18

До 3

преди 4 години

Е ти пък. Нали Херо ще го прегърне и разцелува наш Боко. Пък и аудиенция при шефа в Белия дом може да получи - там да стисне една силна ръка. Пък ако продължава тама, може папата да го погали по *** пак - все пак се грижи за световния мир. Ние с тези оръжия ставаме фактор на световната сцена и ще можем да решаваме много външно-политически въпроси сами - без другите велики сили. Всъщност ние ставаме най-голямата... След македонците разбира се. Те са си от времето на Александър най-великата

17

Анонимен

преди 4 години

Браво, ние ще ги охраняваме с наши пари, те ще ни псуват. Важното е на Боко интернационализма да върви, пък и американците доволни, няма да кажат, че сме диктатура.А че кака Станка рови в кофите след 30 години стаж на кой му пука ... и на Италианците, и на испанците ще помогнем ако трябва.

16

До 8

преди 4 години

Е как от кого ще охраняват. Иранците разбира се. Те като се вдигнат от Иран и като прелетят през Турция и Гърция, ще застрашат братята македонци. Да не говорим за Афганистанстките Талибанни Въздушно-космически сили. Те се явяват най-голямата заплата за демократичния свят и в частност на този на македонците и на Макдоналдс в Скопие.

15

Гошо...Тъпото

преди 4 години

До До Гошо ТъпотоАбсолютно си...прав.

14

Анонимен

преди 4 години

До 9 НемецаКупуват та да гушнат тлъсти комисионни а гласуващитедебили и наведенитеженчовци от нпо на сорос им ръкопляскат

13

До Гошо Тъпото

преди 4 години

Не само по герберски ще се дават пари. Ще се дават и по свинки, ъъъ пардон, по ВМРО-ски или по-точно по каракачански.

12

Анонимен

преди 4 години

Тия стари тенекии сърбите ще ги свалят като круши с ракетите които взеха от Русия. Отидоха милиарди на вятъра

11

Анонимен

преди 4 години

Човечеството не поумнява.

10

Анонимен

преди 4 години

Оставка на продажното герберско управление

9

Немеца

преди 4 години

Браво. То нали ще вземаме 10 милиарда дълг - купувай още военна техника. Нищо, че хората са без работа и с ниски заплати. Важното е, че ще имаме военна техника да пазим и македонците, нищо че те не ни искат. Поздрав към българските пенсионери с 200 лева пенсия, защото такива деца са отгледали. Които не ги интересува, как се харчат парите им. Поздрав към българските майки - защото пари за детски и образованието няма, но пък ще ако успеят да ги изгледат, ще ги направим войници за арабските държави

8

Анонимен

преди 4 години

До Ваш, Кутев Не е нужно да си с ляво мислене, за да прозреш колко "потребни" са ни тези морално остаряли самолети в сегашни условия. Щели да охраняват и небето над Македония.От кого? Освен тези дето ни дават решението да ни произведат и нашествениците. Не , че не са способни да го направят.

7

цв.цв

преди 4 години

следващия път ще дадем пари и за седалка за кормило и тн и тн.....

6

иванчо

преди 4 години

А коронавируса ще го го засекат ли !!

5

Анонимен

преди 4 години

Кой измисли това подвеждащо заглавие?Радарите са за наземно назиране, а не за изтребителите. Аман от драскачи.

4

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Започва се с...даването без край,покрай летящите хамерикански...тенекии и понеже обслужването,ремонтите и подръжката е също с...много пари,ще се дава...яко;по...герберски.

3

Анонимен

преди 4 години

За момента имаме цветни чертежи на самолети, струващи няколко милиарда, но е добре да се оборудват със съвременни радарни системи. Като всичко това е благодарение на мъдростта и далновидната политика на генерал Борисов наричан още способния, а сред езиковедите известен като полиглота Бо. Хвала на такива способни държавници, раждащи се веднъж на всеки един милиард души.

2

Анонимен

преди 4 години

Ние нищо не даваме.Дава и дзема само дебелия.

1

Ваш, Кутев

преди 4 години

Нека червенотиквеновчетата да запищят.... СЕГА!