82

Анонимен

преди 4 години

В хотел ако има заразени няма да го затваряте!!А планината и морето ги затворихте без да има изобщо!!Пълен цирк за иддиоти!!!

81

Анонимен

преди 4 години

Почти никой не ходи сам на почивка, така, че заразените ще са минимум двама...А по принцип последната глу'пост на всеки човек е да отиде на почивка по време на епидемия... Това ще е върха на т'ъпоумието.

80

Анонимен

преди 4 години

"Няма да се затварят хотели, в които е установен заразен с COVID19 турист. В такива случаи действа алгоритъм, утвърден и с РЗИ в страната, за изолиране на болните в отделна стая."Даа, с "алгоритми" ще спирате разпространението на вируса ахахахахаЕстествено, че няма да затваряте хотелите, нали са собственост на вашите хора. Няма значение дали стадото ще мре, важното е да му се изтръскат джобовете

79

f

преди 4 години

това го пишете милиони пъти, че заушката по тестисите е напълно лечима с антибиотици като тубоцин, и че тестиси растат от качествен басов звук!

78

Анонимен

преди 4 години

Сигурна съм, че есента ни готвят нова драма. Затова вместо да спасявам туризма, ще си огранича харчовете, за да спася собствения си стандарт за по-добри времена.

77

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

ГЕРБ застреляха в главата човек и сега се опитват да му правят изкуствено дишане.Горе-долу така стоят нещата с туризма.

76

Анонимен

преди 4 години

Откак скриха Годжи Бери, стана ясно, че се отрекоха от вируса. Ако трябва и Пирогов ще преселят в някой хотел на морето. Не им пука, важна е кинтата.

75

избирател

преди 4 години

Заради 100 заразени от шест и кусур милиона,ще затворите държавата отново,но заради един заразен в една къща за гости...Е не мога да схвана!Истина е,аз не съм министър все пак...,/смея се с глас/,но не трябва ли и НИЕ обикновените да сванем логиката?!

74

Крокодила гена

преди 4 години

На мен ми харесва ,*** се от яд.

73

АНТИ

преди 4 години

Ще го търсите Балкантурист, ама ще намерите ..I..

72

Хмм

преди 4 години

Затвориха цели градове за 5 болни а хотел няма да затварят. Никаква логика

71

f

преди 4 години

Заразяват мъжете със заушка по тестисите да нямат сила и да ги арестуват лесно. Никакви кастрации и никакви кастрации повече над кучета, заушката е напълно лечима с антибиотици като тубоцин.Смърт за това тъ-по пра-се националния прокурор вълев / гешев!

70

Анонимен

преди 4 години

Нещо не виждам логика.Значи, ако аз отида примерно в Германия и се върна, трябва 14 дни да си седя вкъщи.Ако обаче Ханс дойде тук като турист - проблем няма.

69

Пижо

преди 4 години

lol Да питам, след като няма да затварят хотели, дори да са пълни със заразени, защо затвориха хотела на Лъвов мост? Защо затвориха и блокираха цял град заради 2-*** туристи?Или ще продължат да плащат на полицията да седи пред всяка врата, за да не излезе навън англичанинът като се напие, примерно. След като не е проблем заразени да държат по хотелите, защо здравите ходим с маски в транспорта при 40 градуса жега?

68

пачавра

преди 4 години

Ти я плюеш а тя мисли че дъжд вали! Вируси да я завалят за да разбере и да знае!

67

Анонимен

преди 4 години

Балкантурист заминаБалкантурист, специално от нашето Черноморие, никога не си е тръгвал.

66

крокодил

преди 4 години

До АНТИБалкантурист си отиде и вируса дойде! Хем кобила и хем крокодил! И двете, дяда попе!

65

Анонимен

преди 4 години

Няма да го бъде туризма. Да почиваш уж и да се узърташ непрекъснато за някаква опасност, егати и почивката. По-добре си отиди на вилата на село, ако имаш такава възможност и си пии мастиката на хлад, на двора. Вариант две:масичка на терасата, чаша с питие и привечер, приятен полъх от Витоша!

64

Joko

преди 4 години

Ако мен ме оплюваха колкото това изкопаемо, отдавна щях да се гръмна....

63

Анонимен

преди 4 години

спуканата фекална тръба и снимката с оранжевите фекалии във Варненският залив ще са бонус от грозната министърка за къпещите се