144

Анонимен

преди 4 години

Плажуването на БГ черноморието си го представям така:1. Честитка от магистралата, защото някой извднъж е решил, че участък е станел опасен и вместо да го ремонтира е инсталирал ограничение с патрулка зад него2. Кал3. Бетон и изоставени строежи4. Хубава Българска Храна: Кебапчета. 5. Пари за паркинг6. Пари за чадър7. Пари за шезлонг8. Река от ЛаЙаЙна и пиКиКня вливаща се в морето10. Селски татуирани бекове гледащи лошо11. Бой със селски татуирани бекове гледащи лошоЕ Що?

143

Хорни Катър

преди 4 години

Хахахаааа..да дааа..и самодиви да ни *** раните хахааа В Бг всичко е ЛЕШ!

142

Тонката

преди 4 години

Пропуснах да напиша сутрин към 6 директно от Бедрум към Джани за супи:):):)С Хайнекен:):):)

141

Тонката

преди 4 години

Двата Левант и Джани:):):)Класика сутрин към 6 директно на Джани шкембе или рибена чорба с Хайнекен:):):):)Уникалнооооо:):):)

140

22

преди 4 години

Поканете братята си роми, нека те да намажат. Тоя път не по бизнес, а на харчлък. Те вече са богаташите.

139

минаващ

преди 4 години

Що е това "българска храна"? Кебапчета и кюфтета от соя и ГДО добавки,дето няма грам месо? Агнешкото от Австралия, телешкото от Полша и къде е "българската храна"? За обслужването, обстановката, цените въобще да не говорим...Аз съм на Средиземно море - в Република Турция. Там съм като султаните, обслужване, храна, история и туристически обекти, отношение, море, слънце и удобства...Правят всичко възможно наистина да си отпочинем като хората а не да си тровим нервите както в България. Не идваме...

138

Веско

преди 4 години

Весе, какво става бе моето момиче, да няма някаква нова бонус програма от мутрочерноморието, "Пусни хвалебствена статия, получи безплатен шезлонг, пусни две получи и чадърче". Ама казвайте ги тези неща, не ги пазете за себе си. Спокойно, ще има достатъчно чадърчета и шезлонгчета за всички мазни ***, защото само вие ще сте на бетономорието, с група отбрани пияници и наркоманчета.

137

123

преди 4 години

Не съм почивала на нашето море от години, не смятам и сега да го правя. Какво означава "хубава българска храна" - може би такава, внесена от чужбина. Или пък "добро обслужване"????? Всеки нормален човек, би предпочел да отиде на място, където го приемат добре, а не тук - великите български хотелиери и ресторантьори, които се опитват по всякакъв начин да те излъжат или прецакат. Но все пак им пожелавам успех, дано поне в тази ситуация да се научат как се прави бизнес и как се привличат туристи...

136

ила този път при нас

преди 4 години

До Анонимен 118Чаками та, ила ... ши останиш дуволен ... прясно умряла риба от езероту, миди с мазутни пудправки и аруматни многуоборотни чаршафи. Аку нямаш пари имам авер кредит ши ти даде само сто процента лифха .... ши на помниш обищавам ти

135

Анонимен

преди 4 години

Българското черноморие е една смесица от битак, чалготека и тоалетна. Главните улици пълни със сергии за хавлии, джапанки и захарен памук, идиотско обслужване по ресторантите от младежи на сезонна работа които хабер нямат как да ти сложат приборите, паркирането е шаш и паника, и е пълно с английски и руски пияни ***.

134

Яна

преди 4 години

Като прочетох заглавието и щях да падна от смях. Каква жалка пропаганда само. Да го бяха помислили преди мутро-политиците да заграбят плажовете и земите и да ги залеят с бетон. Ресторанти с безбожно надути цени, евтина храна, зареждана в най-добрия случай от Метро и безобразно обслужване. Нашето черноморие съм го оставил на пияните англичани, да им наливат ментетата и да ядат навън палачинките със захар, а на закуска да им сервират храна приготвена за един лев порциона. Приятно изкарване!

133

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

Изобщо не съм задължен да ценя нещо , което не е мое , нито е на този който се идентифицира с неговата собственост!АЗ СЪМ БЪЛГАРИН , И ЩЕ СИ ГЛЕДАМ ИНТЕРЕСА , НА МЕН И МОЕТО СЕМЕЙСТВО!ИЗОБЩО НЕ ОЧАКВАЙТЕ -ДА ЗАЩИТАВАМ ЧУЖДИТЕ ИЛИ ВАШИТЕ МУТРЕНСКИ ИНТЕРЕСИ!ПРОСТО ЗАБРАВЕТЕ!/..куи бене --бене Патрия../ лат. пог.Превод:"Където ми е добре--там ми е Родината"

132

Гларуса

преди 4 години

До екскурзоводИскаш да се изселим от територията, която обитаваме от 1300 години че и повече ли?За вас екскурзоводите знам че сте продажници, ама чак толкова.В смисъл, верно че имаме много трески за делане, но все пак го осъзнаваме това...не е малко това.

131

Анонимен

преди 4 години

Ами 20 години ни гонят от плажовете , сега да ходим ....Хотел Адмирал на Златните е на Сл.Христов и Ив.Костов - там преди беше пясък , как вдигнаха хотела на пясъка и изобщо как взеха курорта ?Тях ли да спасявам ?

130

Преоткриваме

преди 4 години

Отиваш на черноморието и хората шушукат и сочат. Този хотел е на сина на Първанов, този е на Цветанов, този е н Маргините, този е на Велчев, а - онзи е н а Маджо. И така. Подкрепяйте си ги. Аз повече не мога да ги трая тези персони.

129

Анонимен

преди 4 години

Нямаше да има и руска територия на Лукойл край Бургас, нямаше да ги има и сараите на Доган/летните/.Нямаше да има и толкова питателна храна за рибите в заливите до курортите.

128

Sn

преди 4 години

Ние сме едно продажно и гнусно племе. Не ценим нито това което имаме, нито това което ни се дава. От време оно сме си продажници и дупедавци, затова никога няма да имаме нещо хубаво, вкоренено ни е в робското съзнание и манталитет.Показно е каква нация сме щом позволяваме на една *** мутра да е на чело на държаватавече 11!!! години! Както е казал преди повече от век поета: "Не сме народ! Не сме народ, а ***,пак ще кажа и с това ще да свърша."

127

Krom

преди 4 години

До sas - като ти гледам правописа, ако не те заведат ще я "преоткриеш" друг път!

126

Анонимен

преди 4 години

Във България има прекрасни места за балкански туризъм Родопите ..

125

1234

преди 4 години

Само си представете как щеше да изглежда черноморието ако беше на германския бряг! Дали щеше да има фекалии на областни градове, пристанища за товарни кораби и нефтени рафинерии? И всичко това на един поглед от курорти с претенции