643

*/*

преди 4 години

Абе баце,абе пич,то си има национален статистически институт където ясно е посочена смъртноста и раждаемоста.Под 100 000 на година(умрели)при твоето царуване няма.Раждаемост 30-40 000.Видин е феномен със 24 на 1000 (починали) ,не ми се пише повече,който иска да отвори сайта и да чете.Ще се види и на кое място в света сме по смъртност и раждаемост и кой прав и кой крив.

642

Анонимен

преди 4 години

За вас може да е добър икономист,защото ви урежда далаверите.За нас обаче е лош,защото ни ощетява и всичко е за наша сметка.Знаете си го.

641

Анонимен

преди 4 години

До Горанов го пекатИ кой мислиш се гласи за мястото на Горанов?Пак ще е от ДПС,както е и Горанов.По-добре Горанов да си остане,че поне е добър икономист.

640

Анонимен

преди 4 години

Или се обединете ГЕРБ,ОП,БСП,ДПС или създайте президентска република.Ердоган направи президентска република и им би шута на всички,така запази мира и благоденствието в страната си!

639

Горанов го пекат

преди 4 години

Горанов го пекат на бавен огънОткак Божков пусна СМС-ите - Борисов не иска да го виждат заедно с него на публични срещиГешев пък не бил чел - т.е. си оставя вратичка да прочете ,ако реши да похарчи ГорановГоранов в момента цака милиони на Борисов и Гешев и обещава да свали луната и звездите (т.е. да краде от нас) само и само да не го похарчат

638

дядо Бананиев

преди 4 години

По времето когато за излипсвали 100 милиона в митниците - министър на финансите беше дядо БананиевСега министър на здравеопазванетоЗащо Борисов не го разкара (заедно с Горанов)?

637

Анонимен

преди 4 години

До Анониментрол..ве, успокойте се, и за слепите вече е видно какъв мутрафон е тул..па, смешни сте... Защитавал бил държавата от престъпниците с помощта на ес и сащ ахахаха, е няма такива некадърници като вас, честно - Той е най-големия престъпник.Не,напротив,управлението е европейско в момента,виж тези,които плащат наред на медии,***,протести и кръв,за да го свалят от власт кои са и кой стои зад тях,те са вредни за България!Като започне терора и убийствата,да не ревете после за ГЕРБ?

636

Анонимен

преди 4 години

Не съм против ГЕРБ,те в момента нямат алтернатива,но БСП също трябва да участват във властта,защото без БСП,ще останат само и единствено десни партии в България и няма да има алтернатива или опозиция,тогава ще стане страшно,защото ще се самозабравят във властта си и няма да има кой да им опонира!БСП е крайно необходима на България и трябва да се обединят с ГЕРБ,а не да се противопоставят!

635

Анонимен

преди 4 години

Ако свалите Бойко,ще качите най-крадливите олигарси и престъпници,това е!А срещу БСП,ДПС нямам нищо против,даже мисля,че за страната ще е по-добре БСП да се обединят с ГЕРБ,крайно вредно за страната е,тези партии да са противници,крайно вредно,БСП е крайно необходима на България,защото без БСП,няма да остане опозиция,а само десни партии и тогава ще попаднем в капан,от който никога няма да има измъкване!

634

Анонимен

преди 4 години

Мисля,че ГЕРБ,БСП,ОП,ДПС трябва да се обединят или да създадем президентска република, иначе няма да спрат конфликтите и страданията в България!Аз съм на мнение,че БСП трябва да участва във властта,заедно с ГЕРБ!

633

Анонимен

преди 4 години

***..ве, успокойте се, и за слепите вече е видно какъв мутрафон е тул..па, смешни сте... Защитавал бил държавата от престъпниците с помощта на ес и сащ ахахаха, е няма такива некадърници като вас, честно - Той е най-големия престъпник!!!

632

Анонимен

преди 4 години

Не ме интересуват герберските теории на конспирациите,50 лв на каскет и прочие.Главният ви каскет е прокурор.Истината е че ножът опря до кокъл и така не може да се живее.По-добре достойна смърт,отколкот оскотски живот.Това е положението.Другото е шменти капели.

631

Арест за БОрисов

преди 4 години

Ограбващи БЪлгарския народ чрез БОрисов го помпат с спец вещества вкл тип"Широки пръсти".На подставения на власт Борисов се внушава че може да харчи десетки милиарди ограбени от БЪлгарския народ смело без жалостно.Ползва за Узаконяване на грабежите тоталитарно управлявани подставени депутати и министри.Преди две години терористи от министерство на финансите внушаваха че може да ограбват над 23 000 000 000 лева. През 2019 измамиха че вече смело могат да ограбват над 43 000 000 бюджет 2020

630

Анонимен

преди 4 години

До АРЕСТ ЗА БОРИСОВИменно крадливите олигарси с откраднати от държавата пари и техните слуги криминали, както и тези медии и *** на които плащат,се опитват да дестабилизират държавата, за да не бъдат осъдени за кражбите и пресъпленията си!Има дори убийци сред протестиращите

629

Анонимен

преди 4 години

Мирните протестиращи, които са били за маса пред Народното сърбание последните два дни са прибирали по 50 лв. Едрите бабанки, докарани с рейсове от провинцията, обаче взимали двойно. Вече най-големите смелчаци с кримнинални досиета били уговаряни да се бият и да провокират униформените служители, да се окървави протеста и да настане хаос. За такива-тарифата била 150 лв.Целта на олигарсите, сгазили закона, е само една - да дестабилизират държвата, да създадат хаос и да избегнат наказателна отговорност

628

АРЕСТ ЗА БОРИСОВ

преди 4 години

В момента ударно се провежда ПОКАЗНА НАГЛА ЛИКВИДАЦИЯ НА БЪлгарския народ.Нагли престъпници менкащи на власт доказано престъпни групировки маскирани като партии са блокирали раждаемоста тотално. Подставени на власт КОМУНИСТ Бойко БОрисов с е ползва за нагло ограбване на над 300 000 000 000 живи кървави лева за периода 2008 - 2025 година.Милиардите се перат през оперативни програми на доказано престъпни министерства и ведомства подава отчаяно охраната на БЪлгарите на Балканите.

627

Анонимен

преди 4 години

Забегналите в чужбина олигарси Цветан Василев, който открадна 5-6 млрд. от КТБ, и Божков, който е обвиняем за 700 млн.лв., са развързали кесиите, за да опитат да дестабилизират държавата. По оперативна информация на службите, са давали по 150 лв. на калпак, на всеки, който окървави протеста на Копейкин и влезе в бой с полицията.Тарифите за протеста, зад който официално застана обвиняемия за 1 млн.лв. Костадин Костадинов-Копейкин, са били от 50 до 150 лв., според "Монитор". Мирните протестиращи, които са били за маса пред Народното сърбание последните два дни са прибирали по 50 лв

626

Анонимен

преди 4 години

До АнонименГледай си работата,Бойко защитава държавата ни,населението ни,а не алчните олигарси,затова го подгониха криминалите и крадците и се надявам да не успеят!

625

Анонимен

преди 4 години

трябва да си мноооого мисловно ограничен за да си мислиш че тул..па е подгонил олигарсите - просто иска да им вземе бизнеса и да го даде на неговите тул.пи

624

Анонимен

преди 4 години

Октай обяснява и за петрола.Някой много иска да стане собственик на петролна компания.Чрез Горанов и Борисов,такава ще се създаде върху структурите на вече частна компания.Сключват договор с частната компания,уж да не се губи време.Тя влиза с апорт 20% в "държавна" компания.След това се увеличава капитала на държавната ужким компания и тя прецаква частната. Предстои да видим.Не бих се сетил за такива машинации,признавам си.