294

1

преди 4 години

Вече взе ли позиция по недопустимото поведение на рашките покрай 24 май и техните злобни посегателства върху културата ни или това за него са "второстепенни" въпроси?Виждам, че иска да се изкаже ....

293

Анонимен

преди 4 години

Кога ще имаме наистина Независим президент :( тоя направо чупи срама от всякъде.

292

GG

преди 4 години

Радефф посраното пак критикува... Къде беше ти бе мижитурко, когато положението беше най напечено ? Като президент защо даде някакъв план или идея ? Скри се под чехъла на Деса...

291

Тонката

преди 4 години

На този *** обитаващ Дондуков 2 и на Мая Манолова вече май никой не им обръща внимание:П:):):)Като ги гледам и на минипротестчетата всяка Събота колко хора ги подкрепят смешна работа:):):)

290

Анонимен

преди 4 години

Злата свекърва става все по-зла и очаквам скоро да започне да се върти в кръг и да си хапе ГЗа от яд. О, гений на злобата и природната тъбота. Деса от ми падна в очите с куция си втори личен избор. Предишния й, ако и да не блести с ум поне не се излага.

289

Анонимен

преди 4 години

До Да, така еАз също харесвам президента,но за съжаление,той предаде България и надали повече ще участва във властта,заради предателството си към страната!Не случайно му слагат толкова минуси.

288

Анонимен

преди 4 години

тази година ще е последната дето ще чете реч за Нова година .. няма и да го слушам ще си пусна Дико Илиев

287

Да, така е

преди 4 години

До Да така еДа (запетайка) така е. Прав е президентът (пълно окончание-подлог) (запетайка)един от малкото читави хора в БГ (точка). Мазниците на Бойко се *** от яд ( запетайка) че е различен. Аз със сигурност не съм от мазниците на Бойко , но ти си отявлено неграмотен. Дерзай!

286

Да така е

преди 4 години

Прав е президента един от малкото читави хора в Бг мазниците на Бойко се *** от яд че е различен

285

Анонимен

преди 4 години

Радев мачка,гербаджиите смърдят.Това е положението.Има само един вариант Радев да не вземе втори мандат.Ако така се стекат събитията,че му се отдаде възможност другата есен да стане премиер.Но заради сроковете на мандатите това е малко вероятно.

284

Ускорено издиган

преди 4 години

в проскубаните ни ВВС,РР остана с грешно впечатление че е велик стратег.Влезе като наказателен вот,неподготвен в голямата политика и ръководен от съветницитеси от БСП,започна да твори глупост след глупост.Смята,че народът е като вказармата-каквото му каже командирът,това е истината.Но хората са интелигентни-виждат какво е,сравняват положението с демагогските му приказки и разбират,чете са долна проба манипулация.Че има проблеми е факт,но хаосът е само в главатана РР(и няма да изчезне).

283

1

преди 4 години

До магаревъдЗа Мангъров има повече. Явно и там само "гербави ***".:)))))))))

282

Mr . STARBUCKS

преди 4 години

"Все за нещо ще намерида се начумери:ту му млякото горещо,ту пък друго нещо."

281

ceko

преди 4 години

този *** защо си мисли, че нормалните хора се интересуват от мнението му!електората дето е гласувал за него даже не го следи вече

280

Анонимен

преди 4 години

ех ех хората го избраха защото си държеше устата затворена и не успяха за 1 месец да разберат колко е *** , добре е че сега говори несвързаности и декламира произведения по Решетников и става ясно защо смвната на зелен чорап с бял не променя драстично капацитета на ***. Тъжно е че има такава длъжност и президент който плаче като вдовица за *^*. Къде останаха мъжественоста и достойнството сялаш всеки който влезе в политиката си оставя топките отвън

279

Радев

преди 4 години

- Десо, стига си мрънкала ами стягай куфарите... - ще те водя на МОЛ в Масква на 24-ти...

278

Анонимен

преди 4 години

Най-слабият президент на България за последните 30 години. Освен да плюе и да пуска популизъм и скандали абсолютно нищо друго не свърши за целия си мандат.

277

Анонимен

преди 4 години

Радев влезе в Президентството като Аслан, а ще излезе посpан !

276

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Да работиш, като роб... - сън да не спиш ден и нощ, а някой, който спи до обяд и нищо не върши - постоянно да плюе върху теб... - наистина се иска голямо самообладание... - аз лично бих му отпорил два шамара...

275

Анонимен

преди 4 години

До МиленаИскаш да кажеш, че пРецедента няма акъл за две стотинки и даже не може и речите дето ги чете да си разбере ли? По принцип съм съгласен с тва заключение, но ако е така, такъв президент на нас не ни трябва, така че пак късата клечка.