364

1

преди 4 години

адвокат ХаджиГЕНОВ,поеми колективния иск,за обида към 2.5милиона българи,наречени от ,този банкянски индивид,който се взема за господ, негодници.

363

Европа

преди 4 години

Добре де, някой да обясни как стоим добре на газовата карта на Европа, когато се редим на опашка да си пълним бутилките. Защо само в БГ от цяла Европа не са газифицирани домакинствата. А ако се газифицират ще отпадне ли необходимоста да се строи АЕЦ Белене?

362

Никой друг ?

преди 4 години

Да бе.Всички язовири , Нефтохим Бургас , Соди Девня , Стомана Перник и АЕЦ Козлодуй , които сега работят на пълна пара кой ги построи ?Да не говорим за останалите заводи от тежката промишленост които бяха разграбени за 30г. Демокрация ! В Кремиковци още има за крадене с години ще го изнасят .А този с някаква тръба тръгнал да се хвали . Дето не се знае кога ще стане !

361

Щерю

преди 4 години

Не може да има Демокрация, когато всеки ден медиите в БГ ни занимават само с това какво казали и направили горе-долу 10 политика и 1-2 мафиота - и само това...

360

1

преди 4 години

този негодник,още малко,и ще се изкара,създателя на България,ювиги хан Аспарух,но така ще бъде,докато има народ ,от негодници.

359

Bluesky1

преди 4 години

Бойко Хвалипръцкович!

358

Тонката

преди 4 години

Некви мини протести ше има ли днес по центъра да погледаме и да се посмеем пак или да взимам въдиците и да тръгвам?:):):):)

357

приоритет.

преди 4 години

Първата работа на нов министър председател е да съкрати безмислената армия от близо милион безполезни чиновници на държавна хранилка,чиято работа е да Му гласуват на избори и да го хвалят по нета.

356

Waffen SS

преди 4 години

"Борисов: Никой друг нямаше да може да направи "Балкански поток"""Той губи чувство за реалност,ами нищо чудно след като е заобиколен от сервилни и безмозъчни същества,чиято единствена цел е да останат колкото се може по-дълго във властта ,за да могат поне за три поколения в перспектива да се накрадат.За тях кредото,при участието им в политиката е кради,като за последно,а народа ще търпи,това много му се отдава

355

България има бъдеще

преди 4 години

Борисов пак е на строежа! Не се умори този човек. Браво! Строителя на България.България случи на министър председател. Такъв не сме имали от Стамболов насам.Демоните на ИЗ грухтят безпомощно по мрежата.

354

опетков

преди 4 години

До Главанак, Нито от Южен поток, нито от Балкански ще спечелим нещо, ние двамата с теб, а и целокупния *** народец, тук във форума. И двете схеми са със загуба за държавата. Поне при Балкански ще е по-малка, а и може би ще може да се ползва и за друг газ, освен съветския. Ето по колко ни плаща Газпром:"Превозвачът (в случая Булгаргаз) пък реализира безплатно получения газ по пазарни цени. Транзитната такса е в размер на 1.65 $ за превоз на 1000 куб. м. на 100 км. Всеки може да сметне ползата

353

Спеца

преди 4 години

След толкова много провалени енергийни проекти лично от г-на Борисов , сега ТОЙ се хвали и превъзнася за прекарване на тръби и то на на ужасно висока цена - от кого?От араби!Малко срам и въздържане от самохвалство няма да МУ са излишни!

352

postradal pasi

преди 4 години

До Анонимен ОТДАВНА трябваше да го изритаме боко тулупа където егото му е повече от празната му тиква

351

postradal pasi

преди 4 години

До Анонимен На боко егото му е повече от дебелия ***

350

тодор

преди 4 години

Другарю борисов ВЯРВАШ ли си в това което думаш !!!!

349

postradal pasi

преди 4 години

До 1 Боко гйон суратов махай се никой не те иска *** да си подхранваш егото вън от България никой не ти вярва на лъжите

348

До главанак

преди 4 години

Те на изток са пример за успешни и иновативни бизнеси и охолен живот, то затова са пример казваш...

347

До 405

преди 4 години

Не ми се чини да си от нашия народ ти, в джобчето ми дрънкат рубли и бонбонки. Ше се издр***йфам от

346

Главанак,

преди 4 години

ако беше направен Южен поток както беше замислен от руснаците, днес Ердоган щеше да ти вика -Аго, а те да му ли.жеш зад.ника. Но от тъ.па кратуна какво да очакваш? Слуша какво му нареждат от запад и затова сме най бедните в Европа. Ако Южен поток беше направен през България щяхме вече да печелим от това!

345

1

преди 4 години

Народе мой,още ще го търпим ли този негодник,както ,той вчера ни нарече законно,но трябваше,една от неговите ***,да го попита,по кой закон ,така нарича българския народ,негодника е той,никой друг.