66

Чебурашка

преди 4 години

До До ЧебурашкаВидяхме руснаците как избиват своите "братя по кръв" и изобщо не зачитат правото им на собствен път и развитие. Русия са азиатска страна а руснаците не могат да изграждат самочувствието си по друг начин освен като потъпкват свободата на другите народи около тях. Защото те никога не са били свободни и не смятат свободата за ценност.

65

Анонимен

преди 4 години

До до 69Вече официално си признаха,че чужди шпиони,нацистите и лично шефа на Гестапо(който тогава е работил за ЦРУ) са организирали бунтовете в Чехословакия и Унгария,след което изтриха видеото на неговите приятели и агенти!Не е Русия със сигурност,а страните от източна Европа са се опитали да умиротворят тези организирани предварително размирици

64

До Анонимен 75

преди 4 години

Руските братя не искаха режимът на мафиота и олигарх Потрошенко да убива техните деца и жени, затова грабнаха оръжия!!!

63

До 69 и 72

преди 4 години

Стига с тая Пражка пролет.......................ей, едни и същи плочи въртите демократите толкова години!Да ви кажа ли за Пражката пролет нещо?Това си беше опит за преврат, Запада няля едни пари на студенти, интелектуалци и някои политици , които искаха да свалят законната власт!И руснаците с право изпратиха танковете в Прага!!

62

Анонимен

преди 4 години

световният елит иска да има братоубийствени войни----Не, просто украинските братя не искат руските империалисти да си разиграват войните за световно господство на украинска територия.

61

Анонимен

преди 4 години

До До Анонимен 64Самите "траки" са измислени през 19 век,такова чудо като националност "траки" НЯМА,дори Одисея и Илиада уж от Омир са измислени и написани през късното Средновековие и изобщо не са атични!Това са измишльотини,много такива измишльотини са създадени през късното Средновековие и през 19 век,които са абсолютна лъжа!

60

Анонимен

преди 4 години

Славяните да били най-малобройните племена, да, тук сме повече потомци на прабългарите и траките!

59

до 69

преди 4 години

Пражката пролет ли визираш през 1968 година... За другото няма да споменавам.

58

noFreeman

преди 4 години

България никога не е била славянска държава... тука са траки и българи... това ни е насадено от СССР и за да им угодим намесваме славяните... руския език е дъщерен на българския и като гледам руснаците как се сърдят, че преиначават 2 световна, какво да кажем ние, че те отричат вече, че ние сме им дали азбуката (сетете се на какъв език са говорили до тогава - не е като по филмите им на руски)

57

Анонимен

преди 4 години

До До 42Руснаците никога не са нападали първи,ако не ги предизвикат,стига глупости,не искаме конфликти в Европа,а още по-малко славяните да страдат!

56

До Анонимен 64

преди 4 години

Коренните жители на БГ-земи са били траки, славяните са били по малък брой племена, след това са дошли и прабългарите, и трите племена са си смесили ДНК-то, така, че ти сега не знаеш какъв си точно!!И няма как да си направиш родословно дърво 1300 години назад!!

55

Чебурашка

преди 4 години

Не мога да разбера животинската украинофобия, която е обхванала русофилите и яростта, с която те отричат съществуването на украински етнос и народ. Това изобщо не се връзва с преклонението им пред освободителите. Защото близо две трети от руската императорска армия е била съставена от етнически украинци. На Шипка рамо до рамо с опълченците са воювали украинци от 35 Брянски и 36 Орловски пехотни полкове. На стените вцърквата в село Шипка могат да се видят украинските фамилии на загиналите.

54

Анонимен

преди 4 години

.......славяните са коренни жители на Европа още от Бронзовата епоха!Останалото е измишльотини и манипулация!Ние ВИНАГИ сме били славяни,ВИНАГИ!

53

Анонимен

преди 4 години

Да, има и един друг голям американски физик, който е в основата на проекта "Манхатън"............Опенхаймер!Но точно сега руснаците са по-добри във физиката и военните технологии!!

52

Анонимен

преди 4 години

До ЧебурашкаГордея се със славянството,даже много се гордея,виж старите каменни езически надписи на българските владетели,преди да създадем Кирилицата,която е по-удобна за славянските езици и да приемем християнството ,там пише "Канас"(княз) - славянска титла,Крум също е пил от чашата(главата на Никифор) със своите "славянски князе",както пише в оригиналния надпис,а славяните са коренни житрели на Европа още от Бронзовата епоха!Останалото е измишльотини и манипулация!Ние ВИНАГИ сме били славя

51

До 60

преди 4 години

Атомната бомба е създадена в САЩ, това е факт, но заслугата не е на американските учени, а главно на великият италиански физик Енрико Ферми.............това е т.нар проект Манхатън!А квантовата механика е създадена от немски учени, не от американци!!

50

Анонимен

преди 4 години

47 Абе май'мун, много от рано си на работа днеска!Сорос не ви ли пуска предпразнично ами бъхтиш тука обичайните си простотии и глупости от ранни зори?

49

за Грузия

преди 4 години

Грузия.....................хаха........................Чибурашката като каза Грузия се сетих как имаше един ***, президент на Грузия, който искаше да води война с Русия ..............оня *** накрая си изяде вратовръзката.................хаха...................още го има качен клипа в Интернет , може да го гледате, много ще се накефите!!!

48

До 42

преди 4 години

Руснаците наричат американците *** кравари,но седятзад компютър работещ по американскаоперационна с-***,свързана с интернет ,който е също измислен от американците.А по телевизита ги заплашват с ядрена война,не заплашват да се конкурират с АЙ БИ ЕМ или Ейпъл-не ,заплашват ги с атомна бомба.Ако някой е забравил или не знае тя също им е ,,подарена" от американците ....Не става дума за,, фоби" и ,, фили" а за реалното състояние на нещата.

47

Анонимен

преди 4 години

Украинци и македонци..............такива нации няма!Украинците са рузнаци с промити мозъци, както и македонците са българи с промити мозъци!!