13

Анонимен

преди 4 години

Северномакедонски език!!!

12

Анонимен

преди 4 години

До Тако ПековВиж 5, той е написал нещо много интересно.

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 12Ти уцели десятката. Оттам трябва да се тръгне, за да бъдат разбрани много неща.

10

Танто за кукуригу

преди 4 години

До Тако ПековАмерикано се е съгласил с настояването на русиано и после вероятно е поискал СССР да се съгласи с нещо, което е било изгодно за САЩ някъде по света.

9

Анонимен

преди 4 години

"Самуил Борисович Бернщайн" - в този няма нищо руско,нито славянско!Има само едно славянско име "Борисович"Не се учудвам,че в СССР е имало толкова много предатели и е била надупчена като швейцарско сирене от предатели,почти всичките им важни личности в СССР не са с руски произход.

8

СССР ?!?!?!?!

преди 4 години

В периода на късния социализъм нашите учЕни тръбяха, че именно съветските учени стоят на твърда позиция, според която обликът на Македония е български - преобладава население с българска етническа принадлежност, неговата традиционна култура, самосъзнание и език са български.Такива уверения чувахме от нашите учЕни.Сега какво се оказва? Че "македонизмът" е изфабрикуван от съветски учени?!Умишлено ли сме били заблуждавани от нашите родни учЕни, които са следвалинечии указания /срещу заплащане/?

7

!

преди 4 години

Глупости САЩ няма нищо общо. Четете Я. Гочев той с в своя том 3 говори че именно СССР са създали Македонският език и същите СССР са маскирали самолети и бомбандирали София, Враца и други градове но уж САЩ и ВБ са били, но всъщност бомбардировките са на СССР!

6

Тако Пеков

преди 4 години

Само не разбрах, какво общо има американското разузнаване, когато на Балканите вече тропа сталинския ботуш?

5

Анонимен

преди 4 години

Историята се пише от победителите за това има една друга история за която светът няма никога да узнае Това е историята на победените, светът живее във една огромна историческа лъжа. Не ни интересуват историята на САЩ и СССР какво признали едно време - някога. Важно е сега Македонците трябва да научат истината, колкото и да не им харесва. Спиране на всички преговори със Македония и да се оправят. Не може сега и ние да пишем фалшива история и да признаваме македонците.

4

1

преди 4 години

Току що прегледах документите на сайта на въпросния център. Американското разузнаване няма АБСОЛЮТНО НИКАКВА роля за обособяването на македонкси език. Приложен е само доклад на ЦРУ за нарастващото влияние на Сърбия и нейните амбиции в Македония във връзка с работата на сръбските власти за дебългаризирането на Македония. За сметка на това съветските докумнети са анализ на това кой език ще е най-добре да се избере, така че да е максимално далеч от Българския!

3

Анонимен

преди 4 години

Нито САЩ нито СССР имат право да обявават българския език за македонски това си е български език. Макeдонски народ и език няма.

2

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха! Американското разузнаване било виновно. Знаех си-гадни империалисти. Тарабович и Неистовия Висарионович не са виновни....

1

Анонимен

преди 4 години

До Разделяй и владейПосле Тито се изхозда в устите на КПСС и излиза от комунистическия интернационал.