16

Анонимен

преди 4 години

Според мен Бойко ще спаси света !Супер Бойко е моят господ !Ще ядем асвалт и маски ще пием белинна !Очаква ни светло бъдеще !Ни сме за нашият бог .

15

Kubilay

преди 4 години

Според Исляма до края на света освен Константинопол ще превземем и Рим. Но това може да е по времето на Махди и последната битка, когато мюсюлманите ще се обединят и Иса (ас) ще слезе на земята. Точният час знае само Аллах. Но много от знаците се случиха - Пророка предсказва нравствен упадък, сгради по-високи от Бейтуллах. Всичко това е факт. Вече, кога ще е точно, е в ръцете на Всевишния. Последният ден слънцето ще изгрее от запад. Това ще е края.

14

Потоп

преди 4 години

За жалост Дявола е обладал Земята !Идва Потопа !

13

Котка

преди 4 години

До SSБог не наказва за греховете. Човек сам се наказва като греши. През цялото време, докато вършим глупости, Бог продължава да ни дава шанс - втори, пети, N-ти...и да пази живота ни, независимо, че ние не си го ценим. Гадостите, които ни се случват, обикновено са естествено следствие от глупостите ни; както, когато хвърлиш нещо нагоре, то пада - не защото е наказано, а защото гравитацията важи за всички тела. Прочетете малко православна литература, там го обясняват по-добре от мен.

12

Анонимен

преди 4 години

Човечеството ще изчезне когато Слънцето изгори Земята !Война и зарази трябва да има за да се контролира баланса от храна .Ако хората живеят дълго храна няма да има за всички !Не е нужно да си пророк за да видиш че един процент са хората коитоимат несметни богатства . Те и техните деца ще правят войни за да сизапазят властта върху парите ,нефта,златото,дървесината,храната и водата.Един голям вулкан и край с Земята.

11

SS

преди 4 години

Бог наказва хората заради греховете им.Както съм писал неведнъж,искате или не за да оцелеете ще станете препъри.

10

Светозар

преди 4 години

На нас простосмъртните, не е съдено, да знаем кога ще е края на Света. И може би, по - добре.

9

Анонимен

преди 4 години

7милиарда население и щяло да изчезне човечеството? Я посмали м....го с предсказанията и плашенето. Земята може и без хора даже

8

Някой

преди 4 години

До ЕлиЗа вярващите това е именно надежда. Краят на света, който познаваме означава Пришествие на Господ Исус Христос. За нас, християните, това е най-прекрасното и чакано събитие.

7

православен патриот

преди 4 години

Ами няма нищо вечно ! Така че и човечеството няма да е вечно ! Все някога ще изчезне !

6

Анонимен

преди 4 години

Поредната доза секта простотия, не съм изненадан. Днес по-голямо изобилие, просперитет, сигурност и мир, никога не е имало, обаче болните мозъците бълнуват аполипсис.

5

ЛЕЛЯ

преди 4 години

Преданията не говорят , фактите написани в Библията и по-точно в книгата на пророк Данаил...прочетете я, много е интересна ! А за края на света, подробно пише в Откровението на Йоан, последната книга Библията, там са ужасните неща, които ще преживее човечеството !!

4

Стоянов

преди 4 години

До 2 АнонименЗащото единият е реалист и знае какво говори , адругият е т.ъп и говори каквото му наредят!

3

Пророчица Стоянка

преди 4 години

Привиждат ми се трима сирийци с 20 сантиметрови патлаци за тази вечер... охххх на кака...

2

Ели

преди 4 години

Работата на божиите хора не е ли да дават надежда?

1

АнонимеН

преди 4 години

ТИЯ НЕЩА И АЗ МОГА ДА ГИ ПРЕДСКАЖА!Болести по животните, болести по хората, епидемии, земетресения, наводнения, пожари... Голям глад! Войни... ТОВА СА НЕЩА КОИТО СТАВАТ ВСЯКА ГОДИНА!