550

Уф

преди 4 години

Миналата година над 100 руски туриста починаха при различни инциденти в турските курорти.Фалшиф алкохол,необезопасени атракции,инциденти...Не,благодаря...

549

Истината

преди 4 години

Мюсулманската клоака Турция няма какво да я коментираме.150 000 коронясани Мюмюна очакват лудите!В Гърция самите гърци не могат да отидат до магазина без есемес.Още първите юнаци,които пипнат вируса,хитрите маляки ще ги издоят хуубаво за медицински услуги и свят ще им се вие.

548

До 574

преди 4 години

Абе тропичиския спец, откъде ще дойде холерата , чумата и...квото още ти си привижда ? Во виж, брат, ако сифилиса си го носиш с тебе не се опитвай да си намираш извинения..

547

Dido

преди 4 години

Ще отида в Гърция и нямам нищо против да съм си под карантина след това! НО! Ако в същото време немци, румънци, англичани идват на море в БГ и не са 14 дни под карантина преди да стъпят на плажа, ей тогава ще я съдя тази държава до дупка за дискриминация и ще те питам за какъв двоен стандарт ми говориш!!!

546

Умно

преди 4 години

Както се казва : На море в Гърция - през крив макарон...

545

Анонимен

преди 4 години

До: 569Коронавирус може да не хванемна централбия плаж във Варна. Обаче със сигурност ще хванем чума, проказа и холера!!!

544

Анонимен

преди 4 години

до 571На това му казват "пазарна икономика", а ти му казваш "пълнене на гyшите".Всеки си го разбира по своему!

543

Анонимен

преди 4 години

Или ще махнете ограниченията за пътуване до Гърция, или лошо ви се пише!!!Европейските институции отправиха предупреждение, че това е дискриминация и ограничение на свободата на движение!Настана време всички да свалят маските (не само обикновените граждани)!!!Сега покажете какви сте - демократи или тирани???

542

Анонимен

преди 4 години

***! Гърците ни лишиха от излаз на Бяло море с една измама и цинизъм,а пък вие ходите да им пълните гушите.Да сте видели сърби и гърци на нашето море?

541

Еййй

преди 4 години

Зарад едното халкидики и чашка фрапе българите станаха гръкомани! Срам и позор! Четете историята и не се излагайте така!

540

Анонимен

преди 4 години

Във Варна тръба с отходни води с голям дебит се излива вече 6 месеца в канала море езеро.Толкова за плажа и какво може да хванете.

539

Анонимен

преди 4 години

НЯМА ДА ИМА КАРАНТИНА ЗА ТЕЗИ БЪЛГАРИ, КОИТО СИ ТАТУИРАТ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ, ИЛИ ПОНЕ ТУРИСТИЧЕСКАТА МИНИСТЪРКА

538

О неразумни у/юроде!

преди 4 години

Дори и черно море да беше чисто и плажната ивица непокътната, класическия българин пак щеше да плюе и да псува и с удоволствие да си дава стотинките за други икономики. Всичко чуждо е по-добро, по-красиво и т.н.........

537

Миле

преди 4 години

Браво!!! Най-сетне една статия където се описва типично Бг поведение. Все чуждото е по-хубаво . Ако не Знаете колко е дълга плажната ивица проверете. И да кажа че не всичко е бетон и фекалки. Който иска намира и прекрасни места и тук.

536

678

преди 4 години

Ходих в Бг и да последния път хванах наистина вирус, натрових се.Чадъри и шезлонги не коментирам и цени.Ходих все тук и реших да видя как е в Гърция.Ами по-хубаво е.За 250 лв 1 седмица на Тасос студио , закуска вечеря и транспорт, ако щете вярвайте.И на други места там също.Безплатни чадъри и шезлонги или срещу кафе.Не пиша да плюя Бг, щях да си ходя тук ако повече ми харесваше.Просто в Гърция наистина си е по-хубаво, да оправят нещата тук и ще ходя тук.

535

Умник

преди 4 години

Да покажем на тия мафиоти че сме хора а не стадо. Всички дружно - пълен бойкот на мутренските хотели и ресторанти по морето. Симеонов да им пълни гушите

534

Шок

преди 4 години

Ако до 10 дни не махнат карантината след връщане от море в Гърция.Аз лично няма да стъпя в български хотел и курорт следващите години.Предлагам всеки да го заяви и направи.Иначе няма да се замислят за семейства с деца.Нито в наглите Бг хотелиери, нито продажните и ограничени министри и депутати, нито алчните ресторантьори.Тъжна истина

533

Анонимен

преди 4 години

До 554'. ''Несъм ходил на гръцкото и турското черноморие. Имам впечатления от испанските курорти предимно. '' Братле , синът ми във втори клас знае, че курортите на южните ни съседки са Средиземноморски а не черноморски (Турците имат и Черноморски но са слабо популярни. И ''Несъм'' ти сериозно ли ?

532

Анонимен

преди 4 години

няма кой да им ходи на мутропитеците с дебели вратове на кич-хотелите, които построиха с крадени и мръсни пари. да фалират! дойде Видов ден за тях!!!

531

Анонимен

преди 4 години

Жалък опит на правителството да пренасочи българският турист към Черноморието. Та кой българин може да си го позволи финансово??? И трябва ли да предпочетем лошото обслужване, безумните цени, строителната бутафория и безмозъчните туристи у Слънчев Бряг пред това, което получаваме в слънчева Гърция?