63

Анонимен

преди 4 години

До: 69Аз и друго се питам: Значи, разрешиха кината, театрите, музеите и други културни заведения, като жизненоважни, обаче детските градини остават затворени... понеже те не са жизненоважни???!!!

62

Анонимен

преди 4 години

Обществото ни е болно, загнило и умиращо.Ако наистина искаме да го спасим, няма да е с хапчета, а със скалпел.Ще се реже всичко, до здраво, заради полумерките вече 30+ години.

61

До 70

преди 4 години

К19 не убива,а е катализатор на придружаващите забилявания! Например ако страдаш от диабет може да ти остават 13 години живот,но К19 ги съкратява на 10 дена ! Не разбрахте ли накрая какво е К19 ?! Кой е твърдял някога,че К19 сам по себе си е смъртоносен?! Ай,стига сте остроумничали и сте се правили на оригинални !!

60

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 70Дефинирай "отлично здраве".

59

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 67Това което описах е наблюдение на факт.

58

Анонимен

преди 4 години

Някой тук има ли близък или познат който през последните месеци да е бил в отлично здраве и внезапно да е починал от корона вирусът? Моля споделете.

57

Анонимен

преди 4 години

До "има случай на дете на 4 години" защо упоменавате това в заглавието. Може би за да плашите хората, което е едното и второто за да оправдаете това, че детските заведения не работят от доста месеци, но си получават заплати и осигуровки. Това ме натъжава меко казано, защото образователното ведомство е привилегировано и влязло под кожата на управляващите. Един друг министър го отнесе, за сега. Безобразие е това.

56

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПопулизмът освен да обещаваш е и да плюеш по другите.Ти си от втория вид.Българинът и на това кълве.

55

Анонимен

преди 4 години

До чудноКакво значи не вярваш?Няма симптоматични.Всички контактни на старите болни са проверени.Какво очакваш?Да хващат хора от улицата и насила да им правят тестове ли?

54

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 63Обясни.

53

До 57

преди 4 години

Кой точно ще работи???Дълга тема ,но на кратко:Тези,които са безработни п***разити,които казват" аз за 800лв няма да работя,ще се върнат доста хора от чужбина,защото конкуренцията тук би довела до вдигане на БВП и стандарта.Да,прав си,че няма грамотни хора,но в не всички производства се иска грамотност,а труд.И друго-хората ще имат стимул да се ограмотяват.От където и да го погледнеш само конкуренция на трудовия пазар би довела България към просперитет.Нищо друго !

52

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 50Ти си типичен популист.

51

Сделано в Китае

преди 4 години

Как е Уханката, тази слънчева сутрин, дебне ли ви?

50

УГЗ

преди 4 години

Мина 1 месец от обявяването на карантината и се появиха първите oтлaчaлки, с изгнили мозъци, които бяха последвани от други слаби умове и последваха първите oткaчалки. Хора без кауза в живота, без нравственост и духовни ценности, принизени до скотове, за които единствената грижа се свежда до пълнене на тоалетните, а малкото останали хора с разум се страхуват да кажат какво мислят.Представям си, ако имаше обсада и трябваше да търпим лишения дори само 6 месеца, щяхме да се самоизядем взаимно...

49

Анонимен

преди 4 години

Хотелиерите и ресторантьорите, с други думи собствениците мутри от прехода, които си изпраха парите в този бизнес, сектора в сивата икономика, който не декларира нито приходи, нито реални заплата, сега иска данъчни облекчения. Нека първо да почне да си плаща данъците, а след това да иска данъчни облекчения.

48

Анонимен

преди 4 години

"Сред тях е дете на 4 години, което е прието в Инфекциозна болница в София."Ауууу, при лошия чичко доктор Мангъров?*** как така? Няма ли да го лекува добрият чичко генерал Майтапчийски?

47

до 55

преди 4 години

До АнонименИ като се преорентира производството в Източна Европа, кой по-точно ще работи?В БГ квалифицираните кадри са кът. Наред с корупцията, липсата на кадри е най-съществената спънка пред работодателите.

46

Анонимен

преди 4 години

Как не разбраха, че проблема е в болниците. От там се разпространява вируса.

45

Анонимен

преди 4 години

Най-добрият сценарий за България: Доказване,че вирусът е из/пуснат от лабораторията в Ухан.Следват мъстити санкции от целия свят към Китай.Индустриалният им и не само той рейтинг се срива.Голяма част от световното производство бяга от Китай и се преориентира къде ? В източна Европа и Индия.Това ще е супер за България.А и вече няма да ни плашат работидателите,че ако искаме много пари,щели да отидат в Китай ! Ай,дано стане.Тея китайци работят за 10лв на ден.Обезценяват ни труда и ни конкурират яко

44

seira

преди 4 години

"КОРОНАКРИЗАТА" = ПАРАВАН ЗА УЗАКОНЯВАНЕТО НА ФАШИСТКА ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ!!!НАРОДЕ!!!!!