251

Анонимен

преди 4 години

После на кой ще ги харизат за левче?

250

пепе

преди 4 години

Европа вече е на път да се откаже от фосилните горива в следващите 15 години, а Боко сега се сети да строи бензиностанции.

249

Анонимен

преди 4 години

Лукойл от години не чисто руска компания.Основният пакет акции се държи от Ротшилд.

248

Анонимен

преди 4 години

Лукоил трябва да бъдат разкараниДобре, ама айде нека не ги заместваме с БокОйл, а?

247

българин

преди 4 години

до 249 Нещо такова да!Помня ТКЗС тата.После станаха АПК та!-:)!Странно е всичко това което се опитва да направи др Борисов след 30г"демокрация"-:) Ама е факт че другаря иска И ще го направи! Никой не може да го спре! Давахте властта в ръцете му години подред! Щото нямало "друг"?!Чел съм тези глупости от ГЕРБЕРИ! Незаменими хора няма! Зависят Приуритетите най вече! -:)Не съм гласувал грам за тоя! А от тук на татъка забравете! Чакам Парламентарните! Както той законно ви/ни с години,клати и ние !

246

?

преди 4 години

Държавното ТКЗС ще предлага Яйца на минимална цена

245

Анонимен

преди 4 години

какво означава държавна бензиностанция -тая на Б.Б ли ,защото в момента той е Държавата -

244

Идеалист

преди 4 години

"Лукоил" не е изключително руска компания.

243

Идеалист

преди 4 години

Тези т.н. държавници нямат капацитет да управляват няколко летища, които приличат на курници и поради тази причина ги отдават на концесии, тръгнали да правят Държавна петролна компания. Нищо няма да направят, ще източат държания резерв и ше похарчат едни пари, от които половината ще бъдат откраднати. Това са приказки за отвличане на вниманието от скандала с Божков. Накрая Б. Борисов, ще натири Горанов.

242

дългата петротръба

преди 4 години

на руски Путинак сега тихомулком се напъхва в разхлабеното дуппе на буггарский народец, а после ще му излезе през устата - сега ЦИК-аджийската мутра и *** на путин започва да прави ДЪРЖАВНИ бензиностанции, ще сключи заробващи 100 годишни договори за доставка от руски Путинак, в началото ще продават бензин на ниски цени докато прогони всички частни фирми (лукойл е на руската държава) и след това булгаруккус глуповатикус ще трябва да плаща бензин на многократно по-високи цени и външни заеми бол

241

Анонимен

преди 4 години

На бас че руските *** ще са против.

240

Анонимен

преди 4 години

До упс...Abe не мога да разбера тоя народ вече толкова ли изпросте...Не е там работата, хората не са против държавата да си влезе във функциите и в бизнеса с горива. Въпросът е ЗАЩО досега абдикира от това, в чий интерес, КОЙ ще отговаря за изтеклите ДЕСТКИ МИЛИАРДИ през последните годино? Винаги е било ясно и на децата, ама ВИ-НА-ГИ, че БГ е тотално зависима енергийно от Русия. Защо търпяхме досега, кой е отговорен за това.

239

трака лака

преди 4 години

комуниста с мутра алъш вериш върти: комуниста одържавява, а мутрата приватизира - като разровиш малко под повърхността ще видиш че между комунист и мутра разлика няма, все едни русофилски семейства са.Държавата се готви да налапа голямат руска труба и да смуче петрол на какви цени поискат кремъслките мародери. Външни заеми за Българич ще последват да се покриват загубите, а русия ще дава дарения на своите рубладжии, които пак решиха да правят нов Petrol, който неотдавана самите те фалираха. Ура

238

Анонимен

преди 4 години

Да, точно картел е топ 5 бензиностанции са на една цена, останалите може само да ги видиш на fuelo.net. Тези 5-те винаги казват лятото бензина е по-скъп и после забравят зимата да го свалят.

237

Анонимен

преди 4 години

Abe не мога да разбера тоя народ вече толкова ли изпросте...Господине, Като претендиращ за по-умен, бихте ли обяснили как оценявате услугата, добрите практики и корупцията в следните три държавни компании:1. Топлофикация2. БДЖ3. Български пощиС оглед резултатите им и предлаганата услуга, кое Ви кара да мислите, че с една петролна компания би било по-различно?

236

Деди

преди 4 години

Ужас и потрес.... държавата де факто признава, че не може да се справи с руската инвазия със законови средства; че не може да пребори Лукойл с такива; че ще се опита да го направи по заобиколен път с някакви псевдопазарни механизми, но в същото време възмездие за няма да има, а държавата, видите ли, щяла да ги контролира с дъмпинг, щото в БГ данъчни няма. Що ли ги ручахме жабетата с приватизацията на Петрол, следващата стъпка дали няма да е изкупуване на Нефтохим на шесторна цена...

235

упс

преди 4 години

Abe не мога да разбера тоя народ вече толкова ли изпросте... има вариант за евтин бензи, а льольовците скачат навъпреки... ***!!!

234

Анонимен

преди 4 години

Държавни компании, които не са работели на перманентна загуба в историята на България се броят на не пълен комплект от пръсти на една ръка.

233

полу-анонимен

преди 4 години

До 224Обратното е - ако имаше картел всички щяха да продават на една цена.Как можа да им хрумне такава идея? И защо държавната бемзиностанция трябва да продава с много ниска оценка. Аз като гражданин на тази държава искам по-голяма надценка - ако все пак печалбата ще влиза в държавната хазна, разбира се...

232

Анонимен

преди 4 години

До да,да ама неПродадоха Петрол, защото генерираше само загуби - познай защо?