69

до 61

преди 4 години

До АнонименДобре ама да знаеш че *** е голям любителите на дивото. Цяла вечер бръмчи от палатка на палатка и сутринта ходи да тропа в храсталака! Време е да вземеш мерки!!!

68

Анонимен

преди 4 години

идвайте с паричките братушки...чакаме ви

67

Чебурашка

преди 4 години

Русия е на трето място по брой заразени и от месец всеки ден се прибавят над 8000 нови случая. Може да минем и без тях, а русофилите щом толкова ги искат да ги поканят у тях, в къщи.

66

Зозо

преди 4 години

защо лицемерните *** хвалят морето и приканват другите да ходят там, а те самите се скатават?

65

Зарков

преди 4 години

Какво се тревожите? БСП ще раздаде по 1-2 ваучера за почивка в хотелите на милионерите - социалисти и е уреден въпроса! Даже с тази членска маса ще откарат до м. Октомври.

64

Анонимен

преди 4 години

Добре де,как от космоса се вижда,че гювеча е във варненския залив и отива бавно към Босфора?Значи ще забърше цялото ни крайбрежие с ароматерапия.Ей т'ва СПА чакахме.

63

Анонимен

преди 4 години

Когато България беше със СССР строеше сама спътници и ги изпращаше в Космоса.Днес при западното "партньорство", ЕС и НАТО България изпраща само безплатно злато, суровини и евтини слуги и черноработници за западните парнтьори.

62

Русский

преди 4 години

До Калеко АлекоРуският език в Крим е официален от 1783г. Съвет към вас, водете здравословен начин на живот, тогава ще спрете да си представяте много.

61

тонката

преди 4 години

разбирам, че тиквената наглост е безкрайна - вече и на фекала ще кажат кокиче, само да е чист цар Тиква :))))))

60

ист

преди 4 години

300 хиляди руснаци и 300 хиляди турци имат собственост на морето. Българите ще са на плаж в маслиновите гори на Гърция и Испания.

59

Анонимен

преди 4 години

Фекалиите са в главите на екоталибаните,които между другото затова вият защото не могат да се..рат където им падне,така по природному,нали виждаме какво оставят по плажовете любителите на дивото,точно те пи..т и се.ат в морето и по плажа!Пас,,мина а и злобни гол..таци!

58

Анонимен

преди 4 години

да да, то езерото се излива директно в Пасифика :)))))) Добър опит, Портних :)))))

57

Анонимен

преди 4 години

Какво му е на морето покрай Варна психар,особено на Златните е прозрачно де.биле!Разлика между езеро и море правите ли??Болни нихилистични мозъци..

56

гербедян

преди 4 години

Не разбирам защо защитниците на фекална България не са на плажа в момента, подкрепяйки с дела европейската ориентация на страната??

55

Анонимен

преди 4 години

а на който му допада - марш във Варна да се гмури с пацулки :))))))))))))

54

Анонимен

преди 4 години

...А ПЪК СЕГА КОГАТО НЕ СМЕ СЪС ссср ИМАМЕ НЕ САМО ТЕЧАЩА ВОДА А И ПО НЯКОЛКО ЦВЕТНИ ТЕЛЕВИЗОРА,ОСВЕН ТОВА НЕ ЧАКАМЕ ПО 20 ГОДИНИ ЗА МАСВИЧ,А И НЯМА КАРТЕЧНИЦИ ПО ГРАНИЦИТЕ ЗА ИЗЛИЗАЩИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ КОИТО ДА ПАЗЯТ КАКТО ЕДНО ВРЕМЕ ДА НЕ НАПУСКАМЕ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯ РАЙ!На който не му допада айде МАРШ в северна Нигерия,Беларус,Венецуела,Куба и най-вече Северна Корея а може и Китай!Самите комунисти наричаха държавите под съветски ботуш,СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ЛА-ГЕ-Р!Само концентрационен липсваше.

53

тонката

преди 4 години

Зозка, само приказки брат, докато не се натопиш в кафевия планктон си пълен въздухар. Напред, евроатланте! :)))))))

52

Зозо

преди 4 години

До Анонимен .....При СССР Бълария беше сред 30те най-развити икономически страни в света......Хахахахахааааа, даже най-развитата беше. Нямаше от къде едни платненки да си купиш, да не говорим маратонки. Опашка за всичко и слух "пуснали са едикакво си в магазина" За 4 гуми "Видинки" се правеха чудеса :)))))))))))))))))))))))))))))))) Ай сиктир!!!

51

Анонимен

преди 4 години

Когато България беше със СССР имаше течаща вода в домовете.

50

Българин хотелиер

преди 4 години

Не ни трябват бедни руснаци които си стискат копейките, ще ни дойдат богати американски туристи от Калифорния и Флорида, и богати немски туристи от Норд Райн Вестфалиен и Шлийзвих Холщайн, руснаците да ходят където искат, тук не ни трябват руснаци, България е член на ЕС и НАТО.