29

Златена

преди 3 години

Има една истина хора като Станислав Балабанов и Слави Трифонов накараха Българите без никакъв мозък в главите си да се разхождат по улиците на всички градове на цяла България за да заразят с коварната болест коронавирус друг човек и да му отнемат живота.За хора като Балабанов Слави алчните бизнесмени и неуките много отворени лешояди роми за тях бизнесът е много по важен от живота на Българите

28

Анонимен

преди 3 години

А защо не се разпространява в Индия която 1.5 милиарда, висока гъстота на населението и ниско ниво на хигиената?

27

Предприемач

преди 3 години

Днес бг, нещо не пишете за палатите на Цв. Арнаудова???

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24Какво значи не се разпространява в Швеция и Белорус?А кой е убил 4600 шведи и 269 белоруси?

25

Анонимен

преди 3 години

до избирателВ цяла Европа има паника, европейците са с по-промити мозъци и от българите и това е нормално, живота им е по-уреден и си умират от страх да не си го загубят вируса да не им взме живота. Спазват стриктно мерките без да са задължителни всички са с намордници по улиците, даже и като правят джогинг, и всяка вечер в 8 часа чинно излизат на балконите и прозовците да пляскат да гонят вируса, даже ако се разхождаш без да пляскаш те гледат накриво от балконите.

24

Анонимен

преди 3 години

До избирателКъде го видя това "страшно" в България?

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17Ти пък си намерил на кой данните да гледаш...СЗО се оказа най-корумпирана,некадърна и ненужна организация в момента.Само цоцат кинти и говорят глупости.Последният бисер е ,че трябва да носим платнени маски.Нищо,че не вършат работа...*** и пълни.

22

Анонимен

преди 3 години

По-добре никакъв доктор, отколкото алчен слуга глобалист. Фармацевтичните компании толкова дълго ги хранят тези, че знахарите станаха за предпочитане.

21

Анонимен

преди 3 години

А защо не се разпространява в Швеция и Белорусия?

20

избирател

преди 3 години

Някой знае ли,как седят нещата по Европа?!Франция, Германия, Люксембург, Белгия...,пък и цяла Европа?!Има ли паника, рестрикции някакви....,или само в България е "страшно"?!

19

НЕКОЙ

преди 3 години

Много е гнусно някакви хора да парадират, че много мислят за мен и моето здраве. Всъщност те искат контрол върху мен. Власт, която да упражняват върху мен. Още Цезаря е казал, че дори и малкото власт развращава, то тези развратници се бяха опиянили от властта и мислеха, че това ще продължи вечно. Да, ама не. Най-много да си изядете боя, господа развратници с власт.

18

Анонимен

преди 3 години

снимковия материал който "прапагандата" нарича камиони с трупове се оказа че са на загинали японци по време цунамито което помете Фукушима.

17

Анонимен

преди 3 години

Скрихте втората вълна за да заработят хотелите и ресторантите, продажни двуличници!

16

Анонимен

преди 3 години

Колко сериозна е една болест се съди от това колко и какви хора умират от нея! Напоследък никой не умира от covid или по някой страрец с придружаващи заболявания! Хайде стига се филмирайте с този covid!Най-вероятно вече сте го изкарали без да разберете!

15

Анонимен

преди 3 години

Айде пак ново затваряне на градовете то и правителството в затруднение сега от пустия му Божков де ги изкара корумпирани мутрата на тръни сега

14

Анонимен

преди 3 години

"Е сага като няма увеличение какво?"Как да няма увеличение бе човек? Гледай официалните данни на СЗО, а не чети продажните български медии, които позкват, само това, което магистралната Тиква им нареди.

13

Пенчо

преди 3 години

До АнонименНа висуса хич не му дреме дали управлява Пешо и Пена!

12

Да бе

преди 3 години

Е сага като няма увеличение какво?Защо всеки може да си говори каквото си исла без последствия? Това не е ли по-лошо отнвсяка пандемия?

11

Батко

преди 3 години

Включване след дъжд качулка. Ако този беше добър лекар щеше да лекува хора, не да се занимава с пациентски организации и да дава акъл и всява паника. Много са такива некадърни експерти не само в България, но и на други места. Освен да затвори всичко за години напред и да не работим и да не излизаме от къщи? И да има леко увеличение на случаите е поради отделни огнища. Не им давайте на такива пишман експерти думата.

10

Кънев

преди 3 години

Мерките щяха да са "преждевременни" ако ги бяхте въвели преди да има случа и на заболели в България,а вие говорехте,че това е един обикновен грипен вирус.Трябваше преди да се появи вируса на наша теритария да се предприемат строги мерки за недопускане на заразени,а хората,които в близките 1-2 месеца посетили Китай да бъдат тествани.