42

Анонимен

преди 4 години

Берачите навсякъде са еднакви.и винаги са недоволни от всички и всичко. Според тях хората са им длъжни за всичко; да работят, да ги хранят, да ги лекуват, а те са длъжни само да лежат, да крадат, да *** и да недоволстват.

41

Анонимен

преди 4 години

Правилно протестират!Самозабравили се престъпници се крият зад полицейските си значки и репресират гражданите!Не е работа на полицая да бие, пребива и убива хората. Това са садистични изверги, които се възползват от униформата за да задоволяват болните си души !

40

Анонимен

преди 4 години

Четвъртият полицай , той пък бил от 4 дни на служба . Като се има предвид ,че е бил доброволец в някакъв център в квартала си , където е работил със сомалийски младежи и им е помагал при обучението по математика и научни дисциплини . Така че , едва ли е имал нещо против чернокожите .

39

Ха-ха

преди 4 години

Дедо Сорос в атака!

38

Анонимен

преди 4 години

Личи си от видеата ,че и азиатецът беше силно притеснен . Вижда , че Шовин минава границите не само на закона , но и на човечността . Ама и той не намери сили да му се противопостави

37

Анонимен

преди 4 години

До БауАз СЪМ българин в Германия. Разликата, за да не ме приемат за крадец и туземец е, че нито се държа като такъв, нито се възползвам от системата им, а работя нормална работа. Никой не се отнася с мен по различен начин в сравнение с германците, даже напротив, защото съм в много отношения по-добър от тях и това се оценява.

36

до 35

преди 4 години

Интересно как Израел, Саудитска Арабия и други арабски държави могат да не приемат и един бежанец и никой не обелва и дума, но тук сме принудени да приютяваме всички и да се грижим за тях докато те могат да останат безработни до живот. А колко бежанци взеха в Азия? Сега ти кажи кой прави грешката - ние или те? Кой ще има по-голям проблем - тези с добродушието си или тези без? За кой ще остане света след години? Кой е умният и кой е простият? Кой допуска едни и същи грешки?

35

Анонимен

преди 4 години

Кофти за останалите полицаи е , че Дерек Шовин се оказа заедно с тях . Той е бил старшият при ареста , не са имали достатъчно смелост да се намесят по-решително и да спрат екзекуцията . Единият е казал , че не е правилно това , което правят . Шовин му бил обучаващ офицер , отделно му било едва 3 дежурство .Ако се е конфронтирал повече с него , кой знае какви наказания са го чакали Поигра си на Господ Шовин , и сега е редно да поеме цялата вина . Защото и останалите ги чака до 40 години затвор

34

Анонимен

преди 4 години

организирани и платени протести.

33

Анонимен

преди 4 години

До 28 хммм Какви гени те гонят бе амебо. Върви си направи ДНК анализ да видим какъв ще излезеш. Стотици хиляди години еволюция накрая пак такива едноклетъчни като теб ще ми говорят за раси.... Всички сме хора. Църкви, религии, общества, езици, история набиваща предразсъдъци в главите на децата... всички тия измишльотини карат човек да се върти в кръг и да повтаря едни и същи грешки.

32

Бау

преди 4 години

До 33До момента, в който се разбере, че си от България ... Тогава рязко ставаш крадец и туземец ...

31

Анонимен

преди 4 години

До БауВ Германия ако се държиш нормално си като германците.:))))

30

Анонимен

преди 4 години

До хммм ми ти си намерил къде да се разхождаш и да размишляваш, в сърцето на пробрема, то Берлин от Лондон не се различава и Париж и Москва са така....

29

Бау

преди 4 години

Немски водещ каза: "При нас *** са хората от Източна Европа" Познайте кой са ... Така, че като искате да сте расисти си спомнете, че само тук сме бели по чужбина не толкова ...

28

Анонимен

преди 4 години

Хубавината за лондонистан те първа започва.

27

Анонимен

преди 4 години

Белите са жертва и за своята глупост ще изчезнат от земята, да видим тогава кой ще храни маргиналите не зависимо от цвета на кожата има и бели роми факт.

26

хммм

преди 4 години

хора днес излязох за кратко на главния площад в Берлин. Цялата тази история с расизма е навлязла много навътре във вените на нашето общество и по-главно в това на запад, положението не изглежда добре. Според мен до 50 не, но до около 150г. на земята няма да има бели хора. Ще има разни ***, бледи сенки на една отминала епоха от славна раса. Цвета на кожата наистина е не е важен, но важни са гените които се унаследяват, а в бъдещите поколения все повече ще изчезват тези на белите хора.

25

Баровеца-СФ

преди 4 години

Дааа! Явно някой се подвеждат подстрекавани на расистка основа,но не им пожелавам на народите им да са като при нас,а именно да нямаш права да се защитиш подобаващо от престъпник и то не какъв , а с множество престъпления и оставен от властимащите години наред да безчинства навън! Ами другите ,които само пищат ,че са дискриминирани и мислят ,че им е позволено престъпно деяние?!? Неее,не им пожелавам да са в ситуация като истинските българи!

24

Анонимен

преди 4 години

Всъщност какво общо има цвета на кожата. Полицаи не са ли убивали и бели. Ама само тъмнокожите са чувствителни на тази тема. Като се чувстват несигурно, да се връщат от където са произлезли=============Има статистика която показва, че полицията е убила почти 2 пъти повече ЧЕРНИ, спрямо БЕЛИ!

23

Анонимен

преди 4 години

В София столицата най-толерантната държава на балканите и света няма никаква реакция.