256

Sata NATO

преди 3 години

Ами той посегна към оръжието на полицая, какво да гледам? Аз не виждам 75 годишен дядо, виждам атлетичен, 1,90 м висок глу пак, който посяга към колана на полицая. Най-вероятно пиян или дрогиран, защото падна като талпа.

255

Анонимен

преди 3 години

Щокиращо видео показва точно колко брутална може да е полицията в Америка.==============================================Я *** христова да обясни какво му е шокиращото и какво му е бруталното в случая!

254

Хм...

преди 3 години

Много им знаят човките на някои писачи тука и крещят с пълно гърло против полицията и реда и в защита на американските ромеи, но никой не му стиска да ходи пеш из гетата. Нагледали сме се на фалшиви герои и на лицемерни двуличници, готови да тръгнат след всеки, който им подаде банан.Който лъже, лъже само себе си, хората не пасат трева.

253

Анонимен

преди 3 години

Губернаторът на Ню Йорк Андрю Куомо заяви, че инцидентът е "напълно неоправдан и позорен"=================================Аз нищо такова не видях в инцидента. Някой видя ли? Или Куомо е видял.

252

Анонимен

преди 3 години

И какво толкова след като е бял?(сарказъм)А къде са статиите за убитите полицаи? Къде е статията за убития чернокож бивш полицай в заложна къща, от грабителите

251

Анонимен

преди 3 години

Дядката пречеше на полицаите да си вършат работата. Беше нещастен случай. Само го блъснаха, а той залитна и падна, при което си удари главата. Полицаят не го е наранил умишлено.

250

АнонимеН

преди 3 години

ТОЧНО ТАКИВА СА КАКВИТО ГИ ВИЖДАТЕ)))НАГЛИ ДО БЕЗКРАЙ!!!ВИЖДАТ , ЧЕ Е САМ И ЗАТОВА НАПАДАТ

249

.

преди 3 години

Гадняри! Нападнаха го само защото стърчи една глава над тях! Господ гледа!

248

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИзкарали са ги от джунглите, пустините и океанските острови, научили са ги какво е дреха, какво е труд, на четмо и писмо, дали са им религия. "Либералната демокрация" обаче ги направи да се чувстват че някой им е длъжен.

247

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Все по-ясно става, че ако САЩ не съществуват светът ще бъде прекрасно място за живот.

246

Анонимен

преди 3 години

Долу антибългарската партия ГЕРБ и антибългарската и опора ДПС И АМЕРИКАНСКИТЕ ПАТРИОТИ ОТ вмро и нфсб!

245

Анонимен

преди 3 години

Сред белите американци и западноевропейци расизмът е доста на мода и това са го установили тази част от българите които са работили и работят там и ...знаят добре езика. Те обичат тънко да се подиграват на източноевропейците в тяхно присъствие. Не са виновни африканците, че търговци на роби са ги отвлекли от родните им земи и пратили на мъки.

244

Анонимен

преди 3 години

Защо няма линк към видеат как *** души човек 10 минути след като му е сложил белезници и той не се съпротивлява... центовете ли така заработвате.

243

Анонимен

преди 3 години

Постепенно се спуква лъжата и пропагандата че в тази страна има каквато и да било форма на демокрация. Защо не популяризирате случаите на простраляни журналисти от нашата полиция ги пази американците. Една журналистка си е изгубила окото от куршум. Явно целта е на протестите да няма отразяване от неудобни журналисти.

242

Лошия

преди 3 години

До Анонимен 246Най бързия и ефективен начин е....Както е казал Сталин - няма човек няма проблем хахах.Проблема е че САЩ се води демократична държава, иначе ако не беше така, не се и съмнявай че ще ги изпозастрелят като кучета!Полицията им е видно зле подготвена психически, даже взех да си мисля че нашите ченгета са класа пред тях хахахах.Черните в САЩ са като всички хора, просто рядко им се дава шанс да се измъкнат от блатото.

241

Анонимен

преди 3 години

Цветните в Америка никой не ги дискриминира откъм достъп до образование и работа, но просто ги влече бабаитлъка и социала, и са свикнали да се изживяват като жертва. Един българин имигрант може за 1-2 години да се интегрира и закрепи по-добре там, отколкото хора родени в най-богатата и с най-големи възможности страна.

240

Анонимен

преди 3 години

Защо просто не убият веки протестиращ и краде на улицата и ще се критнат мноооооооооого бързичко. Издумкам по ... абе айде да не са много, ама по 5-6000 във всеки голям град и айде! Проблема е решен!ОА и малко ги изгорете тея журналисти с фалшивите им новини.

239

Анонимен

преди 3 години

Има извънредно положение и вечерен час, какви протести какви права?! Точно. Ей сега 10 години нема да вдигнат заплати в БГ, ще набият кредитни досиета, дето са ти оценки и провинения от училище, кога не си си имали наема и прочие, ще ви вържат като ***, ще изкупят МАСОВО ЖИЛИЩАТА, та да няма къде д а избягате и като протестират ще има ... ... извънредно положение и вечерен час, какви протести какви права?! Хиихиии! Рози път се присъединявам кун тях, не към вас, че ми пусна...

238

Анонимен

преди 3 години

До 230И канше се защитят хората, ако един ден роавителството нареди на полицаите да ги избиват по улиците!?!?

237

Хан Тервел

преди 3 години

" Нов позор за платената журналистика" - човекът вървеше срещу 20 тежко въоръжени полицай с БТР за да ги провокира и да се прави на отворко! Не ни правете на и.диоти с вашите човешки права! Има извънредно положение и вечерен час, какви протести какви права?! Грешката на Тръмп е че се държи демократично вюесто да арестува Сород и мегоеата клика и да обяви за ефин месеж военно положение е стрсната за да спрат погромите!