83

Протестите

преди 3 години

Са инспирирани от руски агенти боядисани с черна боя. Това се видя вчера когато заваля и боята/некачествена, китайска/ падна.

82

До 81

преди 3 години

Ти щот не си от измислена държава!? Хахахах Племето ***, което цял живот е под робство и не става за нищо ! Хахааха седнал Америка да нарича измислена....хахахахахах

81

Анонимен

преди 3 години

Това е работа на чайниците 1.5 млрд плъхове нямат изхранване прилепи и пенгуини ядат и вас ще изядат ако ги пускате в ЕС.

80

Анонимен

преди 3 години

Е,голяма работа.След дългата и скучна карантина хората искат да полудуват,да се разкършат и позабавляват.Като няма мачове и барове,къде да изхабят позитивната си енергия?-в магазините естествено.А пожарите са станали от многото статично електричество произведено от тълпата...

79

българин

преди 3 години

И къде ще пратиш тази " армия" бе господин измислен президент,на една измислена " държава"?! В цяла Америка ли?Америка не е нито Либия нито Ирак! Там стреляхте на месо! И сега ли ще стрелят?! Гражданска война! Това заслужавате! Пожелавам ви го от сърце! Гражданите ви са били до сега под полицейски диктат! Това ли ви е д емокрацията г-н Перчем? *** охранен! Слуга на тези в сянка!!!Война и да започнете от начало! Това заслужавате!-:)

78

Комундетата от Пекин

преди 3 години

са с Агенти навсякъде, за това има Конфуции Институти из цял свят!

77

Разбиращ

преди 3 години

Винаги бедните и слабите ще завиждат по една или друга причина на богатите и силните! Затова и Америка е сред най- мразените държави в света, съвсем нормално си е. Но чувството на справедливост и вярата в доброто седи на челно място както сами виждаме. В България може само са мечтаем за такова общество.

76

Световен Комстически

преди 3 години

Интернационала в Действие!! Искат да Издигнат Китайският Флаг със Сърп и Чук над Вашингтон - разбира се, първо пуснаха и Уханската Чума като първа стъпка да преврата!

75

Анонимен

преди 3 години

В армията има доста чернокожи. Ами ако обърнат пушките?

74

Анонимен

преди 3 години

Огромна грешка е че не взеха камерата на малкият coпол който снимаше и не я трошиха.Всичко е скалъпено от Китай през демократическата партия.Ама и на чайниците ще им дойде времето я война с Индия я Русия.

73

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 60 Без да искаш позна вчера пред Белия дом си протестираха мирно и кротко , докато Тръмп реши да излезе от бункера си и да ходи да с снима с Библия в ръце в някаква църква Полицията смля от бой протестиращите , използвайки и газ И всичко това , за да си покаже Рижавия своето лицемерие .Говореше , как няма нищо против мирните протестиращи , те с а си в правото да го правят , а в същото време бе дал заповед да ги смажат . Дори един свестен пиар не може да си направи

72

Анонимен

преди 3 години

Всъщност проблемът в Америка сега е само този трагичен инцидент с афроамериканеца, иначе всичко останало в САЩ, най-демократичната и най-капиталистическата страна (а както и децата знаят капитализмът е най-добрата и най-ефективната система), всичко останало там е наред и нямат никакви проблеми. Скоро този случай ще утихне, и САЩ ще се завърне към обичаното си благоденствие, много скоро до няколко дни а може и още утре, дототгава вече Русия ще е фалирала и ще се е разпаднала.

71

Анонимен

преди 3 години

Само със заплахи няма да стане. Иска се и действие.

70

Анонимен

преди 3 години

Тая работа е китайска.От мене да знаете.

69

Анонимен

преди 3 години

do 66 Даже Столипиново би завидяло на мизерията им!Най- великите били иначе..Муахахахахаа

68

Анонимен

преди 3 години

Каква е тази нигерия със сняг? Това ли е америка?

67

Тонката

преди 3 години

Някой Съботата на протест пред МС?:):):)Али Баба обещал да изкара от пещерата още бели столчета и 50 маси:):):):)

66

Анонимен

преди 3 години

Защото така е демократично.

65

КокоБийч

преди 3 години

Почти 30 години след Родни Кинг нищо не се е променило. Белите пигс си стрелят на месо по черните както им дойде отръки..Средния бял американец е по-расист и от наците на Гитлер!Пиещият белина се крие в бункера на Бялия Дом, а керванът си върви..! А мен ме боли фара, и си гледам живота; не знам дали на Съни Бийч било готино( или някъде другаде по родното Черноморие), но на Саут Бийч ми е много, много ОК:) и нема такса чадъри и легла(но паркинга не е free), абе с две+ думи: Год Блес Америкa

64

Управляем хаос

преди 3 години

Нали това е външната политика на Щатите в много региони, сега им го връщат тъпкано други добри организатори. От Сан Диего подшушват, че са забелязали в тълпите много оправни активисти, и то не само чернокожи. И добро снабдяване на "протестите". Собственик на ресторант твърди, че сред подстрекателите има мексиканци, но не е сигурен дали са от нелегалните бачкатори или от дребните наркодилъри.Точно това е целта - да предизвикат Доньо да вкара армията с надеждата да го издънят на изборите.