар Кубар-Баръс!

118

Анонимен

преди 4 години

Прочетох единствено заглавието... политическото словоблудство ме погнусява. Според мен, мисията им бе, пребоядисвсйки се да съсипят държавата(но това правеха и останалите политически сили; пълненето на собствените джобове беше и си остана най-важното - България и българите са помощно средство)!

117

баба мара

преди 4 години

да свършихте добра работа докато наивниците скачаха по площадите вие съсипвахте и крадохте и сега пак започвате с краденето на бизнеси и европарине се наядохте и не се напихте а всеки ден един от вас напуска яслата и отлитав ада

116

Анонимен

преди 4 години

Постигнахте унищожаване на производството+работни места и пенсии по 100 евро,с които хората не могат да си платят сметките,камо ли да имат за храна и пътни!Как оцеляват тези хора?Кажете колко самоубийства от безизходица и глад сред населението има!Мълчите по тези проблеми!Най-важото е - дайте ни властта да крадем и ограбваме държавата,хората,да съсипваме хората психически и физически,ако ни пречат да крадем!

115

Герберастката кочина

преди 4 години

Депутат, софра, запой. Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет. Кмет, корупция, разцвет.Безпорядък, рев, искри. Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони. Обир, банка, далавера.Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа. Шок, пародия, държава. Изход, бягство, терминал. Народ, история, финал.

114

Анонимен

преди 4 години

Да, 30 години по-късно да сте слуги на прислужника на Тодор Живков. Голяма мисия.

113

Анонимен

преди 4 години

БРАВО НА СДС! СПАСИТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ!

112

Анонимен

преди 4 години

Мисията е продължена по достойнство от Александър Йорданов на новата му лакейска длъжност при Баце.

111

Да,постигнахте!

преди 4 години

............обрани банкови сметки на хоратасринат лев,който беше по-скъп от марката и долара,но стана 3000 лева за доларсъсипани бизнеси на дребни и средни фирми или производителиограбен инвентар и машини от заводите.........и още много мога да изброявам

110

А СДС

преди 4 години

Започна с реституцията и завърши с приматизацията. Ц иганинът Костов го довърши. Времето е наше(продава се).

109

Ех

преди 4 години

Как се надявахме тогава,но с комсомолски секретари,кандидат партиини членове,щатни и не щатни сътрудници на ДС,всякакви тарикати,мижитурки и тн... е докархме до под кривата круша и там ще си останем!

108

Анонимен

преди 4 години

и коя беше важната им мисия -нали тия същите произлязоха от БСП и почнаха лапай кради руши е това им беше мисията може да си използват като лозунг

107

Whitestar

преди 4 години

Не, като всяка млада демокрация и нашата си имаше недостатъци. Основен такъв бе свободията, която е характерна за периода, а не за СДС. СДС дадоха много експерти, с реални намерения, но не се задържаха, бел.ред. управлението след 1996г. Сега проблемът на тази партия е същият - не могат да формират смислена опозиция! Опозиция от експерти, хора с възможности и потенциал, каквито бяха от 1997г. - 2000г. Срам за всички нас!

106

Да,постигнахте!

преди 4 години

Грабеж,разруха,разрушена и ограбена икономикасъсипани икономически връзки с Русия и Азиябедност,мизерия,гладбухалки,терор,отвличания,убийстваграждани с права на хартия и без никакви реални правахранилка само за партийни хора и мизерия за останалите 95% от населениетоемиграция и демографка катастрофависока смъртност предизвикана от неестествена смъртнаркоманиястрахслагане на решетки на всички прозорци,заради високия скок на престъплениятаопустели села и тормозени,окрадени селяниобрани

105

Скептик

преди 4 години

Длед Червените *** от 44 дойдоха сините *** от 89. Всички с "работническо селски произход". Сините за да се изкарат буржоазна демокрация реституираха едра градска собственост на няколко стотин военнопрестъпници забогатели от националните катсдтрофи. После разграбиха държавните активи като прехвърлиха пасивите на гражданите. За 30 години унищожиха 3 милиона души. Пол Пот може само да лъска ботушите на *** венци.

104

Анонимен

преди 4 години

30 години по-късно СДС с равносметка: Изпълнихме най-важната си мисия----------------Ограбиха и разпродадоха държавата!!!!

103

АНТИ

преди 4 години

Говорите за "що-годе нормална държава" ...Вижте отношението на тази държава към болните(с платени осигуровки) !Вижте отношението и към избрани болни с неплатени осигуровки !Та за каква държава ми говорите ?!

102

Мисля,

преди 4 години

че 100 пъти по-добре последни в ЕС, отколкото първи в СИВ.