109

Батко

преди 4 години

А трола с моите клишета - казваното от мен не е клише! Когато фактите говорят и боговете мълчат! А сега пожелавам позитивен ден на всички! Т.Р.О.Л.О.В.Е.Т.Е да не се напъват много за без пари да защитават разни индивиди! Баба и тя е на 82 години и разбра, какви измами се въртят и как нещата се преувеличават за едни пари! Не е медицински проблема, той е по-дълбок!

108

ДО 105

преди 4 години

СЗО Е ТЕРОРИСТИЧНА ПРЕСТЪПНА ОРГАНИЗАЦИЯ ФАКТ!

107

Райчо 48г ерген

преди 4 години

Който не вярва във вируса да дойде е Пирогов доброволец, че има нужда! Хем ще пестим от маски и дрехи хем ще покаже, че всичко е лъжа!

106

Анонимен

преди 4 години

Герберастки тро лове, пазете се някой хладилен камион без спирачки да не ви сгази.

105

Анонимен

преди 4 години

Поне един репортаж да бяха направили, да им повярва човек, прозрачни са и страхливи и лекарите и министрите и депутатите се страхуват от медиите завладяни от сорос и ковид19.

104

Анонимен

преди 4 години

До ДО 93 БОЛНИЯ/100Зависим си ти от наркотиците които явно вземаш.Болния до мен беше диабетик на 55 години. На хемодиализа от 15 години и си е живеел живота с хемодиализа три пъти седмично. Докараха го с треска и възпаление (точно като мен), нивата на червените му кръвни телца спаднаха рязко, някрая имаше масивна органна недостатъчност, с отказали бъбреци, сърце и колабирал бял дроб.Теста беше специфично разработения от клиниката за откриване точно на този вирус (не на други коронки)

103

до Батко

преди 4 години

в Бг епидемия никой не е обявявал,всички действия са на база пандемията обявена от СЗО.

102

Батко

преди 4 години

До АнонименТи пишеш глупости! Ходи да си пиеш лекарствата! Неуко същество! Като знам и на какви хора им дават титлите доценти и професори, направо ме хваща страх, част от тях за нищо не стават! Влезли и завършили по вторият начин или са на някого човек!И за да не пускам нов коментар доста хора и лекари и професори не само в България и по света, казаха, че нещата са преувеличени!Айде сега да си лягаш! Пък мен знаеш ли, кога ще ме стигнеш - никога и срещу вятъра да тичаш не можеш!

101

ДО 95 УМНКА

преди 4 години

АЛО УМНИКА СИМТОМИТЕ С ИДЕНТИЧНИ *** СИ НАУЧИ УРОКА И ПАК ЕЛА ДА ПИШЕШ СВИНСКИЯ И КОВИДА ПОЧТИ НЯМА РАЗЛИКА В СИМПТОМИТЕ ПРОМИТ МОЗЪК ...

100

Анонимен

преди 4 години

Какви точно антитела трябва да изработи организма на човек точно срещу тоз вирус,че имунно да се защити след като в класацията дори по род вирусите се различават както хората по имунитет на генна основа и всекидневно консумиране на храни или при приболедувалите още възможно медикаменти срещу вируса с имунитет.

99

Батко

преди 4 години

И дайте да намерим още някой от коронавирус, че ще им падне дажбата за крадене от 15 милиарда, на 9 милиарда! Трябват повече болни и умрели! Колко хора умират от глад, мизерия, колко хора са на ръба на оцеляването? Време е вече информациите за този вирус да се прекратят, за 100 години напред се наслушахме повечето хора, освен привържениците на ГРОБ! И все повече аутопсии доказват, че няма специфични промени, думите и на доктор Стоян Алексов - патоанатом и на други го потвърждават.

98

ДО 93 БОЛНИЯ

преди 4 години

А ТЕСТ ТИ БИЛИ НАПРАВИЛИ ОТ КОЙ ТЕСТ ?СИМПТОМИТЕ СА ИДЕНТИЧНИ С N1H1 ПАК ТИ ПОВТАРЯМ ДА СИ ОТВОРИШ ОЧИЧКИТЕ ГРИПЧЕТО Е ТЕЖКО НО НЕ ТОЛКОВА ОПАСНО НЕМОЖЕЛ ДА ДИША АМИ НЕ МОЖЕШ ЗАЩОТО ИМАШ ВЪЗПАЛЕНИЕ ЛОГИЧНО ОТПУСНАЛ СИ СЕ БЕЗ ЛЕЧЕНИЕ ПЪРВИТЕ ДНИ И СЕ ПОЛУЧАВА ВИНАГИ ТАКА А СА ТЕ ДЪРЖАЛИ ДЪЛГО ЗАЩОТО СИ БИЛ МНОГО НАПЛАШЕНИЧЪК С КОРОНКА ОТ ХУБАВИТЕ МЕДИЙКИ ДАЙ ТОЧНИТЕ СИМПТОМИ НА ЧОВЕКА ДО ТЕБ КОЙТО Е УМРЯЛ ДА ВИДИМ ОТ КАКВО ТОЧНО Е УМРЯЛ ЧЕ ТИ НЕ МОЖЕШ ДА ДАВАШ ОБЕКТИВНИ МНЕНИЯ ЗАЩОТО СИ ЗАВИСМ

97

аа

преди 4 години

а ти разбираш ли че говориш пълни тъпотиии, колко вируса да ти дам за пример, туберколоза, едра шарка, ебола....СПИН. Принципно знаеш ли и друго, едва 36% от населението на земята е в перфектно здраве. Уврежда се сърце и бъбреци...освен белия дроб малоооуумнико.Добре е преди да наричаш някого "малоооуумнико", да огледаш първо себе си! Туберкулозата е инфекциозно заболяване.Вариолата е била опасна в миналото, поради ред причини!От висуса на спин никой не умира.

96

Анонимен

преди 4 години

До БаткоМеко казано... пишеш глупости. ЕПИДЕМИЯ е всяко ново заболяване от заразяване в повече от 3 случая на 1 място.

95

Анонимен

преди 4 години

До БаткоВие се въртите като фурнаджийски лопати. Един път има много заразени, които не са известни, след малко нямало достатъчно официални за обявяване на епидемия. ....

94

до до 82

преди 4 години

...КАК ШЕ ДОКАЖЕШ ЧЕ СИ БИЛ БОЛЕН ОТ КОРОНКА А НЕ СИ БИЛ БОЛЕН ОТ ГРИП?.........е като си пълен невежа от към медицински знания, безмислено е да ти се ожясняеа как се индикира Свински грип и как Ковид. Ясно е че в тез форуми има хора които съществуват само за едното заяждане и дървено философстване, а знанията им са реално на ниво треторазрядно списание.

93

Анонимен

преди 4 години

Поредната платена фалшива новина на герП!

92

Анонимен

преди 4 години

До do 82/89Как ще "докажа"? Може би не си наясно, но като те откарат с линейка, защото едвам дишаш, тестват те за коронка, резултата излезе положителен, окаже се, че и други около теб са заразени, след това лежиш полумъртъв с буквално променящи се всеки час показатели и с редица типични САМО за корона вируса симптоми и т.н. и т.н. разбираш, че това не е "пневмония", каквато съм имал многократно, защото спортувах плуване. Знам много добре каква е разликата (освен потвърденото от лекарите)

91

Батко

преди 4 години

До до БаткоТи си един ***! Прочети малко дебелите книги и тогава ми се показвай по форума!Епидемия се обявява при 200 заразени на 10 000 души, в една страна, ние нямаме толкова дори в един град! Пандемия се обявява по определени изисквания, но мога да ти кажа, че в момента нещата са силно преувеличени, все повече лекари и учени споделят, че всичко е било доста преувеличено. Никой не отрича, че има вирус, но той е вирус като вирус! А сега да се избършеш, че капиш! Оля се!

90

До батко

преди 4 години

Пффф......хахахахаКво се рекламираш бе !