88

R.I.P., USA

преди 4 години

ФЕД и да се скъсат да печатат както досега, в Щатите агресията и омразата бушуват с такава ярост, че нищо не може да ги превърне в световната сила, която бяха някога. Провален експеримент.

87

Анонимен

преди 4 години

И слава богу, че имаме за пример лошата Америка.Където за 200 години откак ги има нито един щат не обяви война на друг.Това е пример от който трябва да се поучи целия свят.А според мен *** им се качиха на главите на белите и ще има зор да видят с тях.

86

Анонимен

преди 4 години

Америка е полицейска, Америка гние и ще се гътне секи момент, Америка е това и онова.Ама като им напишат нещо за Русия почват да пищат като изоглавени.Само че никой не ще да ходи у хубавата Русия, а се натискат да ходят при гнилата Америка.

85

Анонимен

преди 4 години

Те не протестират срещу дискриминацията.Те искат да палят автомобили и да разбиват магазини за да гепят стоката вътре.

84

USA

преди 4 години

До КоткиСъгласен съм с написаното от теб, обаче като изгледах видеото... направо нашите ромеи може да им завидят.До колкото за разделението, винаги ще го има.Навремето афроамериканците са били стъпквани, сега пък на белите им писна да излизат все лошите във филма.

83

Анонимен

преди 4 години

"" протестът в Минесота прерасна в бунт ""..................Америка е полицейска държава в много по-голяма степен от Русия, да не говорим за Европа ... проблема е, че американския икономически и социален модел който работеше толкова добре, вече започва да буксува."greed is good" очевидно не работи толкова добре във века на Интернет.Акой някой българин си мечтае за Америка, пак да помисли.

82

бай Пешо

преди 4 години

До КоткиПроблемът е, че хората в сащ постоянно обедняват и това постепенно вече започва да се усеща. Тръмп не прави никакви войни и сащ губи позиции в глобален план. В един момент чашата ще прелее и масите няма да могат да бъдат спрени.

81

Котки

преди 4 години

Добре, беше гнусно и хладнокръвно убийството на човека и полицая трябва да лежи дълго според мен. ОБАЧЕ с какво са виновни тези "170 бизнеси", които са били разбити. Хора, които просто си вадят хляба. Психиката на тълпата както винаги... Имам чувството, че някой нарочно насажда омраза постоянно в хората. Черни, бели, гейове, трансджендъри, не знам кви си, всички са засегнати за нещо и обидени и само вражди и прoстотии. Някой има интерес от всичко това, разделяй и владей.

80

пияница мистик

преди 4 години

Това което е направил дебелият полицай е за доживотна присъда поради умишлено убийство, но това, че cигaнитe използват случая, за да мародерстват и разграбват магазини е повече от отвратително и също е за присъди

79

USA

преди 4 години

Ужас, американската мечта в действие.И аз се чудя що ни промиват мозъците Холивуд и ги толерират афроамериканците ще кажеш че са ангелчета, но пък за сметка на това белите хора са много ама много лоши.....хахах

78

Мда

преди 4 години

Електората на Килъри,Обонго и Мбайдън бере от магазините.

77

Анонимен

преди 4 години

Обречена нация- без ценности, без национална идея, разчитаща на външни политико-военни фактори, за да съществува...

76

И това доживях

преди 4 години

В САЩ да палят полиции и полицаите да гледат.

75

Анонимен

преди 4 години

Тия трябваше да си останат в плантациите

74

Гугъл

преди 4 години

полицейска станция?

73

Анонимен

преди 4 години

ЗА БОГА БРАКЯ СТОЙТЕ СИ В ЕС МЕЙНАТА МУ НА САЩ

72

:(

преди 4 години

Защо е бил съборен на земята и се е налагало полицаят да притисне врата му?Тези, от които са рушили и палили, колко са данъкоплатците и колко са живеещите на социални помощи от джоба на данъкоплатеца. Пак с пари на данъкоплатците ще се компенсират щетите и ще се възстановяват унищожените сгради.Полицията може да се справи, но е решено, че животът на погромаджиите и по ценен от труда на данъкоплатеца. И тези са го закъсали от недомислена либерастия.

71

Абе

преди 4 години

Къде е полицията?

70

Анонимен

преди 4 години

Абе да ви кажа, нашите ромеи са цвете пред черно_кожите...Кой не верва да иде и да види... Там полицията с тия въобще не води разговори...

69

Анонимен

преди 4 години

Това не е протест, а мародерство и тези хора трябва да се наказват тежко. Престъплението си е престъпление, ако полицай е превишил правомощията си трябва да бъде съден сурово, но това не може да е оправдание за безредици и грабежи. Тази мания с дискриминацията вече минава всякаква граници на разума, не може един от един случай да се вадят генерални изводи, не може от разни режисирани клипчета да се подклажда напрежение! За жалост политици и НПО-та се хранят от цялата тази гнусотия.