16

Sasho

преди 3 години

И защо е двулентов пътя ?Значи ще свързва Румъния с Гъция и Турция, ще свързва северна с южна България, но е двулентов.Вие представяте ли си какъв трафик ще поеме евентуално след 40-50 години, когато се построи прословутия тунел ?Сигурен съм че по проект е трябвало да е четирилентов.

15

Финансист

преди 3 години

Уважаемият Борисов защо премина от магистралки на обходни пътища ?

14

Дядо Петър

преди 3 години

И ударното КРАДЕНЕ също.

13

GG

преди 3 години

Комунисти, ББ ви разказа играта тотално. Ще съберете ли 15% ?

12

Анонимен

преди 3 години

*** тоя още ли не е в ареста за корупция?

11

реалист

преди 3 години

Искал е да каже, че УДАРНОТО крадене продължава въпреки вируса и поне до изборите, но се е объркал Тиквона.......

10

Анонимен

преди 3 години

Брифингите се местят в жипката, поне има климатик

9

Анонимен

преди 3 години

се местят в жипката, поне има климатик

8

Анонимен

преди 3 години

Само че пътя да не си остане вовеки веков до стената на планината а тунел да видим през крив макарон!

7

М дааа

преди 3 години

Много добре, културна работа, стига с тези международни пътища преминаващи през села и паланки.По този начин , като асфалтират мегдана , няма да се разбива за 2 месеца от непрестанно преминаващи 40-50 тонни МПС-та

6

Калеко Алеко

преди 3 години

Прав е Борисов и строителството продължава въпреки Коронавируса ... и хотелите, ресторантите, заведенията и на открито, и на закрито отвориха врати ... и стадионите ще бъдат запълнени с 30% от капацитета си ... и икономиката ни пак ще заработи на 100%, така че всичко ще си дойде на мястото ... и при такава опозиция правителството на ГЕРБ ще изкара и този, че и още мандати ... а радевци, курнелки и СиЕ ще си вият на умряло и ще си джавкат след кервана, защото такава им природата ... !!!

5

О, Щипка

преди 3 години

Няма такъв тунел, виадукт или магистрала, по която торните бръмбари и гербавите калинки да избягат, скоро ще ги бият, буквално.

4

Анонимен

преди 3 години

УДАРНИЯТ ГЕНОЦИД И РАЗГРАБВАНЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ВЪПРЕКИ ВИРУСЪТ

3

Анонимен

преди 3 години

Излиза от думите на мутрата че никъде другаде по света не се строяло и само тук той налива ли налива бетони и асфалти. Нищо че в Китай за седмица цяла нова болница направиха от основите до оборудваните зали. Нищо че на всякъде по света километър път е в пъти по -ефтин от тукашните с едни и същи ръзходи и по-ефтина работна ръка тук. Но тук от строителството най-лесно се присвоява към офшорките и догодина почваме с начало ремонти на новото.

2

Анонимен

преди 3 години

Да особено по Черноморието.Вече имаме световно откритие никъде невиждано до сега.Четириетажен хотел на плажната ивица се води укрепителни съоражение с обемни модули.

1

Зозо

преди 3 години

И Божков шев на БСП але, але, але /2/ :))))))))))))))))))))))))))))))))))