110

DDD

преди 4 години

До 113-ия (засега) анонимник: вуйчо, като ти чета съчиненията, инам чуството, че ти наистина не работиш за 20 лева... Работиш максимум за 2! А и това е спорно...

109

Анонимен

преди 4 години

Едни дребни душици са се закачили за маските и ходят от сайт в сайт да проповядват религията си, че най- лошото нещо на този свят са маските. Дребни душици са, защото са се закачили за един атрибут, който според тях е олицетворение на най- голямото зло на света- маските. Казват, човек бил голям, колкото били големи мечтите му. Колко ли "голям" е човек, закачен за маска? И дали тази "борба" не е проекция на едни други неспечелени техни борби.

108

Зоро

преди 4 години

До АнонименДо До ЗороБаков, не те знам от къде си, но за да прекосиш голям град с автобус, дори да не е София, са ти необходими минимум 40 минути. За тези маски иде реч, всъщност за безсмислицата с тях. Защото дистанцията между пътниците, изобщо не може да бъде спазена, нали. Снимките от Германия с по 10 пътника, седнали по един и през седалка - тук не вършат работа. Общините пестят от транспорт, пък пуснали общински полицаи да глобяват?!?! Мисъл, мозък и биотокове

107

Златена

преди 4 години

Пожелавам на убийците алчните бизнесмени и неуките много отворени роми в България всички те да се заразят с коварната болест коронавирус да я изкарат много тежко пък дано след това да им дойде акъла в празните им дебелокожи кухи глави

106

Златена

преди 4 години

Алчните бизнесмени и неуките много отворени роми всички те са убийци егоисти в България които се интересуват само от собствения си бизнес за другите Българи които умират от коварната болест коронавирус без съпътстващи заболявания въобще не им пука заради такива хора с това мислене България никога няма да се оправи като държава

105

аз-ът

преди 4 години

До АнонименАндрешко на край Дунава се дави.-----------А Пляскач-а вмирисан на брега седи и си умира там, щото няма смелост си потопи дори кирливите крака.

104

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 115А ти защо ще налагаш твоята недисциплинираност над дисциплинираните?Щом носиш толкова много хъс и енергия, защо не я насочиш към нещо градивно и конструктивно, някаква полезност да донесеш на обществото? Вместо да проповядваш хаос.

103

Анонимен

преди 4 години

Андрешко на край Дунава се дави.

102

аз-ът

преди 4 години

Опровергавам безумната ти хипотеза, че работя за 20 лв. А ти продължаваш да потвърждаваш функционалната си неграмотност.----Човек който има по-няколко имота - не се обяснява по ДНЕС.БГ-форумите под статия за корона-вирус. Истината е, че нито на мен, нито на когото и да е тук - ни пука за това, колко точно имота имаш.

101

Анонимен

преди 4 години

Днес следобед ще обявят 35-40. Утре сутринта - около 85. И не защото ще има реален ръст и усложняване на ситуацията. Просто толкова бройки им вършат работа конкретно за утре, 14 май. Така е вървяла стъкмистиката от първия ден на тази 'пандемия'. Който иска - да се връзва. Лошото е, че всички сме в този филм и щем-не щем, трябва да го играем...

100

Анонимен

преди 4 години

До Зоро 106Колко време стоиш с маска, че ще припаднеш или нещо друго? Никой не те кара да я носиш нон стоп. Влизаш в магазин, пазаруваш по най- бързия начин, излизаш и я сваляш. Избираш материал, който да не ти вреди. Избор има. Аз пък не искам разни непознати да се врат в мен и да разпръскват слюнките си в лицето ми. Щом аз ги пазя от моите слюнки и те да ме пазят от техните. Трябва да подменим маските вътре в главите си и да разберем, че нещата се промениха. Инатете се за друго!

99

Мнение

преди 4 години

Просто върнете мерките.Така ще намалите жертвите.

98

До аз-ът

преди 4 години

Или просто търсиш някого да си излееш душицата ?...Опровергавам безумната ти хипотеза, че работя за 20 лв. А ти продължаваш да потвърждаваш функционалната си неграмотност.

97

До Ужасена

преди 4 години

А, ти,се връщай в лудницата. Ще те сложим в изолатора, за да си в безопасност.

96

Анонимен

преди 4 години

Не мога да разбера, какво още правят "дисциплинираните" сред разпасаната градска тълпа, а се опитват да й дирижират поведение. В България е пълно с празни села и селски къщи - да ходят там! Може и землянка да си изкопаят някъде из Балкана.Ние през това време ще им изработим заплатите, пенсиите, храната, социалните услуги и здравни осигуровки! Айде, къш!

95

Анонимен

преди 4 години

Мале-мила, колко сме лесни за манипулация... 3-4 дни умишлено задържаха броя на пробите до около 400, за да излизат колкото може по-малко положителни. И днес - 13 май! - хоп, броя на пробите на макс и рязък скок в броя на положителните. И народа се връзва и се връщат притесненията, а при по-лабилните - и паниката. Всички имаме глави на раменете, който може- да мисли.

94

Е, и ?

преди 4 години

Заразен не означава болен.Много от нас са го изкарали или го караме с лека кашлица и почти безпроблемно.Стига с тия стъкмистики !Стига с тоя безобиден вирус !Животът трябва да продължи, защото ще фалираме държавата.Ние и без това сме бедни. Ще станем просяци, ако продължаваме да обръщаме внимание на тази измама.

93

фурмата

преди 4 години

Обаче си продължаваме със "правилната" статистика - по 1 заразен на всеки 20-22/23 теста. От ден първи вървим така. С манипулация на изнасяните данни може би няма да преборим тази гадост. Ако утре направят 2000 теста, ще имат 100 заразени. Ако три дена подред правят по 2000 теста, при това в правилните места, ще имат 100 заразени. Какво правим тогава? Диванната армия ще се включи в раздаването на минуси ли?Нямаме нито решение за проблема, нито самосъзнание на *** за да се пази и протестира.

92

До аз-ът

преди 4 години

Пак някой за правописа говори. Младите хора вече рядко четат книги.Скоро ще навлязат нови интерфейси и нищо чудно до 15-20 години почти да не се налага да се пише изобщо.Така, че правописа е минало вече. Нови неща са важни.

91

аз-ът

преди 4 години

Днес ми предстои подписване на нотариален акт за придобиване на поредния имот, но използвах услугите на млад адвокат. Безупречен правопис и словесни конструкции. Всички вмъкнати части на изречението са изрядно отделени със запетаи. Мисля да й дам двоен хонорар заради удоволствието, което ми достави с тази нотариална белетристика.----И? Реши да ни направиш съпричастни на битовите си емоцийки, защото? Или просто търсиш някого да си излееш душицата ?