134

ШахМат

преди 4 години

БСП е в патова позиция. Най-много хотели и ресторанти се падат именно на депутатите от ляво. Корнито сега си скубе косиците и злобее.

133

f

преди 4 години

Иисус не е бил погребан както са преиначили в библията, а трупът му е бил пленен и затворен в тъмница , и всячески да му пречат, да не може да възкръсне, когато възкръснал, се е сбил, за да се освободи от плена, може и хората малко да са му помогнали, целият зъл свят го бил пленил и навънка натрупани наоколо да му пречат.

132

Върдж

преди 4 години

Началник, а да обещаеш кога ще отлепим дъното, там май куцаш яко. Лично не се оплаквам от карантината, научен съм на ред, но тя като действие по скоро се числи към диктатура отколкото към свобода, излиза че щом сме номбър уан при борба с невидимия враг, а сме бедняците на съюза години наред,...май не си ти нашият човек, с големите топки. Чакам, всяка сутрин щаба да излиза и да стресира народа, как отлепяме от дъното и вдигаме самолета..

131

Анонимен

преди 4 години

до 139 ти какво си мислиш че мутрите трябва да си купуват нови джипове и за това са много специални и трябва да им намалят данъците ли?

130

Браво бе

преди 4 години

Държавата се грижи за най нуждаещите се ?!А тези в неплатена отпуска кучетата ги яли.Бойко туко що изгуби още един глас за изборите !

129

мхм

преди 4 години

Какъв компромис? В цял свят ддс за такива неща е по-нисък!!!

128

Анонимен

преди 4 години

аха и сега да не мислите че ще поевтинее нещо, просто подариха още 11 % на капитала...Народа ще го баламосат.

127

хотелиер

преди 4 години

Мерси Бойко, време е да сменя старата яхта и джета. Само не сваляй ДДС-то за лекарствата и всичко останало както е в нормалните държави. Матряла трябва да бъде дран до последния лев

126

1

преди 4 години

До Анонимен 130"а ДДСто на лекарствата колко е"Ще умра от смях като чета как се напъвате. Вие си мислите, че аптекарите имат по-малко пари от хотелиерите ли бе, наивници? Или си въобразявате, че ако ви намалят ДДСто на лекарствата ще ви паднат цените? ХАХАХАХА. А в момента аптекарите имат ПОВЕЧЕ работа, тъй че те скоро няма и да оставят никой на улицата, каквато реална опасност има в Туризма. Аз ви казвам, че Бойко е по-умен от вас, ама на .....

125

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Другари, като няма пари яжте паметника на съветската армия...

124

mery

преди 4 години

Намаляването на ДДС няма да спаси българския туризъм, хотелите и ресторантите, а по високото качество на предлаганите храни и услуги. Какво по добро ще получи клиента от претъпкани плажове, бетонирани курорти, фалшиф алкохол и намръщен обслужващ персонал.

123

iii

преди 4 години

Данък лесно се сваля, после адски трудно се качва. Да ти имам "съветниците", Бойко...

122

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

МИНАЛАТА ГОДИНА В БЪЛГАРИЯ БЕСНЕЕХА РУСОФИЛСКИ ЕКСТРЕМИСТИ, ЕДВА ЛИ НЕ ЩЯХА ДА "ОСВОБОЖДАВАТ" СТРАНАТА. СЕГА ПРОСЯТ ПАРИ ОТ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ДЪРЖАВИ...

121

До ресторантьор

преди 4 години

Е това вече е грижа за нуждаещите се !Сега мутрите по черноморието ще могат да заделят и за някоя малка платноходка с 500 квадрата помещения.

120

Анонимен

преди 4 години

Това ще стане същото като с партийните субсидии. Типичен номер от кликата на джендърите.

119

Анонимен

преди 4 години

Как мислите, западът дали иска да дава още пари за да може тук соц милиционери да си играят на рицари тамплиери? Соца по районните да не би рицари да е развъждал...

118

Анонимен

преди 4 години

А ддс на лекарствата колко е? Ясно е че мутрите са по- важни за тоя, следва смс кампания за събиране на стотинки за лекарства за болни деца! Глупава работа нови джипове за мутрите е най- важната мисия на ганювската република!

117

Анонимен

преди 4 години

Браво, най-после. Всички русенци пазаруват дори хляб от Гюргево, защото там отдавна ДДСто зо храната е 10 %.

116

1

преди 4 години

До 1/113"консултирай се с твоята Меркел"В Германия туризма не е "национализиран", и бързооборотните ресторантьорски обекти са със 7% ДДС (за ресторантьорите е 19%) и ресторантьорите искат и на тях да им падне на 7% в момента.

115

Анонимен

преди 4 години

От два месеца слушаме и гледаме тази мутра Алибегов ли е,Мамалигов ли е,не знам,но ми писна да плачат за помощи,а когато КРИЯТ ОБОРОТ И ОТЧИТАТ НИСКИ ПЕЧАЛБИ,А КОГАТО СЛАГАТ НЕНОРМАЛНИ НАДЦЕНКИ,А КОГАТО СИ ОСИГУРЯВАТ ПЕРСОНАЛА НА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА И ПОЛОВИН РАБОТЕН ДЕН,А КОГАТО НИ ПРОБУТВАТ РАЗВАЛЕНИ ХРАНИ И ФАЛШИВИ ПИТИЕТА(ОСОБЕНО В ДИСКОТЕКИТЕ,В ТЪМНОТО),ТОГАВА НЯМА ВОЙ,СЕГА ЩЕЛИ ДА ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ,ОТ УМРЯЛ ПИСМО ДА ЧАКАШ!