24

леля Гина от Галиче

преди 4 години

Леле, че нахални типове са тези абитуриенти !На какво се радват тези нещастници:За това че опоскаха парите на родителите си за разни модни дрешкии аксесоари или пък за това, че ще си седнат от утре на "задните си части"в къщи /при тази безработица/, родителите им да ги влачат . . .на гърба си !?

23

ivailo

преди 4 години

до 11 Така е , след края на училището почва истински трудното, нооо много от завъшващите ученици не го осъзнават... Така че , нормално е да се повеселят, а нервноболните така или иначе , все намират да се дразнят от нещо.

22

Вирус

преди 4 години

Корона вирус пълни глупости

21

Анонимен

преди 4 години

Баба ви Стойна каза правилно бу. на. ци протестирайте за вашето бъдеще за да останете в България не да ходите да слугувате на чужди народи на кого оставяте България на крадците и ромеите ли

20

Шишо Бакшишо

преди 4 години

Вчера качвам в таксито си група младежи и започнаха да викат в колата...едно, две, трии...Аз ги прекъсвам и им казвам: Спокойно деца, днес сте на 19, утре с Ковид 19!

19

мак

преди 4 години

Ще се оправят в живота, с наглост и нахалство. Позволиха им да правят изпращане, но в двора на училище, те пък го направиха по улиците, щото в училище няма кой да им гледа лимузини и дрешки.

18

Анонимен

преди 4 години

Ако 12 клас искат бал, ще трябва да повторят годината стига да няма корона.

17

Анонимен

преди 4 години

1..2..3..4..5..6..7..8..9..10..11..12..Коронавирус!

16

избирател

преди 4 години

Точно така!!!Правилно!!!Само хора на ГЕРБ,имат право...,в България...Все пак сме демократична република!!!Всички останали,по къщЯта с вечерен час!!!

15

До Гаро

преди 4 години

Разбира се, че ще си против дефилирането на успелите да завършат средно образование.Ти като завърши начално такова, защо не ти организираха бал и дефиле? Това беше причината да се обидиш и да не продължиш да учиш повече. От образование файда няма, тези какво са се развикали и броят до 12? Искат да кажат, че много от тях ще станат студенти наесен ли? Ама ако ти вземеш властта, ще видят те! Ще станат студенти на Куковден! Ще им дадеш по една мотика да видят отде излиза хляба, а ти ще си началник!

14

Анонимен

преди 4 години

Вместо да си седят вкъщи с маски и да броят чувалите през прозореца...Само за справка... В БГ на ден умират 314 човека. А от свинския грип бяха 3000,предимно млади.Поздрави на герботроловете.

13

Анонимен

преди 4 години

Вместо да излязат да протестират да не бягат по чужбина а да живеят при родителите при близките не да се превърнат в слуги на чужди народи протестирайте срещу пас мината крадци бе видяли ли сте народи като унгарци като чехи масово да емигрират от родината си с какво са по добри от нас

12

Анонимен

преди 4 години

от 11 до 10В тази връзка се сетих за най- великата сцена от сериала "Капитан Петко Войвода"Вече станало 3- ти март 1878-*** година и един от хората на Петко Войвода му казва:- Ех Капитане, свърши се с хайдутлука!А Капитан Петко му вика:- На мен ми се струва, че хайдутлука сега започва!Голям!Муахахаахаха.....и така се оказва и до ден днешен!

11

Изгониха?!

преди 4 години

Нашите здрави,хубави,умни,свестни деца, които постоянно стават обект на оплюване от страна на неколцина сдухани комплексари, са били ИЗГОНЕНИ. Забранено им е било да демонстрират триумфа си от това, че достойно навлизат в света на зрелите хора!И защо са били ИЗГОНЕНИ? За да не пречат на глезотиите на една шепаплатени лелки от агитката на Корнелия, чиято единствена цел е да се дестабилизирадържавата. Браво бе!Да притесним и за пореден път да унижим здравото и жизнеспособнотоза кефа на кого?

10

Анонимен

преди 4 години

до 10 Муахаахаха...Тепърва започва тяхното мъчилище на тия, като се сблъскат със суровата действителност в България и като мама и тате спрат да ги хранят. Ей тогава ще разберат как се изкарват 900-1000 лева като блъскаш по 10 часа като луд на ден.

9

ivailo

преди 4 години

Нека се веселят младежите, един път свършва мъчилището...

8

p

преди 4 години

Тоя оли.го.френ на снимката със стария издухан немски кошник, защо се прави на тарикат и се опитва да си скрие номера с този *** отпред. Къде са ченгетата да го глобят? Това е недопустимо.

7

Анонимен

преди 4 години

до 8 Че какво може да искаме от тия младите, бе? Те не умеят нищо! Клечка за у г...за си не могат да одялат дето казваше дядо ми- толкова некадърни.

6

Анонимен

преди 4 години

Страхотно отношение към младите. Това ще им остане - как са били гонени, глобявани и репресирани. Не искайте каквото и да е от тях от тук нататък.

5

Анонимен

преди 4 години

Не "Ал. НеМски", а "Ал. НеВски"! Извинявам се!