170

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен169 А "нашия" с неговата грубост , фамилиарничене и обиди не нарушава ли протокола и моралните устои ?!

169

Анонимен

преди 4 години

До ТАНИТКАМожем, при показване на нужното уважение към това, което празнуваме, което, между другото, изисква коректно изписване на думите и изреченията.Кажи сега, какво мислиш за 24 май?

168

Анонимен

преди 4 години

Защото могат да учат.

167

ТАНИТКА

преди 4 години

НА ТОЗИ ДЕН МОЖЕ ЛИ ДА НЕ СЕ ПЛЮЕТЕ А ДА ПИШЕТЕ КАКВО МИСЛИТЕ ЗА ТОЗИ 24 МАЙ ДЕНЗА ПРОСВЕТА И КУЛТУРА

166

хахааа

преди 4 години

Хахааааа

165

чабук, чабук

преди 4 години

Не мога да разбера защо се занимавате с Русия в тема за турския американски посланик в България.

164

Анонимен

преди 4 години

До ЧебурашкаПоздрави ни .... за славянската писменост. Долните твари.

163

Анонимен

преди 4 години

Всички дипломати учат езика на държавата, в която работят. Няма новина, че дипломати учат български.

162

Анонимен

преди 4 години

До !Явно не знаеш, че протокола задължава винаги да има преводачи, и нищо не се прави без оторизирани такива. Всъщност, неизползването им се счита за нарушаване на протокола.Също така повечето от тези хора нямат нищо общо с "нашия". С други думи, чудите се как да отклоните разговора.

161

!

преди 4 години

Учат български , защото нашия умник не може да научи английски !

160

Боже Боже

преди 4 години

Наказаните САЩ дипломати ги интернират на руската територия около Балкана за да видят какво ги чака,като ги освободи кремъл

159

Чебурашка

преди 4 години

Русофилчета, сред колко години руски посланик ще поздрави България и българите на български език с Денят на българската писменост и култура?

158

Мхм

преди 4 години

До ЧебурашкаСамо дето аз, като живял в тая система, знам, че "водачите" си създаваха група от УМНИ около тях а останалите ядяха дървото. И под умни нямам предвид ПРОДАЖНИ а УМНИ да им прокарват идеите. Тия тука с половин празна глава ще работят на кариерата докато бият чело в земята. Нямат представа, какъв късмет имт да си пишат тук. В комунизма това щяха да го забравят.

157

Всеки

преди 4 години

До самоГрам не ме впечатляваш. Вече и заучените фрази ви се изтъркаха. А като станеш от компа, хладилника пак ти е празен, както и главата.

156

Анонимен

преди 4 години

До хахааааа....Нормално е на неграмотника злобен като теб като му кажеш истината в очите да се опитва да компенсира по тоя жалък начин. Запомни го от мен: така няма да навредиш на никой и няма да си оправиш собственото положение. Ние тук си пишем, защото темата ни интересува, но като станеш от компа реалността не е друга. Вземете се осъзнайте, щото така ви чака път само надолу. ГАРАНТИРАНО.

155

само

преди 4 години

До Всекиукрайнска пропаганда

154

Анонимен

преди 4 години

Учат български, за да могат да се разберат що-годе криво-ляво защо-пощо с нашта администрация.

153

Чебурашка

преди 4 години

До МхмБез личния неуспех и свързаните с него комплекси е необяснимо как едно човешко същество може да такава степен да потъпче националното си достойнство и да боготвори една чужда държава. Тук разбира се не става въпрос за русофилските водачи, чиято любов към матушката е стимулирана от голямо количество парични знаци, постове и други привилегии.

152

Юбералес

преди 4 години

Думите "русофил" и "български патриот" са антоними. За русофила винаги руските интереси са по-важни от българските. Тези хора само по паспорт се водят българи, а по същност са руски националисти - "русия над всичко".

151

Всеки

преди 4 години

До хохолите ***!За рускис всеки който е срещу тях е я украинец ..... я българин.Ти като рускис не е ли по-добре да ни наричаш "българи". Така или иначе ни имате за врагове.